2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
نه دیکه مگه تو پرونده ننوشته تاریخ سونوی قبلی رو؟

عزیزم من متوجه نشدم.چه ربطی به سونوی قبلی داره؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@parpar17   سلام پرپر جان دوست خوبم..به سلامتی روز شمار در آغوش گرفتن فرشته نازنین تون شروع شده...خیلی خوشحالم و آرزو میکنم همراه با شادی و سلامتیه همیشگی باشه...آمین

عزیزم تا جاییکه یادمه شما کولیت اولسروز داشتید..میشه خواهش کنم اسم دارو رو بگید  و اینکه مصرف طولانی مدت مشکلی نداشته واستون خدای نکرده...من نگرانم واسه همسرم..قرص مزالازین مصرف میکنه روزی 6 عدد..خیلی ممنونم ازتون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ،هنوز به دکتر ح ی در نشون ندادم.قصدم بود دیگه پیشش نرم.برم پیش رزاقی...اونم که رزاقی داره میره ...

دلیلت چیه نمیخای بری پیشش؟

من دودلم نمیدونم با کدوم دکتر اننتقال بدم جنین دارم

خانمی ببخشید من دیروز کلا برام کاری پیش اومد نتونستم آنلاین باشم ولی به نظر میاد این آزمایش همه چی نرمال و گل و بلبل هست، اگر تو مراکز ناباروری آزمایش ندادین حتما تکرار کنین چون حتی آزمایشگاه های معتبر هم برای آنالیز اسپرم دقیق عمل نمی کنن

گلم تو مراکز ناباروری ملاک بررسی چشمی و خیلی دقیق و سخت گیرانه هست ولی تو آزمایشگاه ها حتی معتبرشون با کامپیوتر اسپرم ها رو چک می کنن که اصلا دقیق نیست

خب من که هرسری سروقت پریود نمیشم.جلو‌میندازم یکی دو روز.مثلا سری قبل دهم‌ پریود شدم.ایندفعه هشتم 😑

عزیزم شما دوره هات ۲۸ روزه است و کاملا سر وقت پریودتون شروع میشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
مرسی لاله مهربون و با درک..دلم به دعای شما خوشه مامان گلی....متاسفانه همسرم اگه حتی یک نوبت دارو مصر ...

ان شاء ا... همسر هم به صورت کامل خوب میشن
ریه ی خودت هم سلامت سلامته به امید خداوند

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب من که هرسری سروقت پریود نمیشم.جلو‌میندازم یکی دو روز.مثلا سری قبل دهم‌ پریود شدم.ایندفعه هشتم 😑

مگه دوم پریود سونو نشدی؟
اول سونو میکنن بعد دارو ها شروع میشن دیکه
شما بدون سونو شروع شده داروهات؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من متوجه نشدم.چه ربطی به سونوی قبلی داره؟!

عزیزم سونویی که اول سیکل میکرو انجام میدن
روز دوم یا سوم پریود رو میگم
تو پرونده مینویسن دیگه تاریخش رو

مشخص نميكنه كه چقدر زمان ميبره تا جذب بشه؟! و اينكه دليل خاصي داره؟! اسپرين و انوكسامو دكتر قطع كرد ...

نه گلم این چه حرفیه، نه مشخص نمیشه کی جذب میشه کامل ولی خب بالاخره جذب میشه و این که استراحت خیلی کمک می کنه 

در مورد جفت هم الان یادم نمیاد کجا بود عکس سونوی شما گلم

سلام به همگی

بچه ها من خیلی داغونم خیلی

بعد اون همه تخمک و اشتباه دکترم برای ازاد شن تخمک ها و یه جنین

۴ دوره است هر بار یه اتفاقی میافته انتقال ندم

من واقعا بریدم

دیگه حوصله ی هیج کاری ندارم

دعاهام به در بسته میخوره من خیلی خسته ام

عزیزم والا من ترجیحا فاصله میدادم حتی شده یه ساعت..... سر دخترم من روزی ۱۷ تا قرص داشتم اما بازم فا ...

سلام ببخشید انا جان مزاحم شدم باز. 

من سینال اف زدم دور ناف. 

همش سه روزه دارم میزنم، ولی به شدت جاش درد میکنه... چیکار میشه کرد غیر از تحمل؟ مثلا یه کاری که دردش کمتر شه؟ کیف اب جوش بذارم  یا یخ یا پماد اصن کلا میشه کاری کرد؟ 

یه سوال دیگم اینکه بد زدن یا اشتباه زدنش ممکنه باعث شده باشه که درد گرفته؟ 

و اینکه اشتباه زدنش ممکنه تو اثر گذاشتش تاثیر بذاره؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
 عزیزم شما دوره هات ۲۸ روزه است و کاملا سر وقت پریودتون شروع میشه

جدی؟من اخه وقتی‌مجرد بودم دقیییقا تاریخ قبلیم پریود میشدم.حتی یه روزم جلو یا عقب نمینداختم.اما از وقتی ازدواج کردم دو روز سه روز‌بعضی وقتا حتی چهار روز جلو‌میندازم.فقط یه بار هفت روز تاخیر داشتم که رفتم ازمایش دادم گفت باردار نیستی.ازمایش هورمونی هم دادم گفت هورمونات بهم نریخته.ولی بعد از اون همش پریودامو‌ جلو انداختم که البته دکترم گفت مشکلی نیست.سالمه رحمت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم