2777
2789

شیشه میکشی زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیشه میکشی زن

نه بخدا 

قبلن ازدواج کرده 

من دخترم و خواستگار پولدارتر و جذاب تر دارم 

ولی خیلی مهربونه میترسم بعدا شوهرم مثل این مهربونم نباشه پشیمون بشم 

دودلم 

نه قبلا ازدواج کرده و ظاهرش خیلی قشنگ نیست

شتتت

مای گاش

قشنگ بشین فک کن

ببین قشنگاااااااااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه بخدا قبلن ازدواج کرده من دخترم و خواستگار پولدارتر و جذاب تر دارم ولی خیلی مهربونه میترسم بعدا شو ...

ببین چی برات معیاره

یکی فیس

یکی پول

یکی شغل

یکی ذات

شتتتمای گاشقشنگ بشین فک کنببین قشنگاااااااااا

ازدواج در حد سه ماه عقد 

شرایط مالیس بد شده دختره رفته طلاق گرفته 

صد درصد مطمعنم تقصیر این نبوده تقصیر دختر بوده 

بد دهنی کرده نامردی کرده 

ازدواج در حد سه ماه عقد شرایط مالیس بد شده دختره رفته طلاق گرفته صد درصد مطمعنم تقصیر این نبوده تقصی ...

حواستو جم کن 

پسرا خیلی زرنگ تر از این حرفان

گول حرفای نازشونو نخوری

ی طرفه ی قاضی نری

حواستو جم کن پسرا خیلی زرنگ تر از این حرفانگول حرفای نازشونو نخوریی طرفه ی قاضی نری

ن هم دختر یعنی زن قبلشو میشناسم هم خودش 

خیلی آدم ساده ایع 

خیلی 

اونیم ک اصرار کرد بریم تو رابطه من بودم 

می‌گفت تو دختری بهتر از من گیرت میاد 

ولی اصرار کردم 

الآنم انقد عاشقم شده نمی‌دونم اگه تصمیم ب کات بگیرم چی بهش بگم اصلا از کات مطمعن نیستم

اسی بهم گفتی رفتم تاپیک قبلت و خوندم 

در حد عقل و درک و تجربه خودم که 5 سال و نیمه متاهلم میگم 

خام قربون صدقه هیچکس نشو،  مردا اگر بخوان دختری و بدست بیارن اولش فقط زبون میریزن... 

اون قبل از تو این قربون صدقه هارو برای نامزد اولشم گفته.. 

6 سال پیش پسری برام میمرد، خانوادم مخالف بودن گفتن به درد هم نمیخورین...

پسره هرروز روزی چندبار تماس و قربون صدقه و حرفای رویایی

هرچی هوس میکردم برام میگرفت حتی اخرشب میرفت برام هرکوفت و زهرماری میاورد

بعد ازدواج تا ظرفهارو هم میشست... 

سیر که شد.. تکراری شدم... 

دخترهای قشنگتر از من دید،  اخلاقش برگشت 

من روزگارم شده با یه بچه و مدام سردرد و افسردگی 

نه روی برگشت دارم نه راه برگشت،  چون انتخاب خودم بود

همین امشب بعد شام رفت بیرون و دیر اومد 

میپرسم کجا بودی میگه به توچه... 

هر راهی بگی رفتم، روانشناس، و هرچیزی 

ولی تو بیشتر فکرکن..

تاابد گلهای مصنوعی نمی روید به آب

هر خرابی خوب خواهد شد،  بجز ذات خراب

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥