2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
گاهی اوقات صبرم تموم میشه دوست دارم بدونم تو رحمم چخبره؟اصلا جنینی وجود داره هنوز یانه طوری که آروم ...

ایشاااااالا مثبت بشي، من زیاد در جریان تاپیک نیستم، چند روزه انتقال دادی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی اوقات صبرم تموم میشه دوست دارم بدونم تو رحمم چخبره؟اصلا جنینی وجود داره هنوز یانه طوری که آروم ...

عزیزم فعلا که‌واقعا وجود داره‌امیدوارم بمونه براات😚خواهش میکنم مثبت فکرکن.خیلی حس‌خوبیه.به بزرگ شدن شکمت،به حس نی نی داشتن،حرف زدن باهاشون فکرکن.خودتو سرگرم این چیزا کن

اصلا اصلا استرس نداشته باش چون خودش مانع بارداریه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شما ام با ای وی اف باردار شدین؟ مبارکه گلم 😍

بله عزیزم

انتقال دومم بود، ممنون

انشالله تا آخر سال شکم هممون قلنبه بشه و نی نی ها جا خوش کرده باشن🙏🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم آمپول چسب جنین چیه؟ به همه میزنن؟ 

آمپولgcsm معروف به چسب جنین، به من تو انتقال دوم زدن، چند نفر دیگه هم با من انتقال دومشون بود داشتن، البته دکتر هممون عارفی بود

عزیزم فعلا که‌واقعا وجود داره‌امیدوارم بمونه براات😚خواهش میکنم مثبت فکرکن.خیلی حس‌خوبیه.به بزرگ شدن ...

خیلی سعی میکنم ولی گاهی مواقع واقعا دیگه هرچقدر زور میزنم فکرمو مشغول کنم نمیشه،هی دوست دارم به این در اون در بزنم یه علائمی چیزی پیدا کنم اروم بگیرم ولی دریغ از یه علائم

سلام، من هم یدوفولیک میخورم هم فمیبیون 1،بنظرت زیادیه؟ اخه شما گفتین بجای فولیک اسید، فمیبیون میخوای ...

عزيزم به من گفتن فوليك رو قطع كنم و به جاش فميبيون ١ رو تا ١٣ هفتگى شروع كنم و بعد از ١٣ هفتگى هم فميبيون ٢ كه دوتا قرصه با هم كه يكيش امگا ٣ هستش

سلام .

من روز 13انتقالم

امروز عصری .باز دردهای خیلی شدید پریودی گرفتم .

رفتم باز لک دیدم این بار کمتر از دوز دهم بود ولی باز خیلی ترسیدم ..

بازم کشاله های رانم شدید تیر میکشن.و چند روز هم هست درد دارن یه حالت سوزش..

نمیدونم لکها نشانه خوبیه یا نه ...

تو رو خدا برام دعا کنید 😟😟😟

راستی شیرینی تر میشه خورد .آیا.خیلی دلم میخواد آخه.

مرسی عزیزم ان شالله ،از ساعت یک ظهر وارد روز نهم شدم

آخی چقدر دقیق حساب میکنی، من ماه دیگه میرم تو سیکل ایشالا، همش میگم خدایا اینا که دو یا سه بار انتقالشون منفی میشه، چطوری تحمل میکنن، خدا بهشون صبر بده😢 منم صبرم کمه، یعنی میشه بار اول مثبت بشم.. 

عزیزم ان شاالله که مثبتی.منم همینو پرسیدم دوستان گفتن قطار و‌ماشین بهتر از هواپیماست.منم میخوام بیام ...

مرسي عزيزم از كمكت.من مادر رفتم با دكتر كريم زاده.ايشالله هممون نتيجه بگيريم😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام . من روز 13انتقالم امروز عصری .باز دردهای خیلی شدید پریودی گرفتم . رفتم باز لک دیدم این بار ...

انشالله که خیره و اینا همه نشونه های نی نیه🙏🏻 به نظر من یکی دو تا شیرینی تر، به شرط تازگی ایراد نداره که هیچ، روح آدم رو هم تازه میکنه😀