2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
واسه من cd19ام بالاست که پردنیزولون داده،من بهش گفتم سرم ivigبده گفت نمیخواد ،خیلی نگرانم از این باب ...

با ایمونولوژ مشورت کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام٬٬خانومای گل توروخدا واسم دعا کنید اینماه مشکلم حل بشه برم واسه انتقال ٬٬٬بخدا همتونو دعااا میکن ...

عزیزم انشالله ک خیلی زود ب خواسته دلت برسی ب حق فاطمه زهرا.اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی استرس دارم،نمیدونم چیکارکنم ،شمادرد ندارید

مهمترین چیز اینه که استرس نداشته باشی بزن ب بی خیالی علائمیم ک داری بگو پس شکر خدا مثبتم

من خودم کمی پهلوم و ران و ساق پام تیر میکشید

فقط مثبت فکر کن و برو تو انتخاب اسم و سیسمونی

بچه ها من جمعه انتقال دادم.از روز جمعه سردرد و حالت تهوع دارم صبح ها.دليلش چيه؟دليلش قرصاييه كه ميخو ...

من روز نهم انتقال مه هنوز علائمی ندارم ،هر کسی برحسب داروهایی که مصرف میکنه و شرایط بدنیش علائمش فرق داره ،نمیشه مقایسه کرد

عزیزم انشالله ک خیلی زود ب خواسته دلت برسی ب حق فاطمه زهرا.اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

فداتشم عزیزم انشالله واسه همه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
با ط ر ا زی  الانم هم درررردد دارم هم داره شروع میشه دوشنبه پس باید برم..نمیدونی کیا هستن

هز بیست و چهار ساعت حساب کنی شیفت صبح اگه دکتر باشه میتونی بری که......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
علاعمتون چی بود بعد انتقال،البته ببخشید من ازبس استرس دارم ازهمه میپرسم

نه بابا چی رو ببخشم؟؟ راحت باش😘

من فقط فردای انتقال حالت تهوع و سردرد شدید داشتم که کارم به سرم کشید که احتمال زیاد عوارض آمپول چسب جنین بود، 

دیگه هیچ علامتی نداشتم و همچنان ندارم،

از روز۱۰ انتقال هم لکه بینی داشتم ( تا ۲-۳ روز) و درد های پریودی، جوری که مطمئن بودم منفی شده و دور از چشم شوهرم گریه میکردم، و از خدا و امام حسین نشونه میخواستم که بهم بفهمونن همه چی خوبه!! دمشون گرم نشونه هم برام میفرستادن😍 ولی بازم مردم و زنده شدم تا جواب آزمایش رو بگیرم

انشالله که همه منتظرهای این تاپیک تو همین انتقالشون مثبت بشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
انشالله مشکلت حل بشه صلوات فرستادم برات

قربونت گلم٬٬٬فقط یه سوال اگه شما یا هر کسی دیگه تونست جوابمو بده دعاگوش میشم٬٬قرص ال دی که من الان دارم میخورم واسه انتقاله؟؟؟از دکتر که پرسیدم جوابمو نداد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
توکل بر خدا💗💗 یه دونه چجوری دو تا میشه!!؟؟

عزیزم دو تا سهله خدا بخواد چند تا هم میشه.....

قلهای همسان دقیقا از تقسیم یه جنین تشکیل میشن دیگه!!!!

اون قلهایی که کاملا شکل همن یعنی همسانن از تقسیم یه جنینن.....

نه بابا چی رو ببخشم؟؟ راحت باش😘 من فقط فردای انتقال حالت تهوع و سردرد شدید داشتم که کارم به سرم ...

مبارکه عزیزم بسلامتی بگیریش بغل انشالله

من خیلییی درد دارم بخوام مسکن بخورم ..برای شروع سیکل مسکل داره؟

عزیزم پس من رویاهارو قاطی کردم پس انتقال ندادی.....

عزیزم در کل بهتره کمتر دارو بخوری اما اگه مجبوری قبل شروع سیکل میتونی....