2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
نمیتونم بگم شانس زیاده یا کم  مثلا من همسرم آزو اسپرمه ولی تو انتقال اول مثبت شدم ولی نی نی نم ...

سلام ببخشید ذخیره شما چنده؟ باتوجه به رنج آزمایشگاهی که آز دادی.بعد شما پریودیتون چطوره؟ علایم تنبلی تخمدان دارید؟سایز فولیکولاتون بدون دارو چنده؟ چند سالتونه؟

ببخشید این سوالا رو پرسیدم چون من هم ذخیرم بالاست. ۱

نمیتونم بگم شانس زیاده یا کم  مثلا من همسرم آزو اسپرمه ولی تو انتقال اول مثبت شدم ولی نی نی نم ...

ذخیرم ۱۳ است ک رنج آزمایشگاه ۱۲ و نیمه.علایم تنبلی هم ندارم.فولیکول ۲۲ بدون دارو دارم ۲۷ سالم هم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فعلا روزی که باز لک دیدم امپولو نزدم دیگه ببینم چی میشه  یعنی ممکنه هماتوم باشه ؟ کیشان ...

احتمال زیاد هماتومه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون مى شه لطفا هر وقت فرصت داشتى پيغام خصوصيتو چك كنى ممنون عزيزم🙏🏼💕🌸

چشم عزیزم.....

الان دو روزه دارم پستارو میخونم همش ده صفحه عقبم....

این صفحه رو تموم کنم نگاه میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم بعدظهر رفتم دکتر گفت قلب تشکیل شده ولی ضربانش خیلی خیلی ضعیفه و رشدش یکم زیاده باز گفت ۱۰ ...

ایشالله بهترینا برات اتفاق میفته و قلب خوشگلش در سلامت کامل ۱۲۰ سال میتپه و شاهد شادیا و موفقیتاش خواهی بود....

بچه ها من شیاف مو شبا موقع خواب میذاشتم ،اگه غروب بذارم ینی ۵-۶ساعد زودتر بذارم اشکال داره؟یا باید س ...

عزیزم اگه میخوایی تایمشو تغییر بدی و از این به بعد تاین جدید بزنی ایرادی نداره اما اگه نه بهتره سر موقع بزنی.....

من دوتا انتقال منفی داشتم  هم آزمایش خود ایمنی و هم آزمایش انعقادی و ژنتیکی دادم و هیچ مشکلی ندارم میخوام اینبار قبل از انتقال  هیستروسکوپی کنم

آیا هیستروسکوپی عوارض داره؟

دیگه چه کارهای می تونم قبل از انتقالم انجام بدم؟ 

اینم جوجه زشت من🙈😍

ای جوووووونم  خداحفظش کنه..وای ک چقد دلم خواست..انشالله قسمت همه دوستان ومن...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
 انشالله که شما هم مثبت میشی اگه اذیت میشی با دکترت تماس بگیر راهنماییت کنه برای سردرد چای ...

مرسي عزيزم.ايشالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
😢خدا یه دونه بهم بده بخدا بفکر تخمدانم دیگه نیستم 😢 فکرای منفی دیونه ام میکنن 

عزيزممممم.ايشالله دامن هممون سبز بشه به حق امام رضا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

قربونت گلم٬٬٬فقط یه سوال اگه شما یا هر کسی دیگه تونست جوابمو بده دعاگوش میشم٬٬قرص ال دی که من الان د ...

بله این دوره ال دی میدن بهت تا تموم بشه و پریود بشین...بعد دوباره میرین دکتر و داروهای اصلی انتقال رو میگیرین به سلامتی

من که سردرنمیارم عزیزم..فقط به نظرت کم نیست واسه ذخیره ۵ و نه دهم؟میخاستم سرخود زیادترش کنم..ترسیدم. ...

واي نه.به هيچ عنوان.من ذخيره ام هفت بود هايپر شدم داشتم ميكردم.دكترا بهتر ميدونن.

سلام دوستان عزیزم .من اومدم با کلی غم و نا امیدی .بعد کلی سیکل کنسل و رفت و امد بلاخره اندمترم به هف ...

عزیزم خیلی واست ناراحت شدم....

عزیزم کاریوتایپ داده بودین؟