2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
آنا جون از کجا بدونم رحمم سرده و اینکه قلقش چیه،چون این دفعه میخوام خودمو کاملا آماده کنم و بعد وارد ...

عزیزم در مورد رحم سرد اولا پریود با لک شروع میشه نه خون قرمز.....

من زیر شکمم معمولا سرد بود به خصوص موقع پریودی....

رنگ خون معمولا تیره و قهوه ای و بعضا سیاه بود......

قرمز روشن و شفاف نبود....

عزیزم من برا درمانش چون طبع و رحمم هر دو سرد بود کلا سردیجاتو حذف کردم و فقط گرمی خوردم یعنی لب به سردی نزدم......

آب سرد و یخ رو کلا حذف کردم و حتی آب ولرم میخوردم......

شال و جوراب و شلوار پشمی پوشیدم حتی تابستون......

موقع پری حموم نرفتم و خودمو نشستم فقط پاک کردم......

سخت بود ولی با تند تند عوض کردن لباسام تحمل کردم.....

بعد حموم و ن ز د ی ک ی تا یکی دو ساعت آب نخوردم......

بعد ن ز د ی ک ی بلافاصله خودمو نشستم.......

اینارو رعایت کردم و به مرور خودم متوجه اصلاح طبع و درمان رحم سردم شدم.......

به مرور دیگه سردی زیر شکم و واژنمو حس نکردم......

راستی من باد واژن شدیدم داشتم با رعایت همینا خوب شد......

و اما در مورد بقیه سوالات......

احتمال خیلی زیاد نقص ایمنیو داری و احتمالا پردنیزولون کفایت نکرده.......

دوستمون سوگل هم میکروی قبلی با پرد باردار شد ولی سقط شد و این دفعه سرم هم داشت پس حتما آزهای تکمیلیو انجام بده......

نسخه ۳ و ۴ به غیر از دو مورد آخر ۴ رو حتما انجام بده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پروژسترون معمولا تا هفته ۱۲ هست...... استرادیول معمولا هفته ده الی ۱۴ قطع میشه اما بعضیا زودت ...

مرسی گلم😍😍😍

😍خدایا شکرت که فرشته کوچکم زمینی شد.به امید ذریه های سالم و بیشتر🌹🙏

دکتر به همسر من کلومیفن هم داد فکر میکردم فقط مخصوص خانم هاست ولی از دکتر پرسیدگفت استفاده بشه.شما ه ...

مرسي عزيزم، زنونه مردونمون قاطي شده ! همسر من آزمايشش مشكلي نداشت آخه

دوستای گلم بابت همدردیتون از همتون ممنونم ببخشید تک تک جواب ندادم، امروز کریسمس و تولد حضرت عیسی هست ...

عزیزم جای مامان بهشت باشه......

مطمئن باش دعای مامنتم پشتته......

بچه ها من ی چیزی بگم.... فکر میکنم ب خاطر عفونت میکرو من منفی شد یا یکی از دلایلش عفونت بوده...چیکار ...

عزیزم بعد انتقال پماد داد بهت؟

سلام دوستان روز ۹ انتقالمم به خوبی داره تمام میشه ۸ روز دیگه ازمایش دارم دوستان یه سوال من اگه تا ۸ روز دیگه لک نداشته باشم مثبت میشه؟ یا امکانش هست بدون لک و خونریزی هم منفی بشه

من دوره های پریودیم ۲۷ روزه است طبق نظر دکتر روز سی ام ازمایش دارم به نطرتون زودتر برم اشکال داره ؟ همون روز ۲۷ برم که میشه ۱۴ روز بعده انتقال اخه تولدمه دلم میخواست بفهمم 

سلام دوستان روز ۹ انتقالمم به خوبی داره تمام میشه ۸ روز دیگه ازمایش دارم دوستان یه سوال من اگه تا ۸ ...

انشالله این چند روزم به خوبی میگذره و خبر خوب میدی بهمون....

اصلا ارتباطی به داشتن یا نداشتن لک و علایم نداره....هر کس بدنش یه جور واکنش میده....پس فکرتو درگیر نکن....

یکی از روز اول لک داره و بارداره یکی نداره و بارداره....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من دوره های پریودیم ۲۷ روزه است طبق نظر دکتر روز سی ام ازمایش دارم به نطرتون زودتر برم اشکال داره ؟ ...

اکثرا روز 14 مشخص میشه ولی انگار جنینای شما دو روزه بودن پس ممکنه دیرتر نشون بده....اگه طاقت میاری صبر کن تا روزی که دکترت گفته یه بتای عالی ببینی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اکثرا روز 14 مشخص میشه ولی انگار جنینای شما دو روزه بودن پس ممکنه دیرتر نشون بده....اگه طاقت میاری ص ...

سه روزه بودن پس برا همین بهم گفت ۱۷ روز بعدش برو اخه خوندم چند نفر روز ۱۲ و ۱۴ از میدادن خدا کنه دلم طاقت بیاره 😁