2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
پریا جون خوش اومدید ب تاپیک انشالله ک بزودی شاهد شادی شما هستیم و برات اینجا جشن مفصل میگیریم...من ی ...

امیدوارم که این سری مثبت بشه عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خیلی ممنونم عزیزم،، چقدر خوبه که تاپیک شما رو پیدا کردم،،،خیلی وقته نیومده بودم نی نی سایت،،،من همسر ...

عزیزم بله کراس مچ به بحث ایمنی ربط داره نه انعقادی......

البته اگه اشتباه نکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه راهنماییم کنین

امروز روز سیزدهم سیکلم بود و رفتم برای سونو و تعیین روز انتقال.الان دارم اکویین استروژن میخورم.ضخامت آندومتر6 بود.گفت دو روز دیگه بخورم و برم برای سنو که ببینیم چی میشه.به جز دارو چیزی رو چیزی سراغ دارین برای بهتر شدن ضخامت آندومترم.

میشه راهنماییم کنین امروز روز سیزدهم سیکلم بود و رفتم برای سونو و تعیین روز انتقال.الان دارم اکویین ...

سلام به همه دوستان عزيز ، خانمي نگران نباش توكل كن به خدا و همه چيز رو هم بسپار به خودش .

من هم يك بار ارديبهشت ماه سيكلم به خاطر بالا نرفتن ضخامت كنسل شد اون موقع خيلي ناراحت شدم ولي بعد فهميدم صلاح خدا بوده واقعا دوباره توي تير ماه سيكلم داشت كنسل ميشد كه با تحقيقاتي كه انجام دادم چند روز گوجه فرنگي خام خوردم و نشاسته داخل شير يا آب حل كردم و خوردم و پياده روي خيلي تند هم داشتم روزي يك ساعت البته من هم فقط چند روز اين كارها رو انجام دادم ولي وقتي دوباره رفتم سونو ضخامتم خوب شده بود و انتقال هم دادم و خدا رو شكر مامان هم شدم ، شما هم ان شا الله هر چي خير و صلاحت هست همون بشه خانمي .

فکر کنم لاله جون منظورش این بود رشد خوبی نداشتن تا روز پنج صبر کردن ببینن رشد میکنن یا نه..... البت ...

انا جون اخه اصولا وقتی جنین رشدش کمه همون سه روزه انتقال میدن دیگه
جنین های عالی هم ممکنه تا روز 5 دووم نیارن
چه برسه اون جنینی که از اولش رشدش کم بوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره مثل زالو درمانی که بمیرم نه خودم امتحانش میکنم نه میذارم همسرم اینکارو بکنه.اما بعضیا قبول دارن، ...

انجام زالو درمانی اونم تو شهرای بزرگ واقعا جرات میخواد
چون معلوم نیست طرف چقدر وارده
کارش رو بلده یا نه
زالوهاش رو واقعا منهدم میکنه یا بعدا برا بیمارای دیگه استفاده میکنه و.....

من خودم به زالو درمانی اعتقاد کامل دارم چون واقعا هر دوستی بهش پیشنهاد دادم نتیجه گرفته ازش
تنها چیزیه که رو مورفو حتما تاثیر داره و یه تکونی بهش میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اهوازم .جهاد دانشگاهی . دکترم رو مطب میرفتم پیشش .برا عمل مرکز بودم ... من خودمم یه درصدی احتمال خ ...

خب پس واقعا عملت دیر بوده !!
بقیه تخمک هات ازاد شدن عزیزم پوچ نبودن
ادم نمیدونه از دست این دکترای بی مسئولیت چه کار کنه

اگه اول صبح جنین رشدش متوقف شد دیگه هزینه هچ چی بوده گرفتن!!

میشه راهنماییم کنین امروز روز سیزدهم سیکلم بود و رفتم برای سونو و تعیین روز انتقال.الان دارم اکویین ...

عزیزم توکلت به خدا باشه......

عقب افتادن سیکل قابل قبولتره بهتر از منفی شدنه عزیزم......

ایشالله هر چی به صلاحته اتفاق بیفته......

آب زیاد بخور.....

پیاده روی داشته باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب خدمت آنا جون و بقیه دوستان بگم که برای خودم نوبت دکتر گرفتم برم سونو و برام نوبت هیسترو بده دک ...

عزیزم کجا وقت زالو درمانی میگیری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....