2777
2789

بچه ها من بعد از ظهر قرار داشتم با خاستگارم اینا صحبت کنم 

واسطه امون زنگ زد به مادرم گفت  کجا همو ببینن

مادرمم گفت بفرمایید منزل گفت کی خونتونه مامانم جواب داد دو تا دخترام 

واسطه گفت عههه راستی دختر بزرگت چی شد با نامزدش کجا پیش رفتن 

مامانم هم گفت بهم زدن و توضیح داد نامزد تحفه خواهرم چه بد بوده

اونم گفت  خببب باشه فلانی(خواهر بزرگه) رو بیار وقتی اومدیم ما اونو میخوایم اون بزرگه اس

یعنی چنان حس حقارتی بهم داد وقتی شنیدم

گوشی هم رو اسپیکر بود 

قطع کردن

مامانم گفت تو هنوز وقت داری خواهرت یه نامزدی بهم خورده داره همچین موردی ممکن نیست براش بیاد

بخدا من خودمم دو دل بودم اما از فشار روحی روانی که انقد دختر بدیم!  دستام داره میلرزه 

میدونید چرا؟  چون من باشگاه میرم ورزشکارم چادری نیستم  اما خواهرم چادریه و سر به زیر 

حس خیلییی بدی دارم مدتی باشگاه رو میذارم کنار ببینم چی میشه اگه اوکی شدم کلاااا باشگاه نمیرم دیگه 

اشک تو چشام جمع شده

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا این قد شوهر کردن مهمه ک باشگاه نری

نه بخدا 

اما حس حقارت گرفتم که اشناها ورزش رو به به چشم دختر سبک میبینن

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

ناراحتی نداره که😏😏

گفتن حالا که خواهر بزرگه هست بریم برا اون 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

وا چ ربطی ب باشگاه داره 

بیشعوری واسطه رو فاکتور بگیریم معمولا عرفه بزرگترا اول ازدواج میکنن رو این حساب گفته 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند