2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
مگه دوم پریود سونو نشدی؟ اول سونو میکنن بعد دارو ها شروع میشن دیکه شما بدون سونو شروع شده داروهات؟

عزیزم من سونو شدم ولی تاریخ ۱۲ شهریور.یعنی روز سوم پریود قبلیم.ماه قبل.بعد دکترم گفت برو اجازه بده دوماه شوهرت دارو بخوره‌بعد که داروهای شوهرت تموم شد اون ماه خودت روز دوم پریودت شروع کن به تزریل آمپولت.بعدش روز هشتم بیا تا سونو بشی.یعنی من ماه قبل سونو شدم و گفت سالمی مشکل نداری.فقط به نظر میرسه یکم تخمدان چپت کوچیکه.هیچی‌بهم نداد.حتی یه دونه قرص هم ننوشت.گفت فقط این امپولا رو تهیه کن دوماه بعد برگرد روز هشتم پریودت اینجا باش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم سونویی که اول سیکل میکرو انجام میدن روز دوم یا سوم پریود رو میگم تو پرونده مینویسن دیگه تاری ...

عزیزم فکرکنم سونوی بعد از تزریق منظورتونه اره؟خب من مراجعه ی اولم که رفتم شانسی روز سوم پریودم بود.دکتر گفت بخواب باید سونو کنم.گفتم من پریودم.گفت اشکال نداره.فقط برای اینکه رحمم رو ببینه‌بود.

یعنی من اولین ملاقاتم با دکتر روز سوم پریودم بود که سونو واژینال شدم.که بعدش برام امپولامو نوشت.گفت دوماه باید شوهرت دارو بخوره.بعدش برگرد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جونم.حالت بهتره؟ان شاالله این هفته های آخر رو هم به سلامتی‌پشت سر بذاری و پسر گلتو بغل بگیر ...

عزیزم چون همسرت باید سه ماه داروشو بخوره تو سه ماه همسرتو در نظر بگیر.......

یعنی وقتی سیکلو شروع میکنی ۱۲ آذر رو رد کرده باشی.....

حالا طبق طول دوره هات یا سه پریود رد کردی یا دو تا یا چهار تا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای وای دکتر به منم گفته روز هشتم بیا!!!من‌روز‌هفتم برم یعنی؟روز‌هشتم دیره برای سونو؟

نگران نباش منم روز ۸ رفتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبید چند وقتی نبودم و از تاپیک خبر ندارم ،به مامانهای جدید تاپیک تبریک میگم  دیرو ...

خوب هر سه روز بوده فکر نکنم قطع کردنش فرمول خاصی داشته باشه....

راحت قطعش میکنی.....

فعلا شیافارم که داری.....

ممنونم از توضيحت آنا جان  بعضي وقتا يه كاري ميخوام كنم  ميگم من با بارداراي طبيعي ...

عزیزم بارداریامون فرقی نداره فقط چون به سختی به این مرحله رسیدیم ناخوداگاه بیشتر رعایت میکنیم.....

دیدی بچه ای که خودش کار میکنه و پولی در میاره قدر پولشو بیشتر از پول تو جیبی ای میدونه که باباش بی زحمت بهش داده؟

قضیه مام مثل همونه راحت بدست نیاوردیم برا همین قدرشو بیشتر میدونیم وگرنه یکین.....

بچه ها شماهایی که رفتین برای میکرو از دوم پریودی امپولو شروع کردین،روز چندم سونو شدین معمولا؟میشه‌خ ...

عزیزم منم ۸م سونو شدم.....

نگران نکن خودتو.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

وای لاله جون من چقدر خنگ شدم گفت یه خط روزی دوبارمن تا آخر اپلیکاتور کشیدم و زدم حالا چی میشه نگران ...

نگران نباش حتما خیری توش بوده....

نه منم حس میکنم دیره کاش همه بچه هایی که رفتن برای سونو‌ میگفتن روز‌چندم رفتن بیینم کسی هست روز‌هش ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره.....

اونایی که تخمداناشون ریسک تحریک پذیری بالا دارن زودتر سونو میشن.....

احتمالا شرایطت میطلبیده ۸م سونو بشی....

منم ۸م سونو شدم و شکر خدا بدنمم عالی جواب داد.....

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم یک ساله دارو استفاده میکنم چهارماه پیش یه بارداری پوچ تجربه کردم، ای ...

عزیزم همسرت مرکز ناباروری آز داده؟

اناجان ببخش اینقدمزاحمت میشم.این معده من داغونه قرص پنتوپرازول هم صبح وشب میخورم ولی نمیدونم چرا خوب ...

عزی م با شکم خالی میخوری؟

من با روزی یکی قبل صبحونه و ناشتا حالم بهتر شد در حالی که قبلش از شدت معده درد و سوزش مری چند روز مجبور شدم نشسته بخوابم.....

بیشتربخاطر اونا ناراحتم اخه غذا نمیتونم بخورم.الان یکم سوزش گرفتم اخه اب بخورم میمیرم فقط بخاطرقرص ا ...

اصلا اصلا اصلا نگران اونا نباش.....

اونا از تو تغذیه میکنن!!!!!

به فکر خودت باش!!!!!

چون همه چیرو از بدنت میگیرن.....

نخوری کلسیم استخوناتو استفاده میکنن.....

رستو میکشن.....

پس اصلا نگران اونا نباش به داد خودت برس چون چشم وا میکنی میبینی چیزی ازت نمونده!!!!!

آناجان بااجازتون تجربه جدید یکی از دوستان در رابطه با آزمایشهای تکمیلی ر میذارم تا دوستان استفاده ک ...

عزیزم ممنون از اطلاع رسانیت.....

یعنی همون روز هشتم برم لاله جون؟استرس نداشته باشم الکی؟نمیخواد هفتم برم محض احتیاط؟

شما همون روز هشتت برو نگرانم نکن خودتو الکی.....

سلام توروخدا کمک... بعد از زدن سینال اف سردرد میگیرم  .. چیکار کنم؟  شماهام میگیرفتین یا ...

آب زیاد بخور.....

غلظت خونت در چه حاله؟

بررسی کردی؟

ببین دکترت صلاح میدونه آسپرینم بخوری؟