2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم منم فریز بودم خداروشکر مثبت بود من خیلی در این باره اطلاعات ندارم فقط دراین حد میدونم چون ...

ممنونم از پاسخگوییت گلم ، خداروشکر که نتیجه گرفتی ، منم از چندین نفر شنیدم جنین فریز بهتر جواب میده ضمن اینکه من خودم بدنم تا حدی ضعیفه ... انشالله بسلامت نی نی ناز تو بغل بگیری 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانومها کسی آمپول پیورگان 300 داشته برای سیکل پانکچرش؟ میخوام بدونم کجا باید تزریق بشه. تاجاییکه که ...

عزیزم کلا اینا رو دور ناف میزنن مگر اینکه برا کسی مثلا بگن رو بازو زده بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هانا جون شما الان چه داروهایی مصرف میکنید

من فقط اسيد فوليك مى خورم اما يه قرص آلمانى سفارش دادم كه از چند روز ديگه به جاى اسيد فوليك شروع مى كنم به اسم  فمبيون ١

٥شنبه هم وقت دارم با دكترم و مى خوام مطمين بشم كه داروى ديگه اى نياز دارم يا نه

دوستان دکتر غدد که راحت وقت بده برای همین هفته سراغ ندارید؟

دکتر شهرزاد و دکتر عسگرانی وقت نمیدن 

هفته دیگه انتقال دارم و تیروییدم دکتر گفته برای بارداری یکم بالاست و. باید. لووتروکسین مصرف کنم اما هنوز دکتر غدد نتونستم وقت بگیرم برام دارومو تجویز کنه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام آنای عزیز ومهربون خوشحالم که اومدم توی جمع شما دوستای خوبم  وقت دکتر گرفتم عزیزم برای غدد ...

عزیزم هستن دوستانی که تو تاپیکن و با دارو پریود میشن....

نگران نباش قابل کنترله.....

ولی من جات باشم از الان با دکتر خوب مشاوره میکنم که اگه نیازه یه سری درمانهای مقدماتی انجام بشه....

یا لااقل عیار دستت میاد بدنت شرایط بارداری داره یا نه.....

یا مثلا بهتره یه تست ذخیره تخمدانم بدی که اصلا عیار دستت بیاد اوضاعت چه جوریه و زمان برا اقدام نکردن داری یا نه.....

یه چیز دیگه.....

به نظرم همسرتم بررسی بشه بد نیست.....

ببین ما چند سالی جلوگیری داشتیم....

دو سالیم از وقتی اراده کردیم برا بارداری الاف این دکتر اون دکتر بودیم.....

تا اینکه بعد دو سال الافی تازه فهمیدیم همسرم مشکلش حاده.....

یعنی شاید اگه زودتر میفهمیدیم کمتر اذیت میشدیم و هزینه کمتری رو متحمل میشدیم.....

هم من ذخیرم کم نمیشد....

پس به نظرم به چکاپ اولیه بکنین.....

البته همسرت حتما مرکز ناباروری آز اسپرم بده....

آز مراکز غیر ناباروری هر چه قدرم آزمایشگاهش معتبر باشه به درد نمیخوره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من روزه پنجممه خیلی استرس دارم،همه جام درد میکنه مخصوصا زیره دلم روزایه اولم زیر دلم درد میکرد ،خیلی ...

عزیزم دردا میتونن به خاطر داروها باشن.....

نگران نباش.....

عزيزم انشاالله ك بحق دل حضرت زينب خدا حاجت دل همتونو بده ،من از روز دوم كمر درد ودل دردام شروع شد ان ...

عزیرم بقیه علایمت طبیعین ممکنه از داروها باشه.....

راجب تپش قلبت اگه شدیده بهتره با دکتر مشورت کنی شاید به خاطر یکی از داروها باشه.....

@تورک_آنا     آنا جون من از روز هفتم تا دهم انتقال لکه بینی داشتم که گفتن شیافم رو دو بر ...

نه عزیزم ادامه بده.....

بعد سونوی قلب دکترت نیاز دونست کم میکنه.....

سلام آنا جون ..خوبی.. روز یازدهمم انتقالمه امروز.. میگم من دیشب .دل درد شدید پریودی گرفتم ..و کشال ...

عزیزم نگران نباش.....

تماس بگیر احتمالا پروژسترونتو بیشتر کنن....

استراحتتم بیشتر کن....

بچه ها هم اتاقی های من که با هم انتقال دادیم هر دوشون مثبت شدن. آخر هفته بی بی گذاشته بودن بعدم رفتن ...

خداروشكر🙏🏼🌸تو هم مثبتى🤰🌸فقط دو روز ديگه مونده سر موعد خودت برو آزمايش بده 🙏🏼🌸💕