2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم خوبم خداروشکر .خراش دادن .رحم نرمال بود از بافت رحم نمونه برداشتن دادن پاتولوژی.نمیدونم چ ...

عزیزم هزینه هیسترو خراشت چند شد.باکدوم دکتر وکدوم بیمارستان بودی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان کسی میدونه قیمت استرادیول خارجی چنده من شیراز هستم پیدانکردم تو تهران کسی میدونه کدوم داروخا ...

عزیزم داروخانه هیراد دور میدان فاطمی نبش کوچه پنجم من سه روز پیش ۱۰برگ گرفتم فک کنم ۳۴۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای حالا فکر کن با این ملاحظه ای که برای خوردن داریم منم یکسره گرسنه ام... یعنی گرسنه ام هااااا.... ...

اووف تازه من هنوز انتقال ندادم ببين چه مسيري پيش رو دارم رويا جون يه هفته به موعدم مومده تا بعد انشالله برم ببينم چه خواسته خدا توكل به خودش، ملاحظه ي خوردنو نگو كه ديوانه م كرده ديگه خسته شدم ميخوام ات اشغال بخورم،،، اي كاش خدا رحم كنه اي كاش

...
عزیزم داروخانه هیراد دور میدان فاطمی نبش کوچه پنجم من سه روز پیش ۱۰برگ گرفتم فک کنم ۳۴۵

زنگ زدم داروخانه دکتر شفیعی تو خیابون شریعتی داشت ورقی 24 تومن هر ورقش چند تا دونه هست

خدایا شکرت😙
دكتر مگه نگفت بهت؟تزريقاتي ها هم ميدونن

اصلا یادم نمیاد😩

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

ببين عزيزم برو تزريقاتي يادت بده چطور بزني.اون مايعي كه تزريق ميكنن داخل اون كپسول پودري نبايد كف كن ...

واسه منم عضلانیه 

یه دونه دیگه امروز باید بزنم..که چون دیروز یاد نگرفتم باید دوباره برم پیشش...پس فقط نکته اش اینه کف نکنه؟

واسه منم عضلانیه  یه دونه دیگه امروز باید بزنم..که چون دیروز یاد نگرفتم باید دوباره برم پیشش.. ...

من بلد نيستم اصلا عزيزم.كلا من پنج روز داشتم روزي سه تا كه رفتم تزريقاتي.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
هفته دیگه باید اولین سونو رو برای قلب برم

رويا جون مو فكر سونو قلب از هشت هفتگي ميرن.تو همين چند روز پيش مگه ازمايشت مثبت نشد؟يا من دارم اشتباه ميكنم؟

رويا جون مو فكر سونو قلب از هشت هفتگي ميرن.تو همين چند روز پيش مگه ازمايشت مثبت نشد؟يا من دارم اشتبا ...

ما انتقالی ها فرق داریم میگن ده روز دیگه بعد مثبت شدن بیا .که ساک بببین و از اینکه خدا ناکرده خارج رحمی نبودن مطمئن بشن میگن بیاید.ولی من دوستام رفتن .قلب و ساک و دیدن تو این زمان ...

انشاالله قسمت خودت عزیزم 

ما انتقالی ها فرق داریم میگن ده روز دیگه بعد مثبت شدن بیا .که ساک بببین و از اینکه خدا ناکرده خارج ر ...

ايشالله قسمت همه مون عزيزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻مرسي عشقم😘