2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام.بچه ها منم  بالاخره رفتم داروهامو گرفتم..منم افتادم تو سیکل به امید خدا...روزی ۴۸ واحد سین ...

سارا من يادمه تو موقع ای یو ای یا با لتروزولم کلی فولی بالغ داشتی، مطمئن باش بازم کلی تخمک تپل مپل خواهی داشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز سونو شدم بزرگترین فولی ۱۶ بود😕 دوباره منوپورو ارگالوترون و گوناب تزریق کنم تا فردا دوباره ...

بارانا جان بسلامتی انشالله

شنبه سونو شدم و دقیقا شرایط شما رو داشتم اما دکتر راضی بود

من هم منوپیور و گونال و سترتاید میزنم همچنان...

چهارشنبه وقتِ پاکچر داد 

انشالله این سری حتماً مامان میشیم 

دعاگوی همتون هستم لطفا برام دعا کنید 🙏🙏🙏🙏

ممنون😊

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خداروشكر🙏🏼🌸تو هم مثبتى🤰🌸فقط دو روز ديگه مونده سر موعد خودت برو آزمايش بده 🙏🏼🌸💕

سلام، من هم یدوفولیک میخورم هم فمیبیون 1،بنظرت زیادیه؟ اخه شما گفتین بجای فولیک اسید، فمیبیون میخواید مصرف کنید

من دوتا انتقال منفی داشتم  هم آزمایش خود ایمنی و هم آزمایش انعقادی و ژنتیکی دادم و هیچ مشکلی ند ...

هیستروسکوپی هیچ عوارضی نداره و همه ش منفعتِ

انشالله اینسری مامان میشی

دکترتون دلیل انتقال منفی رو چی تشخیص داده؟

وضعیت جنین ها خوب بوده؟ آندومتر تون خوب بوده؟

مشکل آندومتریوز و لوله های هیدروسالپنکس ندارید؟

خیلی چیزها باید برسی بشه بعد انتقال بدی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوست جونيا من يزد اومدم براي اي وي اف.جمعه كه انتقال دادم تصميم دارم بمونم تا يك هفته.راستش از يزد ت ...

عزیزم ان شاالله که مثبتی.منم همینو پرسیدم دوستان گفتن قطار و‌ماشین بهتر از هواپیماست.منم میخوام بیام‌یزد.مرکز بودی یا بیمارستان مادر؟منم با ماشین ۶-۷ ساعت راهه 

قرار شد دو سه روز اول یا بیشترو بمونم یزد.بعدش اروم اروم با ماشین برگردیم و توی مسیر توقف کنیم و یکم راه برم...اینجوری فکرکنم مشکلی نباشه.مسیر شما که کوتاه تره بعید میدونم مشکلی باشه.بازم‌دوستان بهتر میدونن راهنماییت میکنن💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم