دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از همین چت اول نظرمو بدم که داری خودتو کوچیک میکنی و خواهش زیادی میکنی
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اسی نکن نکن. من یه بار یه غلطی کردم زیادی دوست داشتنمو ابراز کردن و اصرار کردم. چیزی جز خورد شدن غرور و شخصیت و عزت نفسم برام نموند. بعدشم افسردگی گرفتم تا همین الان. نکن با خودت اینطوری. اون بلانسبت الدنگ میره دنبال زندگیش بعد افسردگی و ناراحتیش میمونه برا خودت. ب جایی میرسی که دیگه از خودتم بدت میاد چون نذاشتی غرورت حفظ بشه 💔🥲
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اسی برا اینکه حسودیشو تحریک کنی رفتی با پسر دیگه؟ 🧐