2777
2789
عنوان

اوضاع دندونام داغونه

435 بازدید | 40 پست

یه جوری شده حداقل دوماه یکبار باید برم دندونپزشکی

اونم بخاطر دندون درد نه چیز دیگه

بیشتر از نصف دندونام عصب کشیه حتی دندونای جلو

نمیدونم این دوتایی که الان درد دارن رو چجوری باید درس کنم بخاطر هزینه زیاد

شمام زیاد دندون درد میگیرید؟یا فقط من اینطورم

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از ۷ سالگی جام تو دندونپزشکیه😂🥲

همین دوشنبه یکی دیگه رو عصب کشی کردم.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

منهای ژنتیک و جنس دندان نوع تغذیه و نگهداری شما هم مهمه 

هزینه های دندانپزشکی واقعا زیاده و اگر همون ابتدا برای رفع مشکل نرید هم کار سختتر میشه و‌هم‌پر هزینه تر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
منم اینجورم میرم یه جا زیر نظر خیریه عالی بوده تا الان حالا درسته خیریه اس ولی دکتراش همه متخصص و مط ...

خسته شدم واقعا

هم بشدت از دندون پزشکی میترسم

هم دیگه توان مالیم نمیرسه

کلسیم کم نداری که زود به زود خراب میشه؟!یا رفلاکس نداری؟! اسید معده هم که موقع خواب میاد بالا هم دند ...

رفلاکس معده دارم

جنس دندونامم خوب نیست به گفته دکتر

ار من ی ماهه تمام تو دندونپزشکی ها بودم .نگم‌ک کل دهنم آفت شد بخاطر مواد و کلا زخم بود ک دکتر نمیتونس ببینه دهنمو باز میکردم اشکام میومد و اینک درد خیلی زیادی کشیدم بخاطر امپولایی ک تو استخون فکم زدن و لثم ک حساس شد و ورم کرد ۶ کیلو کم کردم چون چیزی نمیتونسم بخورم و درد داشتم ینی بدترین درد و زجری ک تو عمرم کشیدم تعلق میگیره ب این دوره..و سر اخرم میبینم ک کار دکترم خوب نبوده و الان دوباره از اول جای دیگ باید برم همهه شونم ع دم عصب کشیه!

منم‌همینم جنس دندونام افتضاحه از ۱۲ سالگی دندون پزشکی بودم تا الان امروزم‌دندان پزشکی بودم 

اگر سفر نروی،لباس نخری،پولاتو خرج نکنی،تو پولدارترین فرد قبرستان خواهی بود..💎🤏

منم جنس دندونام خوب نیس

فک بالام انگاری بهش فشار میاد یجوری میشه

یدونم همینجوری فشار میومد بش یدفعه شکست دوسالم نیس هنو پر کردم

الان موادش دراومده☹

۴م  زنگ زدم برا نوبت ۱۴م نوبت داده🙁

منم جنس دندونام خوب نیسفک بالام انگاری بهش فشار میاد یجوری میشهیدونم همینجوری فشار میومد بش یدفعه شک ...

من کلی دندون عصب کشی شده دارم که روکش نکردم

و مدام فوبیای اینو دارم که موادشون بیوفته