2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان خوبید چند وقتی نبودم و از تاپیک خبر ندارم ،به مامانهای جدید تاپیک تبریک میگم 

دیروز دکتر بودم و گفتن میتونم آمپول پروژسترون قطع کنم (هر سه روز یکی داشتم و روزی هم دو تا شیاف) ولی نگفتن چطوری!ینی یدفه بزارم کنار یا روش دیگه ای داره به نظرتون ؟؟هشت هفته هستم به نظرتون زود نیست ؟

عزیزم من کلا جارو تا حدی که تونستم نکشیدم و فقط چند باری مجبور شدم چون نتونستم منتظر اومدن همسرم بشم ...

ممنونم از توضيحت آنا جان 

بعضي وقتا يه كاري ميخوام كنم 

ميگم من با بارداراي طبيعي چ فرقي دارم آخه 

فقط طريقه ي انتقال فرق داشته ايرادي نداره ههههه 

اما بعد ميگم نه بزار رعايت كنم با اين زحمت باردار شدم 

ممنون ك هستين 

ان شاءالله اين دو هفته رو ب سلامتي طي كني و گل پسرت رو سالم و صالح بغل كني 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شماهایی که رفتین برای میکرو

از دوم پریودی امپولو شروع کردین،روز چندم سونو شدین معمولا؟میشه‌خودم زودتر برم؟!دکتر‌نوشته هشتم پریودی،اول‌گفت هفت،بعد عوضش کرد نوشت هشتم.حالا شک دارم.چیکار‌کنم؟نکنه دیر باشه و بی فایده باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ایشالاتااخرش ب خیروخوشی میشه عزیزم نی نی گلت میادتوبغلت همه سختیایادت میره،مرسی ارتوضیحاتتون مامان ج ...

ان شاءالله آمين 

ممنون از دعاي قشنگت

ان شاءالله ب زودي تجربه ش كني 

عزيزم از همين الان رو خودت كار  كن و سعي كن همه چي رو با جون و دل قبول كني 

من همينكار رو كردم و از وقتي لاپرا شدم گفتم تا قبل از انتقال بايد يه ختم كنم قرآن رو يعني نذر كردم 

و تا روز قبل از انتقال قرآن ميخوندم 

بعد از انتقال هم باز شروع كردم ب يه ختم ديگه ك گفتم ميخونم اگه باردار شدم ك الحمدالله و تا پايان بارداري ختمم رو تموم كنم و اگر قسمتم نشد هم شكر خدا چون راه ديگه اي ندارم و باز ختمم رو انجام ميدم 

ك شكر خدا قسمتم شد 

رفتم بهم گفتن احتمال خارج از رحمي دلشوره گرفتم اما باور ميكني يه حالي بودم 

پيش خودم ميگفتم اگه يكي ديگه جاي من بود از غصه دق ميكرد اما الحمدالله شكر خدا من اونجور نبودم فقط از اين ميترسيدم ك خداي نكرده اگه اونجوري باشه زود تكليفم مشهص بشه و كارم ب عمل نكشه 

ك الحمدالله بازم ب خير گذشت 

ك واقعا در اين مساله ب يقين رسيدم ك آرامش خيلي خوبه 

الانم هر لحظه خدارو شكر ميكنم و از خدا ميخوام همينطور ك قسمتم كرده روزيم كنه و برام حفظش كنه و سالم و صالح بزاره تو بغلم 

خدا عاقبت همه رو بخير كنه ان شاءالله 

بچه ها شماهایی که رفتین برای میکرو از دوم پریودی امپولو شروع کردین،روز چندم سونو شدین معمولا؟میشه‌خ ...

من از دوم شروع کردیم و روز 6سونو شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب خدا رو شکر که دلش شاد شد خدا برای هم حفظتون کنه اره عزیزم من همه کارام رو خودم کردم حتی بازار ...

فدات عزيزم 

ان شاءلله آمين همينطور براي شما 😘

خب خيلي خوبه 

منم سعي ميكنم سخت نگيرم 

اما شوهرم خيلي سخت ميگيره 

سعي ميكنم آروم آروم زندگي معمولي رو داشته باشم 

ممنون ك هستين 😘😘

این دو مورد همون کارایی هست که من خودمو کشیدم کنار و سپردم به آقای خونه😁 حتی اگه بتونم هم انج ...

راست ميگي 

اما شوهر من اهل كار خونه نيست الانم ده روزه خونه نيست شهرستانه 

اما سه تا از خواهراشو نوبتي گذاشته در اختيارم 

خدا خيرشون بده اما من روم نميشه هر كاري بهشوت بگم 

براي همين ميخوام در يه حدي خودم كارام رو انجام بدم 

چون يه جورايي كار كسي ب دلم نميشينه 

حتي در مورد خواهر و مادرم هم همينطورم 😬

سلام انا جون و دوستان تازه میکرو کرده... من دو هفته دیگه پانکچر دارم.. توصیه تون چیه؟ میشه بگین چیکا ...

سلام عزيزم 

از خدا ميخوام بهترين سرنوشت رو برات رقم بزنه 

از من ميشنوي فقط آرااااامش داشته باش و توكل ب خدا كنه 

از نظر تعذيه هم هر چي دوست داري بخور والا من همه چي ميخوردم فقط سرديجات رو رعايت ميكردم تو خوردنش 

در مورد استراحت 

من با استراحت كردم خيالم راحت تر بود و استراحت كردم و فقط براي دستشويي و خوردن و نماز بلند ميشدم و هر از گاهي تو خونه ميچرخيدم 

اما در مورد استراحت هر طور اعصابت راحت تره همون كار رو كن 

خدا پشت و پناهت ❤️

راست ميگي  اما شوهر من اهل كار خونه نيست الانم ده روزه خونه نيست شهرستانه  اما سه تا از ...

دستشون درد نکنه، چقدر خوب

اما من یه اخلاق بدی دارم اصلا دوست ندارم کسی تو خونم نظافت کنه! حتی دیگه مامانم هم میاد بهم سر بزنه با اینکه کلی اصرار میکنه اما نمیزارم دست به هیچی بزنه، شوهرم هم بعد انتقال و به خاطر بچه اش😀😁مسئولیت جارو و سرویس ها رو به عهده گرفت! منم به روی خودم نمیارم که حالا بزار یه امتحانی بکنم شاید اذیت نشم😈

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
من از دوم شروع کردیم و روز 6سونو شدم

پس چرا دکتر واسه منو انقد دیر گفته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نزدیکی خوبه اتفاقا چون خونرسانی رو زیاد میکنه البته اگه خودت هم به ارگاسم برسی در مورد پماد هم مگه ...

وای لاله جون من چقدر خنگ شدم گفت یه خط روزی دوبارمن تا آخر اپلیکاتور کشیدم و زدم حالا چی میشه نگران شدم  اپلیکاتور به اندازه 7 خط هست حالا چیکار کنم

خدایا شکرت😙
وای لاله جون من چقدر خنگ شدم گفت یه خط روزی دوبارمن تا آخر اپلیکاتور کشیدم و زدم حالا چی میشه نگران ...

البته یه مقداریش اومد بیرون 

امروز هم پنج شنبه هست نیستن تا شنبه به نظرت فردا پماد بزنم یا نه وای استرس گرفتم  

خدایا شکرت😙