2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
بهار جان تست پاپ اسمیرر دادی؟  ببین اگر بتونی ph واژن رو حدودی حفظ کنی کمک بزرگی بهت میکنه... ...

لیلا جااانم پاپ اسمیر هر موقع میدادم عفونت داشتم ک با ی دوره پماد خوب میشدم...پد روزانه خوب شد گفتی پس دیگه استفاده نمیکنم..لباس زیر هر روز عوض میکنم باشگاه ک میرم روزی دوبار عوض میکنم دسشویی هم باید با دستمال خودمو پاک کنم....مرسی عزیزم

عزیزم  منم تقریبا همین مشکل را دارم من فولیکول خیلی زیاد داشتم ولی تکثرا پوچ بود وفقط 3تا جنین ...

عزیزم همسرت شکست دی ان ای اسپرم داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  منم تقریبا همین مشکل را دارم من فولیکول خیلی زیاد داشتم ولی تکثرا پوچ بود وفقط 3تا جنین ...

اما به نظر میاد مشکل شما از تخمکه.......

باید رو تقویت تخمدان کار کنین و سیکل پانکچرت بهترین سیکل برات باش و حداکثر تخمک با کیفیت رو بده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولی ماما میگفت ترشح بی رنگ و بو مهم نیست،طبیعیه .منم تا دلت بخواد22 پری ترشح دارم البته یه مدته خیلی ...

برای شما  هم بیرون واژنت یعنی ببخشید همین بیرونش میخاره و میسوزه؟ من همین بیرونش پماد کلوتریمازول میزنم خوب میشه البته ترشح خیلی کم دارم

ليلا جون كريسمس مبارك خدا مادرتون رو بيامرزه من براشون فاتحه داده ❤️🙏🏻 لاله سرخ خيلي خوب كه برگش ...

ممنون عزیزم
ان شاء ا... همه دوستان یهو با هم اینجا مادر بشن و اینجا واقعا بشه تاپیک آنا های مهربون :)))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم همیشهعفونت داشتم شدید.از وقتی که سیاهدونه و عسل خوردم بهتر شدم.بعدم یه کاری که میکردم همیشه یه د ...

عزیزم رحم مرطوبم ممکنه باعث رطوبت بشه......

شاید واسه همینه که با سیاهدونه درمان شدی احتمالا رطوبت رو به تعدال رسونده.......

دوستانی که عفونت دارن بخصوص از نوع قارچی به نظرم ببینن آیا رحم مرطوب دارن یا نه!!!!!

عزيزم من همسرم يه مدت مصرف ميكرد و كلي هم حالش بد ميشد بعد از مصرفش ، معمولا براي مردها من شنيدم تجو ...

این درو میتونه برای کسانی که مشکل قلبی دارن علائم رو نشدید کنه
البته ممکنه بیمار اصلا مشکل قلبی هم نداشته باشه اما دارو بهش نسازه چون رگ ها و عروق گشاد تر میشن و خون رسانی بیشتر میشه
که باعث تپش قلب یا تعریق زیاد و .... میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

آنا جون لیست آزمایشای ایمنی انعقادی رو بردم دکتر  زنان بنویسه، گفت اینارو از کجا آوردی؟ گفتم دکتر ایمونولوژم برام ت لگ رام کرده،گفته بگو دکتر زنان اینارو برات بنویسه! خلاصه اینکه نوشت،فقط شرایط خاصی که نداره آزمایشاش؟

برا آنفولانزا دکتر بهم یه شربتی داد واسه تقویت سیستم ایمنی،اصلا نگرفتمش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فکر کنم یه روزی منو دار بزنن به خاطر این تاپیکککککککک...... خخخخخخخخخخ......

جرات دارن چپ بهت نگاه کنن،به اینا باشه که همش ما باید تو دور باطل باشیم والا.اگه شمام نبودی که معلوم نبود چی بشه.

اونشب که زلزله اومد،داشتم فکر میکردم از بس بدی زیاد شده،خدا هم خب غضب میکنه،اما گفتم حتما اگه هم رحمی میکنه،به خاطر بنده های خوبی مثل شما رحم میکنه

عزبزم خدا مادرتون رحمت کنه چشم فاتحه هم میخونیم...منم وقتی 8 سالم بود پدرم فوت کردن...خدا رفتگان همه ...

خدا بیامرزه پدرت رو.خدا هیچ خونه ای رو بی بزرگتر نکنه.آدم پنجاه سالشم بشه،حس میکنه پشتش خالیه.چقد کوچیک بودیا

یا خداااا ، فکر کردم یادتون رفته، چمیدونستم شما دو تا انقدر پیگیرین 😅😅😅😅😅😅 الان عکس میذارم برا ...

دمت گرم لیلا جون. کلی خوش بگذرون تعطیلات رو کنار همسرت و خانواده.سال نوت مبارک،البته یه تبریکم دم نوروز بهت میگیم.

من روغن سیاه دانه رو اوایل پری نمیزنم چون بنظرم گرمه و خونریزی رو بیشتر میکنه و ممکنه اندومتر نازک ب ...

ممنون از راهنماییت،آره تو ی روز مناسب میخوام برم تو کلینیک آزمایشات تکمیلی رو بدم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سلام عزیزم، خیلی به فکرت بودم، خواهش میکنم قبل از انتقالت آزمایشها رو بده، ببین اگر همه رو هم نمیخوا ...

مرسی لیلا جون ،آره حتما آزمایشات و انجام میدم،بابت دعای خوبت هم ممنون،حس خوبی بهم میدی با ابراز همدردیت😙😙😙

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...