2777
2789

در‌چ‌حد بود بهم‌ریختگی‌دند‌ناتون

خوب‌شده راضی هستید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من. اره واقعا راضیم عکسا قبلمو میبینم میگم عه اینجوری بودم 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من. اره واقعا راضیم عکسا قبلمو میبینم میگم عه اینجوری بودم 😂

کجاانجام دادین 

بهتون نگفتن نیاز ب ارتودنسی دارین 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

تقریبا از بعد اینکه دندون شیریام ریخته بود

دندون دائمیام که درومد همش اجق وجق و ی وری درومد

منم چون فکم کوچیک بود این دندونا هی رو هم سوار میشد و خیلی زشت شده بود

تقریبا ۴ سال ارتودنسی داشتم سال اخر بهم پلاک متحرک داد

خیلی نتیجش عالی بود فقط مشکل اینجاست که سر پلاک گذاشتن سهل انگاری کردم و چون اذیتم میکرد و برداشتنش یا گذاشتنش دست خودم بود من اکثر مواقع استفاده نمیکردم و نمیزاشتم

برای همین الان که ۱۸ سالمه و از اون زمان تقریبا ۵ سال میگذره احساس میکنم دندونای فک پایین باز ی مقدار بالا پایین شده

البته بهم گوش زد کرده بودن که اگر پلاکتو نزاری و طول درمانش کامل نشه دندونات فیکس نمیشه و باز جا به جامیشه

ولی خب باز گوش نکردم:(

اره من راضیم 60 تومن کلا دندونامو درست کردم

بهتون نگفتن نیاز ب ارتودسی داره

من دلم نمیخواد ارتو‌کنم ثاقعا فقط کامپو دوست دارم ولی عکس فرستادم برا دوتا دکتر گف باید ارتو بشی

من دندونام زیاد نامرتب نبودن ولی نیش نهفته داشتم و دندون شیریم مونده بود که نسبت به بقیه دندونام کوچیک به خاطر همون ارتودنسی کردم و واقعا بهترین کاری بود که میتونستم انجام بدم خدایی دکتر ارتومم بسیار حرفه ای هستش هرکی میبینم متوجه تغییر فرم صورتم میشه ... اگه بازم برگردم عقب حتماااا انجامش میدم 

من دندونام زیاد نامرتب نبودن ولی نیش نهفته داشتم و دندون شیریم مونده بود که نسبت به بقیه دندونام کوچ ...

من نمیخوام ارتو‌کنم 

دلم‌میخواد فقط کامپو کنم کاش بشه خیلی استرس دارم

کجاانجام دادین بهتون نگفتن نیاز ب ارتودنسی دارین

چرا والا از مدرسه گفتن لازمه. خانواده اهمیت ندادن. تو جوونی با کلی خواهش و گریه رضایت دادن 😑

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من ارتودنسی کردم و بعد از باز کردن دوباره کج شدن، از چند نفرم شنیدم که اینجوری شدن، البته نه برا همه ...

مگه نگه دارنده نزد برات؟

من نمیخوام ارتو‌کنم دلم‌میخواد فقط کامپو کنم کاش بشه خیلی استرس دارم

ارتو خیلی خیلی دردسر داره من دو ساله رو دندونامه سال اول به شدت اذیت شدم خیلی هم هزینه داره ... اگه دندونات در حدی باشه که با تراش کمی مرتب بشن و آسیبی نبینن کامپوزیت کن