2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
نزدیکی خوبه اتفاقا چون خونرسانی رو زیاد میکنه البته اگه خودت هم به ارگاسم برسی در مورد پماد هم مگه ...

لاله جون من یکشنبه دوباره سونو دارم اینطوری که من پماد زدم به اندازه تا روز یکشنبه رو امروز استفاده کردم به نظرت چیکار کنم کاش اصلا استفاده نکنم دیگه 

سری قبل هم بدون اکویین خوب بود نمیدونم چکار کنم 

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چی بگم عزیزم.فکر کنم برای من دیر بوده شرایط شما رو نمیدونم

نه منم حس میکنم دیره

کاش همه بچه هایی که رفتن برای سونو‌ میگفتن روز‌چندم رفتن

بیینم کسی هست روز‌هشتم رفته باشه و‌شرایطش خوب بوده باشه

استرس گرفتم

بدبختی اینجاس من‌از شهرستان دارم میرم‌و مسیر خیلی طولانیه

فقط اگه از روز‌ پنجم حرکت کنم و برم،بعد خودم از دکتر‌بخوام روز ششم و هفتم سونو کنه

که اصلا نمیدونم قبول میکنه یا نه.اه چرا دکترا اینجوری ان.همش حرص میدن ادمو😭

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها شماهایی که رفتین برای میکرو از دوم پریودی امپولو شروع کردین،روز چندم سونو شدین معمولا؟میشه‌خ ...

من داروهام را از روز سوم پریودی شروع کردم و روز هفتم رفتم سونو. وقتی هم سونو کرد برای روزهای بعد هم همون دارو را ادامه داد. پس بدون استرس هر چی دکترت گفت انجام بده و به دکترت اعتماد کن.اعتماد به دکتر خیلی مهمه.وگرنه با هر تجویزش استرس میگیری.حتما تا روز هشتم بهتون داروهای لازم را داده. 

نه منم حس میکنم دیره کاش همه بچه هایی که رفتن برای سونو‌ میگفتن روز‌چندم رفتن بیینم کسی هست روز‌هش ...

من روز سوم شروع کردم و روز یازده سیکل که روز نهم تزریق بود رفتم سونو که گفت سه روز دیگه هم ادامه بدم و روز چهارده دوباره رفتم سونو 

فردا هم وقت پانکچر دارم

نگران نباش عزیزم دکترت هرچی گفت همون کار رو بکن

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم یک ساله دارو استفاده میکنم چهارماه پیش یه بارداری پوچ تجربه کردم، این ماه ای یو ای کردم منفی شد،،دنبال یه دکتر قهار که وقت بذاره و زود نتیجه بگیرم هستم، ممنون میشم راهنماییم کنید

معجزه خدا درون من است
نه منم حس میکنم دیره کاش همه بچه هایی که رفتن برای سونو‌ میگفتن روز‌چندم رفتن بیینم کسی هست روز‌هش ...

عزیزم من اینارو نگفتم که تو استرس بگیری.شرایط هر کسی متفاوته من آمپولام به خاطر پایین بودن ذخیرم خیلی قوی بود روزی ۲۲۵ تا گنال اف و دو تا منوگون میزدم.ممکنه یکی دو تا از تخمکام زودتر آزاد شده باشه ولی این اتفاق برای همه نمیفته خیلی از دکترا روز هشتمو برای سونو انتخاب می کنند.سعی کن با آرامش کارتو پیش ببری چون استرس ممکنه حتی روی رشد فولیکولات تاثیر بزاره.

اناجان ببخش اینقدمزاحمت میشم.این معده من داغونه قرص پنتوپرازول هم صبح وشب میخورم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه بهترشده ولی هنوز فشارمیاره.بیشترازاین نگرانم اب نمیتونم بخورم مایعات بخورم بدترمیشه.شماقرص رو میخوردی خوب بودی؟من اصلا قبلش معده دردنداشتم.کلا بی اشتها شدم وزن کم کردم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
اناجان ببخش اینقدمزاحمت میشم.این معده من داغونه قرص پنتوپرازول هم صبح وشب میخورم ولی نمیدونم چرا خوب ...

ستاره جون پروژسترون باعث ميشه عضلات معده شُل بشه و هضم غذا سخت بشه،،طبيعيه، مخصوصا كه غير از پروژسترون طبيعيه بدنت، پروژسترون اضافي هم استفاده بشه، اگر ضرري نداره انجير خشك بگير خيس كن بزار توي يخچال هر روز صبح ناشتا آبشو بخور،،، همه ش فداي يه تار موي سر نيني

...
ستاره جون پروژسترون باعث ميشه عضلات معده شُل بشه و هضم غذا سخت بشه،،طبيعيه، مخصوصا كه غير از پروژستر ...

بیشتربخاطر اونا ناراحتم اخه غذا نمیتونم بخورم.الان یکم سوزش گرفتم اخه اب بخورم میمیرم فقط بخاطرقرص اب میخورم.وگرنه خودم مهم نیستم.ابمیوه  ...هیچی اخه دوتاهستن نگرانم 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم من اینارو نگفتم که تو استرس بگیری.شرایط هر کسی متفاوته من آمپولام به خاطر پایین بودن ذخیرم خیل ...

خب منم ذخیرم نسبت به سنم پایینه ولی با این حساب حتی امپولم هم کمتر از شما‌و‌ انا جون هست!من فقط روزی ۲۲۵ واحد پیورگان دارم.خب کم نیست؟یا اینکه‌پیورگان‌قوی‌تره.نمیدونم بخدا‌گیج شدم.عزیزم میدونم شما برای اینکه استرس بگیرم‌نگفتی ولی خب من چون دفعه ی اولمه‌و تجربه و اطلاعاتم زیاد بالا نیست با کوچیکترین چیزی استرس میگیرم و شک میکنم به دکترم!میدونم کارم اشتباهه اما از طرفی دکترم حتی یه فولیک اسید بهم نداده.یعنی میدونی ذهنم پر از‌سواله.کاش بهش نزدیک بودم.واقعا حس میکنم کم‌کاری کرده در حقم!من مشکل اصلی از‌ شوهرمه.جز ذخیره ی پایین نسبت به سنم خودم مشکلی‌ندارم.ولی کاش بهم مکملی‌ چیزی میداد.فعلا فقط‌مجبورم اعتماد کنم و ادامه بدم.اما اگه خدای نکرده‌جواب نگرفتم دفعه ی بعد میام تهران.یه‌جورایی بیخیاله دکترم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من داروهام را از روز سوم پریودی شروع کردم و روز هفتم رفتم سونو. وقتی هم سونو کرد برای روزهای بعد هم ...

خب‌عزیزم‌داروهای من که شاید یه چیز اضافه تر از روز هشتم‌هم باشه حتی،اما‌شما‌میگی‌از‌روز سوم امپول زدی.و‌روز‌هفتم رفتی سونو.من دارم از‌دوم‌میزنم.تا هشتم خب زیادتره!میگم‌یه‌وقت‌ دیر نباشه برای سونو‌ و زحمتام‌هدر نره.ببخشید ذهنم خیلی درگیر شد کلا

نهایتا‌مجبورم زودتر برم که استرسم کمتر شه

من روز سوم شروع کردم و روز یازده سیکل که روز نهم تزریق بود رفتم سونو که گفت سه روز دیگه هم ادامه بدم ...

ممنونم‌گلم.وضعیت‌تخمکات‌چجوری بود؟تعدادش خوبه؟به‌من مکمل و‌دارو هیچی نداده‌نگران کیفیت تخمکامم.اخه‌شوهرم ضعیفه،از اینور تخمکای‌من هم ضعیف باشه که‌دیگه هیچی!!

بیشتربخاطر اونا ناراحتم اخه غذا نمیتونم بخورم.الان یکم سوزش گرفتم اخه اب بخورم میمیرم فقط بخاطرقرص ا ...

اي جااانم،، اونا مواد لازمشونو از بدن شما ميكشن بيرون خودشون،،البته تا يه جايي،، حالا فوقش ممكنه خودت دچار كسري بشي واس انرژي روزانه ت،،، اي جووون، دوتا😍😍😍😍 خدا به احترام اين ايام حافظشون باشه🌹🌹

...
خب منم ذخیرم نسبت به سنم پایینه ولی با این حساب حتی امپولم هم کمتر از شما‌و‌ انا جون هست!من فقط روزی ...

عزیزم منم دقیقا مشکل تو رو دارم خودم ذخیرم کمه شوهرمم مشکل مورفولوزی داره فقط ۲ درصد اسپرمش نرماله.طبق تجربه ی من که خیلی از بچه های اینجام میتونند تاییدش کنند بدترین چیز برای کاری که ماها داریم انجام میدیم استرسه.من سری اول این اتفاقات برام افتاد و نتیجه نگرفتم ولی سری دوم با اینکه دوز داروهامو بالاتر برد دکترم بدنم اصلا جواب نداد.رفتم پیش یه دکتر دیگه بهم گفت دوز دارو برای من کمش بهتر از زیادشه و اینکه استرس زیادی دارم و باید برم چند ماهه دیگه بیام.انشاالله که تو حتما جواب می گیری و میای اینحا خبر مامان شدنت رو بهمون میدی.