2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
یه دنیا ممنون ابجی خیلی مهربونی ازته دلم ازخدامیخوام بزودی زود خبر بارداریت بدی

آزمایشهای تکمیلی لازم برای بررسی علت منفی شدن یا سقط مکرر:

دوستای گلم اینم از آزمایشهای تکمیلی تورک آنا:

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocysterin
AMH
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD19
CD69
IgA

بعدش آز جهشهای ژنی:
MTHFR
PAI-1

بعدشم که آز کاریوتایپ رو تو آزمایشگاه ژنوم طبقه چهار همون ساختمانی که نیلو هست انجام دادم!

فقط یه چیزی این سی دی مارکر ۶۹ رو هم آزمایشگاه آرژانتین دادم!

آزهای ایمنولوژی که دکتر مریم توکلی برام مجددا نوشتن:

Anti thyro
CD16
CD56
CD16+CD56+
CD5
CD19
CD5+CD19+

@microinjection

ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

خدا مادرت رو برات نگه داره خیلی سخته من اینو تجربه کردم

اما تو باید آرزوشون رو با تلاش بدست بیاری و انشالله با یه نی نی خوشگل دل مامان و روح بابا رو خوشحال کنی و جبران این همه سختی بشه 

پدرت همیشه کنارتِ باورکن

خدا رحمتشون کنه دوست عزیزم😔 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها  با نهايت تاسف و تاثر پدر ارزو جان به رحمت خدا رفتن براي ارامش روحشون فاتحه بخونين🤲🏽💔 ...

واي خدا رحمتشون كنه روحشون فرين رحمت الهي خدا به دوستمون صبر عنايت كنه🙏🙏🙏😔😔😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اولی که روز ۱۴ بود ۲۲ و مشکوک، بعدی روز ۱۷ که ۳.۴ شده بود، و گفتن داروهاتو قطع کن

متاسفم دوستم

خدا برات جبران کنه 

چندمین بار تون بود؟

بتا اول هم بالا نبودهِ

پس فکر کنم باید دارو رو قطع کنی دیگه😔

نازنین بانوان بنظرتون فردا انتقال دارم امشب روی شکمم کیسه آب گرم بذارم? چون دو روز پیش که پانکچر کرد ...

بهت آزیتروماکسین ندادن؟

اگر التهاب داره نزار

فردا روز خوبی میشه برات عزیزم 

دعات میکنیم

ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

عزيزم خدا بهت صبر بده روح پدرت شاد باشه مارو هم تو غمت شريك بدون 😔😔😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم هزینه هیسترو خراشت چند شد.باکدوم دکتر وکدوم بیمارستان بودی؟

عزیزم من بیمارستان الزهرا رشت با دکتر کبودمهری هزینشم شد 57 تومن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها  آمپول اورگالوترون .5 ساعت بیروت از یخچال باشه البته همراه با کیسه هاس یخ ..احتمالش هست ...

اگر کیسه یخت کافی باشه نه مشکلی نداره...خوده مرکزم برای راه طولانی کیسه یخو بیشتر میده

سلام دوستان لطفا اگر راجع به dfiاسپرم اطلاعاتي دارين كمكم كنين

dfiهمسرم28بود بعد از سه ماه مصرف ويتامين سي شد٢٣

بعدش دكترش فقط بهش پروفرتيل داد كه بعد از سه ماه مصرف شد 26😣😞

تحرك نود درصد 

تعداد بالا 

و مرفو دو درصد

من دوبار سقط داشتم ،سيگار و مشروب هم استفاده نميكنه تغذيه را رعايت كردم تقريبا

ايا كسي داروي خاصي براي پايين اومدنش استفاده كرده؟؟

ايا رابطه يه روز در ميون واقعا موثره؟

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
خیلی سخته منم تجربه شو دارم هنوز نتونستم هضمش کنم ،دکترت کی بود؟انتقال چندمت بود؟

منم بعد دوهفته هنوز نتونستم باهاش کناربیام😔😔😔

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
***** سلام، ازمایش بتای دوم من اومد پایین، 😔😔😔از ۲۲ به ۳.۴، الان داروهامو ۲۴ ساعته که قطع کردم ت ...

عزیزم منم بتام رفت پایین تا پربود نشده بودم فقط امیدداشتم ولی شدم وخودمم نابود شدم باها ش

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا