2777
2789
عنوان

آبا خانما نمیتونن کاشت مو انجام بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 40 پست
نه حتما میرم دکتر غدد

برو ان شالله مشکلت حل میشه برا منم دعا کن من نمی‌دونم از چیه ولی از ۱۶ سالگیم موهام میریزه رویشم ندارم 

بچه بودم موهای پری داشتم ی تار مو هم ازم نمیریخت جدیدا اینقد حالم بده ک نگمممم دارم نابود میشم 

چشم عزیزم اخه میدونی فقط پریودم تنظیمه ..مگه اینا پریود رو بهم نمیریزه

نمیدونم ولی انجام بده ضرر نداره ک کاش درمان داشته باشع 

الان یکی از فامیلامون از بچگی چاق بود ارثی بود چاقیش ولی با طب سنتی خیلی لاغر کرد ب نظرت طب سنتی میتونه برای مو هم جواب بده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو ان شالله مشکلت حل میشه برا منم دعا کن من نمی‌دونم از چیه ولی از ۱۶ سالگیم موهام میریزه رویشم ندا ...

وای قربونت برم من درکت میکنم حتما حتما برات دعا میکنم توام حتما برو دکتر عزیزم ازمایش کامل بده بعد حتما تحرک داشته باش خوابت رو تنظیم کن شبا زود بخواب به بدنت ویتامین برسون حتما ام دکتر پوست و غدد برو هر موقع تونستی عزیزدلم

نمیدونم ولی انجام بده ضرر نداره ک کاش درمان داشته باشع الان یکی از فامیلامون از بچگی چاق بود ارثی بو ...

بنظرم طب سنتی خیلی خوبه عزیزم من تونیک گیاهی میزنم یه ماه تونیک هیرفرند کلا گیاهیه ریزشمو کم تر کرده 

باز این بهتره تا ماینوکسیدیلی که میزنی قطع میکنی ده برابر موهات میریزه.. بعد گلم تو خانواده یا فامیل سابقه طاسی دارید؟؟

بنظرم طب سنتی خیلی خوبه عزیزم من تونیک گیاهی میزنم یه ماه تونیک هیرفرند کلا گیاهیه ریزشمو کم تر کرده ...

پدرم بله ولی انگار موهای خیلی خوبی داشته تو بچگی من عکساشم دیدم موهاش خیلی خوب بود جدیدا بخاطر محل کارش اینجور شده ولی طرف مادریم همه موهاشون پره

بنظرم طب سنتی خیلی خوبه عزیزم من تونیک گیاهی میزنم یه ماه تونیک هیرفرند کلا گیاهیه ریزشمو کم تر کرده ...

عزیزم شما ریزشتون ازچیه

من تازه محصولات هیرفرندگرفتم هم تونیک هم سبوس هم سرم سیرسیاه هم شامپوگانودرما

جواب داده به شماریزشتون کم شده؟

چندوقته استفاده میکنی واینکه مرتب زدی همین چندوقته رو؟

ممنون میشم جواب بدی 

من والا چن نفر قشنگ دیدم پدرشون مو نداره ولی دختره خیلی موهاش پره هزاران نفرو دیدم یعنی

من والا چن نفر قشنگ دیدم پدرشون مو نداره ولی دختره خیلی موهاش پره هزاران نفرو دیدم یعنی

بچه ها من موهام خیلی خیلی ضعیفن تار موهای ب شدت نازکی دارم تازع موهامو قبلا شونه میکردم یعنی دوهزار تا موی ریزه میرخیت تو شال  ب نظرتون ممکنه از چی باشه احساس میکنم جون ندارن موهام