2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

سلام عزیزدلم.خیلی خیلی ناراحت شدم.واقعا سخته.خدا همه ی پدر مادرا رو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن در آرامش باشه💚حتی تصورش هم قلبمو به درد میاره.اما‌ زندگی همینه عزیزم...از خدا برات صبر و ارامش میخوام.روحش شاد گلم😔💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها 

آمپول اورگالوترون .5 ساعت بیروت از یخچال باشه البته همراه با کیسه هاس یخ ..احتمالش هست خراب شه؟

من میخوام 4 و 5 راه بیفتم احتمالا 7 اینا مرکزم ..ولی 9 باید بزنم امپولو...چون امروز 9 زدم.

ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

عزیزم .خدا رحمتش کنه و روحش شاد باشه براش فاتحه میخونم ..

خیلی خیلی سخته ..فقط خدا بهتون صبر بده ..

اخه من یه ماه زمان ندارم که اگه قرارباشه شروع کنم ۶روز دیگه پریود میشم  یعنی ممکنه بگه همزمان ...

ببین عزیزم اصلا تا دکتر غدد تو پرونده بهت اجازه میکرو نده که دکترا برات دارو نمیدن ک میکرو کنی 

اون تو پروندت مینویسه که اجازه بارداری داری یا نه بعد داروهات شروع میشه

موفق باشی گلمم 

خداجونم شکرت       

عزیز دلم تسلیت می گم روحشان شاد . از خداوند براتون صبر و آرامی خودش را می طلبم

خدا با ما است ❤❤

سلام، ازمایش بتای دوم من اومد پایین، 😔😔😔از ۲۲ به ۳.۴، الان داروهامو ۲۴ ساعته که قطع کردم تا پریود بشم، اما مامانم میگه من توی بارداریهام ازمایشم تازه بعد ۵۰ یا ۶۰ روز از پریودم مثبت میشد، میگم نکنه منم مثل مامانم باشم؟ یا شایدم آزمایشا چندسال پیش دقیق نبودن ؟؟حالا استروژن و‌‌پروژسترونم بیاد پایین چی میشه؟؟!! اگه بارداری بوده باشه چی میشه؟؟!!

***** سلام، ازمایش بتای دوم من اومد پایین، 😔😔😔از ۲۲ به ۳.۴، الان داروهامو ۲۴ ساعته که قطع کردم ت ...

عزیزم روز چندم ازمایش دومت رو دادی که اومده پایین؟دکترت نگفت دوباره آزمایش بدی بعد قطع کنی داروهاتو؟

راستي انتقال با سونو چجوريه؟ سونو دهانه رحمه يا داخل رحم؟

نمیدونم. من حس میکنم باید شکمی باشه ، چون داخل واژن که چیزی هست.

شایدم یک دستگاه دو منظوره دارن برای این کار.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خودش هیچ توضیحی نداد، اگه ایمنی بدنت بالا باشه با قرص خیلی راحت میاد پایین، احتمالا منظورش این بوده ...

اینجا زیاد رسیدگی نمی کنن برای پول خودشون هرکاری میکنن نمی دونم ایمنی چه ازمایشایی بدم

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا