2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

من دیروز سونو شدم بزرگترین فولی ۱۶ بود😕

دوباره منوپورو ارگالوترون و گوناب تزریق کنم تا فردا دوباره برم سونو😩 گفتش احتمالا پنج شنبه پانکچر باشه

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

ای جاااانم خدا حفظش کنه عزیزم  کجاش زشته اینکه خیلی خوشگله 😍😍😍😍😍😎😎😎😎😎

😂 زشته دیگه😁 تعارف که نداریم!!! حالا شاید به دنیا اومد نظرم عوض شد😉

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااای.... تماشای معجزه چه لذتی داره😍 هفته چندمی دقیقا که جنین اینقدر قشنگ دیده میشه؟

واقعا😍دیروز طبق آی وی اف گفتن ۱۲ هفته و ۲ روز اما سن جنین بر اساس اندازه ها ۱۱ هفته و ۵ روز بود

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
خدا بهت ببخشتش عزیزم مراقب خودت و نی نی باش😘😘

آزی جون دیگه بی بی نزاشتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

خانما به نظر شما برای سنوی قلب کی برم بهتره؟ دکتر گفت ۶ هفته وای خودم میخوام یه کم دیرتر برم مثلا ۸ هفته.. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ای جاااانم خدا حفظش کنه عزیزم  کجاش زشته اینکه خیلی خوشگله 😍😍😍😍😍😎😎😎😎😎

بیا باهم جوجو بدوزدیم 😂فقط صداشو درنیار خو   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دقیقا . از وقتی فهمیدم دختره خیلی بیشتر دلم ميسوزه براش . حتما عزيزم

بهار جون خيلى به فكرتم عزيزم

جواب آمينوسنتز رو گرفتى؟؟؟ايشالا كه دلت پر از آرامش شده باشه🙏🏼💕🤰

هر وقت تونستى بيا يه خبر بهمون بده عزيزم

بچه ها من جمعه انتقال دادم.از روز جمعه سردرد و حالت تهوع دارم صبح ها.دليلش چيه؟دليلش قرصاييه كه ميخورم؟من استراديول ميخورم و البته شياف پروژسترون هم داده دكتر.كسي مث من بوده؟بچه ها از كي علايم شروع ميشه؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها من جمعه انتقال دادم.از روز جمعه سردرد و حالت تهوع دارم صبح ها.دليلش چيه؟دليلش قرصاييه كه ميخو ...

عزیزم انشالله ک جنین محکم ب دلت چسبیده باشه.باز دنبال علائمی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین