2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048005 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون پودر پروکسید روی پرکاری یا کم تیرویید تاثیر داره یا نه؟ 😘😘😘😘

عزیزم من نداشتم اطلاعات اینطوریشو ندارم.....

شاید لاله جون یا بقیه دوستان بهتر بتونن کمک کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم اون موقع هم نداشتم..... در کل از اول تا آخر بارداری میشه گفت سایز لباس زیرم تغییر نکرد اوا ...

حالا من همون اولس سایز سینه هام تغییر کرد
و دیگه سوتین هام اندازه ام نبود
ولی بعد از اون تا الان دیگه هیچ تغییری نکردن
فک کردم عادی نیست
پس مشکلی نیست

ممنون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نمیدونم والا گفت اون خارج رحم چه ربطی به داخل رحم داره.حالا واسه من که دیگه نیست.با اطمینان حرف زد گ ...

خب خارج رحم ربط به داخل رحم نداره اما تو بارداری که نمیشه لاپرا کرد از این بابت میگم
برام سوال شد
این سری رفتم دکتر باید از دکترم بپرسم ببینم واقعا میشه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان عزیز یه سوال داشتم لطفا هر کسی که میدونه جواب بده.من بار اول که داروهای میکرو رو استفاده کردم ...

نمیشه 100 درصد گفت کی درست میگه
اما میتونم با اطمینان بگم زمان سونوی شما دیر بوده
اصولا روز 6 یا 7 سونو میکنن و از همون روز هم ستروتاید شروع میشه

لاله جون من امروز نهم پریودم هست و اندومترم 6.6 هست خدا روشکر  دکتر گفت پماد اکوئین هم مصرف کن ...

نزدیکی خوبه اتفاقا چون خونرسانی رو زیاد میکنه البته اگه خودت هم به ارگاسم برسی
در مورد پماد هم مگه نگفت یه خط بکش داخل؟ چند تا خط داره؟

سهیلا جون پیش دکتر ح ی د ر میری ؟آزمایش ایمنی دادی  نظر دکتر ح ی د ر چی بود؟

سلام ،هنوز به دکتر ح ی در نشون ندادم.قصدم بود دیگه پیشش نرم.برم پیش رزاقی...اونم که رزاقی داره میره کانادا

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم خوب مطمئنا از هر نظر سالم نیستین..... خوب در حد همون بررسیهای اولیه خیلیامون بدون مشکل بودیم ...

امروز رفتیم آزمایش داد ابن سینا گفتن هنوز یکم کم تحرکی دا ه ولی با همین میزان هم میشه طبیعی باردار بشید و از ۲۰  بخوایم حساب کنیم ۱۹ هستش خودمم آزمایش ها رو دوباره دادم تو هفته که میاد همسرم باید بره آزمایش dna اسپرم

امروز رفتیم آزمایش داد ابن سینا گفتن هنوز یکم کم تحرکی دا ه ولی با همین میزان هم میشه طبیعی باردار ب ...

عزیزم انجام که داد لااقل از بابت همسرت میفهمی چی به چیه.....

آز اسپرمشو یکی دو روزه فکر کنم مکتوب بدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من از دیشب آمپولام قطع شد و اچ سی جی زدم که فردا برم برای پانکچر ولی ترشحاتم خیلی زیاد شده 

میترسم همین دوتا تخمک هم خودش آزاد بشه

ترشح بعد از اچ سی جی طبیعیه؟

سلام آنا جونم.حالت بهتره؟ان شاالله این هفته های آخر رو هم به سلامتی‌پشت سر بذاری و پسر گلتو بغل بگیری.عزیزم منو‌ببخش اگه انقد سوال دارم!

راستش من روزی که رفتم پیش دکتر،روز سوم پریودیم بود که سونو واژینال هم شدم،درواقع دکتر‌شوهرم برای دوماه براش دارو نوشت ولی من خواستم سه ماه بخوره که حداقل بشه یه دوره ی کامل.

خب من روز ۱۲ شهریور سونو شدم،حالا هم چند روز از پریودم گذشته،یعنی اولین پریودمه بعد از معاینه ی دکترم.حالا من باید از دوم پریود بعدیم آمپولو شروع کنم که میشه آبان ؛

یا اینکه باید تا آذر صبر کنم؟.نمیفهمم چجوری حساب کنم.تا آبان اگه بخوام از دوم‌پریود امپولو شروع کنم اونوقت سه ماه میشه که شوهرم داره دارو میخوره؟یا باید تا آذر منتظر بمونم؟

ببخش اگه یکم خنگ‌میزنم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان عزیز یه سوال داشتم لطفا هر کسی که میدونه جواب بده.من بار اول که داروهای میکرو رو استفاده کردم ...

ای وای دکتر به منم گفته روز هشتم بیا!!!من‌روز‌هفتم برم یعنی؟روز‌هشتم دیره برای سونو؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم