2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست
ایندفعه مامانت غذا درست نکنه و خواستن برن خونش تحویلشون نگیرهولی این شل بودن داداشته ک زیادی سواری د ...

اگه تو جای اون عروس بودی بازم همین نسخه رو میپیچیدی برای خودت؟؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بیشعوره و بیشعور تر از اون داداشه نفهم و بی معرفته و بی شعور تر از داداشت اون کاربرهای احمقی ه ...

وای چقدر بددهنی 

حتما مادر هم هستی این چه طرز حرف زدنه سه تا جمله گفتی توی همش فحش و بدو بیراه بود یکم مودبانه ترررررر

[QUOTE=362145536]والا من کاری به شخص اون ندارم اتفاقا اگر تاپیک نمیزدم میرفتم پیام به خودش میدادم ی ...

انشالله🤣👌

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

طرفداری عروووس خانم یا بهتربگممم ازاین مدل عروسای پرو و بیشعور لطفااا ریپلای نزنین اعصاب ندارم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
ساکت بابا کی با مادر توهست ساکت شو میپری وسط

برو از،تاپیک بیرون 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شاید رفتنشون برا غذا خوردن نبوده و فقط برای احترام و دلجویی بوده حالا به خاطر میزبان دو لقمه هم غذا ...

یه جوری میگید انگار من ندیدم شما دیدین

اره دولقمه خوردن

شاید رفتنشون برا غذا خوردن نبوده و فقط برای احترام و دلجویی بوده حالا به خاطر میزبان دو لقمه هم غذا ...

وای چ کار محترمانه ای واقعا!

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
دقیقا فقط،مقابله به مثل باعث میشه به خودشون بیانوالا واقعا زندگیش چیزی نداره که بخوام حسادت کنم

استاتر جان من کاملا درکتون میکنم .اینایی که میگن چیزی نیست احتمالا خودشون از نوعروسایی هستن که مثل عروس شما رفتار میکنن

الان فکر میکنم واقعا حسودم به املت خوردنشون تو چادر خیلی حسودیم شد واقعا 😁

وای داری پز میدییی 

وای برتوو

تولد دخترت خصوصی وشخصیه وباید مادرشوهرت نفهمه اما خانواده خودت مشکلی نیست عجب بابا عجب

دقیقا وقتی خونه مادر منه و همه زحمتش پای اون 

اونم نوشت دوست داره زحمت بکشه یبار بگیره تو این شش سالی یه کار کوچک کنه نه اینکه فقط مهمون باشه و بیننده

آنقدر شعورش نمیرسه تولد بچست باید با کادو بیاد حتی یه چیز کوچک

یه جوری میگید انگار من ندیدم شما دیدیناره دولقمه خوردن

شما نمیدونی اینجا عروس هرغلطی کنه مقصر نیست وفرشته هستش حالااگ مادر وخواهرشوهر نگاه چپ بکنن کلی فحش نثارشون میشه دنیای عجایبه اینجا