2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
کتایون جان وقتی این قیمت نوشته ات رو خوندم: " منم 8 ماه دیگه به بچه ام شیر بدم" دلم یه حالی شد امی ...

عزيزم اينجا احساساتمون مشتركه اين حرف كه ٨ ماه ديگه بچم شير بدم فقط ماها ميفهميم حتي مادرايي كه راحت باردار ميشن نميفهمن ، ان شاالله من و تمامي ماماناي اين گروه همه منتظرا ٨ ماه ديگه بچه شير بديم، اصلا هر كي اينجاست سال ديگه بچه ش شير بده امين هممون مامانيم 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
نه عزیزم ای وی اف ناموفق دوتا داشتم،یکبار هم ای یو ای آزمایشم مثبت شد بعدش هفته پنحم دوباره منفی شد، ...

خب پس تایید میکنن...برا منم با اصرار قبول کردن....

سه تاش باهم حدود 2ساعت و نیم شد....با اونا بود میگفتن نیم ساعته بزنیم چون برای ام اس رو نیم ساعته میزنیم.!!!!!

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه چون پلی کیستیک هستم میگن کیفیت تخمک هات خوب نیست،درضمن طبعم هم سرد وتر هستش،که اینا باعث سقط جنی ...

منم مثل شما پلی کیستیک هستم طبعم سرد و خشکه....حدود 2-3ماهی میشه سردی رو حذف کردم و گرمی بیشتر میخورم...روغن سیاه دانه میمالم شکمم....از اول پری شال پشمی میبندم تا 10 -15 روز....صبحانه حتما ارده یا خرما گردو دارم....عسل و دارچین و کنجد روزی یک قاشق....لبنیات و میوه سرد اصلا نمیخورم اب یخ نمیخورم....حداقل یک لیوان در روز شربت شیره انگور...تو همین مدت کوتاه اثرش رو دیدم....منی که دوروز لکه بینی داشتم بعد پری میومد دو سریه انقد یهو پری میاد که غافلگیر میشم و با عرض معذرت گند میزنم به خودم و لباسام...خخخخخ

شما اول طبعت و اصلاح کن ببین اوضاع بدنت چقدر فرق میکنه....بعدم گرمی قاعده اور عامل سقط هست مثل زعفران....نه هر گرمی ای...اثر منفی سردی روی ماها که طبع سرد داریم خیلی زیاده...خودش باعث خشکی و سستی رحم میشه و نمیتونه بچه نگه داره...من دارم به عینه تغییر وضعیت رحمم رو با اصلاح تغذیه میبینم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من باز به مشکل برخوردم.فکرم مشغول شد دوستای گلم جنین فریزم 3روزست چرا بهم 4روز پروژسترون داده پس؟ممک ...

عزیزم خوب احتمالا یه روز قبلش میخوان از فریز در بیارن میشه ۴ روزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم ای وی اف ناموفق دوتا داشتم،یکبار هم ای یو ای آزمایشم مثبت شد بعدش هفته پنحم دوباره منفی شد، ...

هر کدوم یه ساعته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

أنا جون من كم كم كاراي خونم انجام بدم ؟ البته ظرف ميشورم غذا هم درست ميكنم، كاراي ديگه رو انجام بدم ؟ لباس تو لباسشويي بردارم پهن كنم؟گردگيري چطور؟ 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
این پستها رو چه جوری میشه ویرایش کرد؟ ضرر داره رو اشتباه نوشتم نوشتم ضرر نداره :((

عزیزم امکان ویرایش رو برداشتن فقط همون دقایق اول امکانش هست........

میتونی دوباره براش پست بذاری و اصلاحیه رو بفرستی......

آخه چون پلی کیستیک هستم میگن کیفیت تخمک هات خوب نیست،درضمن طبعم هم سرد وتر هستش،که اینا باعث سقط جنی ...

عزیزم خوب منم طبعم سرد بود......

لازم نیست با دم کرده خاصی طبعتو اصلاح کنی......

میتونی کلا سردیجاتو از رژیم غذاییت حذف کنی و فقط گرمی بخوری.....

من تا ماه سوم بارداریمم فقط گرمی خوردم.......

ببین من میوه فقط با طبع گرم میخوردم......

گوشت گوسفند میخوردم......

لبنیات رو کلا حذف کردم.....

آب ولرم میخوردم.....

فقط مرغ و ماهی طبعشون سرده که اونم با ادویجات گرم اصلاحش میکردم.....

اگه طبعت سرده اینجوری میتونی حلش کنی......

اما اگه علاوه بر طبعت رحمتم سرده اونم یه سری قلق داره.....

انا جون خوبی عزیزم بهتر شدی ؟ الی جون و پریسای عزیز خیلی ناراحت شدم از اتفاقاتی که واستون افتاده .& ...

عزیزم شکر خوبم......

من کلا هیجا دیده نمیشم اینجا هم کسی حالم رو نمیپرسه گریهههه من خیلی نگرانم چون واقعا یه ذره علاعم ه ...

عزیزم نگران نباش......

واقعا علایم ملاک نیست......

عزیزم منم علایم نداشتمممممم......

ضمنا اینجا همه دیده میشن احتمالا قایم باشک بازی کردی نتونستن پیدات کنننننننن......

خخخخخخخخخخخ.....

بوسسسسسسس به مامان عاطی جوننننن.....

فقط منتظر معجزه خداوند هستم .  من بدنم خارش گرفته به خاطر پروژسترون هاست ؟

عزیزم در مورد شربت پرومتازین از دکترت اجازه بگیر اگه اجازه داد خیلی خوبه برا من مثل آب رو آتیش بود.......

دوستان سرم ای وی ای جی رو کجا باید نگهداری کنم،زیر ۲۵ درجه باید باشه،تو یخچال خراب میشه؟

والامن یه یخچال یونولیتی داشتم داروهای زیر ۲۵ درجه رو توش میذاشتم و کنارشون یخ نیذاشتم توشم دماسنج داشتم......

دماش که به ۲۰-۲۵ میرسید یخشو عوض میکردم فقط داروها نزدیک یخ نبودن بینشون یه چیزی میذاشتم.....