2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
******انا جون من 3روز پیش که سونوگرافی شدم گفت 8فولیکول هست بقیه ریز هست حالا امروز که سونوگرافی کرد میگه 5تا هست ریز هم نیست دیگه من الان گیج شدم چرا کم شد امکان داره اشتباه بوده؟ پنج شنبه وقت پانکچر داده بعد امروز یکی از تخمک ها 17بود ازاد نمیشه تا اونروز؟ 
داروهات چی بود  من 3روز پیش که سونوگرافی شدم گفت 8تا امروز میگه5تا  نمیدونم پس اون 3تا چی ...

۸تا تخمک متوسط داشتی که ۵تاش قابل برداشتن و سایزشون خوب شده 

خدا رو شکر کن همین هم عالیه👍❤

ایشالله که مامان یه دوقلو سالم میشی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه دلخوشی😀😀😀😀

👍

خدا یه واقعی ش رو همین دوره بهت بده اون هم از نوع دوقلوش...

۸تا تخمک متوسط داشتی که ۵تاش قابل برداشتن و سایزشون خوب شده  خدا رو شکر کن همین هم عالیه👍❤ ا ...

خیلی ناراحتم آخه تعیین جنسیت هم دارم میترسم کم باشه این همه آمپول تحمل کن بعد چندتا تخمک فقط. خدایا شکرت  

واسه شما چه کارایی انجام دادن؟

برای من میخاست خراش بده که بعدفهمید دیواره یاهمون سپتوم دارم وچسبندگی هفت ماه پیش زایمان زودرس داشتم اینا عوارض زایمانه زودرس وچندبار کورتاژی که شدم بودن.

خیلی ناراحتم آخه تعیین جنسیت هم دارم میترسم کم باشه این همه آمپول تحمل کن بعد چندتا تخمک فقط. خدایا ...

بچه داری؟

انشالله همون میشه که آرزوش رو داری

سالم و تپل و گوگولی

هانا جان من ۳ماه شایدم بیشتر دارم اسپرین میخورم دکتر گفت شب بخوری بهتره.

مرسى عزيزم💕🌸دكتر براى چى برات تجويز كرد؟؟

مى خوام بدونم مشكلى نداره خوردنش؟؟سوال ديگه اينكه تا كى بايد تو دوران باردارى هم خوردش؟

عزیزم من هستم فقط چون دو تا وروجک شیطون دارم بعضا نمیتونم سر بزنم.... ولی دلم همیشه پیشتونه.... عز ...

یعنی باهمون شرایط اسپرماتید تونسسسست?توروخدا پی وی شخصیم برام توضیح بدین خواهشششش میکنم پیش کی رفتن کدوم صفحه نوشتن و اینا توروخدااا کمکم کنین

******انا جون من 3روز پیش که سونوگرافی شدم گفت 8فولیکول هست بقیه ریز هست حالا امروز که سونوگرافی کرد ...

به نظرم تو این سونو نتونسته خوب ببینه 

به من گفتن ۱۰ تا فولیکول دارم ولی ۱۸ تا داشتم 

خداجونم شکرت       
سلام همسر منم آزو اسپرمیه دکترش براش آزمایش کاریوتایپ هورمونی وبررسی ژنتیکیazf نوشته تازه جوابشو گرف ...

ان شالله همینجوره امیدوارم یکی از ماها بااین مشکل مادر بشیم ارزوی منه چوو میفهمم چ سخته