2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
 سلام دوستان من امروز شکر خدا رفتم غربالگری اول، دیدن بچه ام و تکون هاش و شنیدن صدای قلبش واقع ...

ای جونم عزیزممم الهی که بسلامتی نی نی خوشگلو بغل کنی واسه ماها هم دعا کن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ای جونم عزیزممم الهی که بسلامتی نی نی خوشگلو بغل کنی واسه ماها هم دعا کن

ممنون عزیزم و

@هاانا   جون

شرمنده اومدم امتحان کنم ببینم پستم پاک میشه یا نه، که شد🙈 

واقعا از صمیم قلب واسه بچه های این تاپیک دعا میکنم این لحظه ها و اشکهای شوق رو تجربه کنن

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثمین جون دوتایی که بهتره بسته ها و شانس بیشتر میشه ولی اگه بخای دوتا بسته برات میزارن بستگی به شرایط ...

قبول نمیکنه دکترم .میگه اگر یکیش خراب شه کیفیت بقیه رو پایین میاره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه خودش ریداکت نمیکنه منو معرفی کرد بیمارستان محب یاس پیش دکتر گلشاهی و خانم دکتر رحیمی. ولی من بهش ...

گلم یه چیزی بهت خواهرانه بگم ، بچه های منم دوقلو همسان توی یک کیسه و یک جفت داشتن یعنی مونوکریون دی امنیون بودن یکیشون سه ماهگی اون یکی شش ماهگی از بین رفتن، دکتر فوق تخصص جنین شناسی  گفت اینجور دوقلوها احتمالشون کمه سالم بدنیا بیان ،،، به حرف دکترت اعتماد کن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
 اینم جوجه زشت من🙈😍

عزيزت خدا حفظ كنه بچه ت رو ، سالم و صالح بيات بغلت 😍😍

و ان شاءالله اين روزا قسمت تك ب تك منتظرااااا الهي آمين 

عزيزم جنسيت رو نگفت بهت ؟

معمولا شنيدم ميگن احتمالش رو ميدن 

چون من خيلي دوست دارم بدونم 😍

منم هفته ي ديگه  ان شاءالله ميرم سونو 

و راستي اين هفته ميرم سونو واژينال برا اندازه دهانه رحم 

اندازه نرمال بايد چند باشه ؟ شما ميدونيد ؟ 

یعنی سه شنبه میشه چهارم؟ حالاحتما باید سونو روز دو یا سه باشه؟

اره حتما بايد تو اون روزا باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزت خدا حفظ كنه بچه ت رو ، سالم و صالح بيات بغلت 😍😍 و ان شاءالله اين روزا قسمت تك ب تك منتظرااا ...

ممنون عزیزم، انشالله قسمت تک به تکتون

به من گفت واسه جنسیت زوده اما احتمالا پسره!

والا  من که امروز با سونو غربالگری طول سرویکسم رو فهمیدم که۳۲ بود، دیگه نرمالش چیه نمیدونم

عزيزم شما كه معده هاتون اذيت ميكنه ميوه نخوريد به خصوص مركبات مثل پرتقال و نارنگي و ليمو ترش اينا بد ...

وای امشب شما گفتین تازه فهمیدم چرا انقد داغونم😂 میوه زیاد میخورم معدم داغونه ، یعنی غیر قابل تحمل ... 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنون عزیزم، انشالله قسمت تک به تکتون به من گفت واسه جنسیت زوده اما احتمالا پسره! والا   ...

ان شاءالله 

بله حدس ميزنن 

عزيزم خدا برات حفظش كنه 

ااا  طول سرويكس رو گفت 😕 ان شاءالله ك همين نرمالش باشه 

پس چرا ب من جدا گفت برم اونم واژينال 

من فقط كمي ميترسم نكنه واژينال خطر داشته باشه 

وای امشب شما گفتین تازه فهمیدم چرا انقد داغونم😂 میوه زیاد میخورم معدم داغونه ، یعنی غیر قابل تحمل . ...

نخور عزيزم ميوه پخته اشكال نداره يا كمپوت ولي اونم كم نه زياد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ان شاءالله  بله حدس ميزنن  عزيزم خدا برات حفظش كنه  ااا  طول سرويكس رو گفت 😕 ...

نمیدونم والا! وقتی هفته دیگه غربالگری داری آیا سونو واژینال این هفته ضرورت داره؟؟؟؟

من خودم بر خلاف بارداری های قبلی که هر ۱۰ روز سونو میشدم، اینبار فقط دوبار سونو شدم

دفعه اول هشت هفته برای قلب

دفعه دوم هم برای غربالگری

هرچند دلم میخواست زودتر برم سونو بشم و خیالم از سلامت جوجه زشتم راحت بشه چون هیچ علامتی از حاملگی هم ندارم😒