2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست

سلام دوستان من امروز اولین پروژسترونم رو زدم نمیدونم چرا شکم درد گرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم کجا وقت زالو درمانی میگیری؟

من کومله گرفتم
از لنگرود یه ده مین فاصله داره
تحقیق کردم دیدم از همه جا معتبر تره کارش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دل پیچه؟

اره ی جوریه مثل درد پریود .دفعه ی پیشم وقتی شیاف سیکلوژست میزدم همین درد رو داشتم باز شروع شد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها داروهای میکرو،مثل رقیق کننده یا داروهای ایمنی،آمپول هم جایگزین دارن یا فقط قرص هستن؟چون من به خاطر شرایط گوارشیم دارو خوراکی نمیتونم استفاده کنم. همین فولیک اسید و لووتیروکسینم با سلام صلوات میخورم.به خدا ادا درنمیارم واقعا نمیتونم بخورم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

Yasna جون من ی بار جوابتون رو دادم روی سلکسان یا ای وی ای جی نوشته در یخچال یا فریزر نگه داری نشود. سلکسان که واضح نوشته به انگلیسی. 

من ی اتاقم خنک تره گذاشتم تو قفسه کمد اون اتاق رادیاتش رو هم کم کردم. سه ماهه همین جوری استفاده می کنم . 

من فقط شیاف رو درب یخچال می زارم

درست میگین.بهتره واقعا.ممنون همین کارو میکنم

سلام عزیزم. برای روز سیزده اندمتر شش زیاد بد نیست تا روز بیست هم جا داری عزیزم. انشالله این سری بری هشت شده. منم سیکل م کنسل شد چون تا روز بیست تازه اندمتر م شش شد. من فقط برام استرا دیول دادن.. جدی به شما اکویین دادن؟ آخه اکویین خیلی قوی تره استراست. حتما بالا رفته شک نکن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

انا جون سوال ذارم. ميشه در کنار داروهای سیکل پانکچر و آمپول های تحریک تخمدان رحم هم آماده کنند برای انتقال فرش ومثلا به من ماه دیگر هم آمپول مریو نال.... بده بعد قرص استروژن هم بده... و پی آر پی هم بشم؟ آخه دوست دارم فرش برام انتقال بدن. ميخوام بدونم اگر ماه دیگر فولی زیاد داشته باشم آیا تاثیر داره روی اندمتر م؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

ببخشيد من ميام همش سوال می پرسم 🙈

سلام عزیزم. برای روز سیزده اندمتر شش زیاد بد نیست تا روز بیست هم جا داری عزیزم. انشالله این سری بری ...

ستاره جون

من اکوئین و دوفاستون دارم،شما بعد ازعمل چی براتون تجویز شد؟

عزیزم بله کراس مچ به بحث ایمنی ربط داره نه انعقادی...... البته اگه اشتباه نکنم.....

انا جون

من با دکتر زرنانی در مورد کراس مچ صحبت کردم که می خوام برم این آزمایش رو بدم،گفت عفونت داشته باشی تحت این عنوان نشانه های کاملا بارزی داره وعفونتی هست که تا حدی اذیت کننده است این عفونت وبه من گفت نیازی نیست بدی

پس لکه بینی نیفتم نشانه ی خوبیه نه؟

خب لکه بینی باعث استرسه کلا....نبودش به از بودنشه  

در کل ربطی نداره به بارداری....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
برای شما  هم بیرون واژنت یعنی ببخشید همین بیرونش میخاره و میسوزه؟ من همین بیرونش پماد کلوتریماز ...

من خیس بمونم کباب میشم....خشک باشم نه سوزشی ندارم....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
انا جون اخه اصولا وقتی جنین رشدش کمه همون سه روزه انتقال میدن دیگه جنین های عالی هم ممکنه تا روز 5 د ...

موافقم.....

چون هر چی باشه محیط رحم مناسبتر از انکوباتره.....

نمیدونم سیاستشون چی برده.....

یا جنینا اصلا در حد انتقال نبودن یا اینکه سهل انگاریشون بوده.....

الله و اعلم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com