2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بچه ها منم  بالاخره رفتم داروهامو گرفتم..منم افتادم تو سیکل به امید خدا...روزی ۴۸ واحد سینال اف تا پنج شنبه باید بزنم و برم سونو ...کم نیست به نظرتون؟سینال اف داروی خوبیه؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها فقط فولیک اسید داده دکتر بهم.دیگه هیچ داروی تقویتی نداده..خودم رویال ۳ هم خریدم سرخود.روزی دوتا بخورم.دیگه چیکارکنم واسه خوب شدن کیفیت تخمک؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
رنگین کمان جون چند بود cd19 شما

Cd 56 من ١٠ هست كه رنجش بين ٣تا ١٥ هست

Cd16 من ٩/٨ هست كه رنجش بين ٥ تا ١٩ هست

Cd8 من ٣٤ هست كه رنجش بين ١٥ تا ٥٠ هست

فقط Cd 19 بالاتر از رنجه

حالا رنج آزمايشگاه تو رو نمى دونم شايد اين رنجها بتونن بهت كمك كنن

اما هر آزمايشگاهى معمولا فرق داره مثلا براى خيلى از دوستاى ديگه رنج Cd19 تا ٢٤ بود اما براى من تا ١٤ هست

نشاالله عزيزم،روز دهم ولي چون لك بيني دارم بي بي هم چندبار زدم مثبت بود گفت ازمايش بده

کجایی دختر .من چند بار با ش ارژ اومدم فقط مثبت بودنت رو ببینم ...

نت ندارم ..

انشاالله که با خبرای خوب  بیای عزیزم

سلام خانما

من همونی ام که سه قلو باردارم و دکتر طاهری پناه بهم گفت یکیش رو باید ریداکت کنی. (دوتا از جنینها تو یه ساک و یدونه تکی تو یه ساک دیگه هستن). من هفته پیش با زحمت رفتم پیش دکتر مرصوصی و دکتر حنطوش زاده که هر دو فوق تخصص پریناتولوژی (طب مادر و جنین) هستن. این دوتا خانم دکتر گفتن باید دوقلوها ریداکت بشن چون یک جفت دارن و احتمال مشکلات ژنتیکی و ... در این جور دوقلوها بالاست. بهم گفتن اون یدونه که ساک جدا و جفت جدا داره رو نگه دار. من فردا نوبت عمل دارم. دارم دیوونه میشم نمیدونم چکار کنم. مثل یه تیکه گوشت افتادم گوشه خونه. از بس که حالت تهوع دارم. تصمیم گیری هم خیلی سخت شده برام. چکار کنم بچه ها؟ 😢😢

یا سریع الرضا...
سلام خانما من همونی ام که سه قلو باردارم و دکتر طاهری پناه بهم گفت یکیش رو باید ریداکت کنی. (دوتا ا ...

الهى چه قدر ناراحت شدم😢عزيزدلم غصه نخور ايشالا بهترين تصميم برات گرفته مى شه حق دارى خيلى سخته اما حتما براى سلامتيت بهتره اين كار انجام بشه🙏🏼🌸

از خدا مى خوام كه برات نشونه اى بفرسته تا بتونى راحتتر تصميم بگيرى 

فقط يه سوال وقتى مطمين در مورد دوقلوها نيستن خوب چه طور مى شه تصميم نهايى رو گرفت؟

خيلى ها هستن كه دوقلوى همسانن و سالمن مگه نبايد نسبت به سلامتشون مطمين بشن بعد اقدامات لازمو انجام بدن؟؟؟

الهى چه قدر ناراحت شدم😢عزيزدلم غصه نخور ايشالا بهترين تصميم برات گرفته مى شه حق دارى خيلى سخته اما ...

دکتر طاهری پناه میگن حتی نمیشه تا غربالگری اول (یعنی هفته 12 یا 13) صبر کرد. میگه چون جنین ها استخوان در میارن. باید تو هفته ی 10-11 کار رو نهایی کرد. ولی خب دوتا دکتر دیگه گفتن جنین تکی که داری از همه لحاظ از اون دوقلوها (دوتایی درون یه ساک) سالم تر هست. منو سر دو راهی گذاشتن ولی خب قطعا دارن بر اساس تجربه میگن. حالا من بعد از سه بار آی وی اف واقعا به یدونه یا دوتا بچه فکر نمیکنم. ترسم از اینه که هر سه تا رو از دست بدم 😣😣😣

یا سریع الرضا...
سلام خانما من همونی ام که سه قلو باردارم و دکتر طاهری پناه بهم گفت یکیش رو باید ریداکت کنی. (دوتا ا ...

من اصلا حنطوش زادرو قبول ندارم متنفرم ازش بچمو گرفت ازم اين حس منه به نظرم برو پيش دكتر ديگه بازم اينقدر رو بچه من عيب گذاشت اصلا جنسيتشو برد زير سوال بدبخت بدنيا اومد پسر بود مشكلش كجا بود فقط باعث شد از دستش بدم من حس خوبي بهش ندارم منو فرستاد امام خميني تو هفته ٢٤ كه بچرو بندازم گفت بدردت نميخوره منم رفتم ولي فرداش فرار كردم اونجا سلاخ خونه بود اخه من چطور بچه اي كه تكون ميخورد تو وجودم رو بندازم نميدونم بازم به نظرم نظر دكتراي ديگرم بپرس اسمشو اوردي كهير زدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
می ترسم ریداکت کنم هر سه تا رو از دست بدم 😢😢😢😢😢

الهي بميرم برات دركت ميكنم دكترا فقط استرس ميدن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من اصلا حنطوش زادرو قبول ندارم متنفرم ازش بچمو گرفت ازم اين حس منه به نظرم برو پيش دكتر ديگه بازم اي ...

عزیزم. چقدر سخت 😢😢

من پیش خانم دکتر وجیهه مرصوصی هم رفتم. ایشون هم گفتن باید دوقلوها ریداکت بشن. الان دوتا دکتر بهم گفتن دوتایی حذف شه، یه دکتر هم گفته تکی رو حذف کن. از لحاظ جسمی هم اونقدر حالم خرابه و دیگه فرصتی ندارم که پیش دکتر دیگه ای برم. 

موندم چکار کنم. فردا نوبت عمل دارم. خدااااااا

یا سریع الرضا...