2777
2789
عنوان

حقوق این ماهمو دادمم

161 بازدید | 8 پست

۵ تومن خرج کردم ۱۰ تومن بهم مونده اون ماهی گشواره ای گرفتم ظریف شد نمیدونم بزارم تو کارتم باشه ؟؟یا یک تیکه طلا  ظریف بگیرم یا سکه پارسیان بگیرم خودمم خیلی دوست داشتم هر ماه سکه پارسیان بگیرم ؟؟میترسمم ضرر کنمم

ضرر که نمیکنی 

ولی یه مقدار بزار تو حسابت 

شاید موردی پیش بیاد احتیاج داشته باشی

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نگه دار اگه لازمت نشد یهو ماه بعدم روش بزاری

یهو یه چیز گرونتر بگیری هی تیکه تیکه نشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضرر که نمیکنی ولی یه مقدار بزار تو حسابت شاید موردی پیش بیاد احتیاج داشته باشی

پس هر ماه  بدم سکه بگیرم خوبه؟؟خب اگر بخواهم سکه بگیرمم ۶ تومنش میدم سکه میگیرم ۴ تومنش‌تو حسابم؟

پس هر ماه بدم سکه بگیرم خوبه؟؟خب اگر بخواهم سکه بگیرمم ۶ تومنش میدم سکه میگیرم ۴ تومنش‌تو حسابم؟

اره خوبه عزیزم

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن