2777
2789
عنوان

وقتی ی پسر اینجوری تخریبت می‌کنه چجوری جوابش بدی عکس📸📷📸

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همین چت اول نظرمو بدم که داری خودتو کوچیک می‌کنی و خواهش زیادی میکنی

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

مشخصه یه حرکتی زدی که ازت بدش اومده ولی دیگه بیخیال اینقدر اویزون بازی در نیار 

قرار باشه نبخشتت نمیبخشه کاری ازت بر نمیاد خودتو کوچیک نکن

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چون عقل ندارع

اسی نکن نکن. من یه بار یه غلطی کردم زیادی دوست داشتنمو ابراز کردن و اصرار کردم. چیزی جز خورد شدن غرور و شخصیت و عزت نفسم برام نموند. بعدشم افسردگی گرفتم تا همین الان. نکن با خودت اینطوری. اون بلانسبت الدنگ میره دنبال زندگیش بعد افسردگی و ناراحتیش میمونه برا خودت. ب جایی می‌رسی که دیگه از خودتم بدت میاد چون نذاشتی غرورت حفظ بشه 💔🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

وقتی رابطه بلد نیستی وارد رابطه نشو

با یکی دیگه رفتی که حس حسادت ابنو تحریک کنی؟ حرکتت خیلی ضایع و سطح پایین بوده

۲_طرف میگه کار دارم مثل سریش چسبیدی بهش و حرف خودت رو میزنی کوتاه بیا به طرف فرصت بده

تو اون لحظه التماسش کنی همه چی درست میشه؟؟؟

اسی برا اینکه حسودیشو تحریک کنی رفتی با پسر دیگه؟ 🧐

اسی برا اینکه حسودیشو تحریک کنی رفتی با پسر دیگه؟ 🧐

من نیستم باو دختر خالم رفته🤣با پسره تماس تصویری نشسته پیشم نظر میخواد 

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده