2777
2789

چون خاله ناتنی هست میپرسم، هفت هشت سال پیش دیدمش رفت و آمد نداریم اصلا. سر ارث و میراث با مامانم و اینا ولی دور هم زیاد جمع شدن مامانم میبنش یعنی

دیگه خیلی ساله بابابزرگم فوت کرده مشکل خاااصی ندارن باهم این خواهر بردارا البته چن بار بحث شون شده در گذشته سر ارث الان خودشو عادی میگیرن اگه جایی همو ببینن. در کل همو  دوست ندارن ولی دشمنم نیستن حالا یکی ازین خاله ناتنیا داره ازدواج می‌کنه 

به نظرتون برم آرایشگاه واسه شنیون و میکاپ؟اگه برمم میگم یچیز ساده. چون خاله ست و ناتنی و چشم و هم چشمی دارن میگم وگرنه که صمیمی نیستیم که بخوام برم آرایشگاه..

لباس چی بپوشم و... اگه نظری دارید بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمممممم فقط میگم لطفا مثل من ظایه بازی در نیاری رقص بلد نیستی بتمرگ سر جات کبعدا نشی دلقک یه طایفه فیلم عروسیو بذارن فقط چوندلشون گرفته و تورو ببین بخندن

این تجربه منه از عروسی خاهرم😂😂😂

...

عزیزمممممم فقط میگم لطفا مثل من ظایه بازی در نیاری رقص بلد نیستی بتمرگ سر جات کبعدا نشی دلقک یه طایف ...

😂😂😂نه جاو دروبین که معلومه نمیرقصم اصن قشنگ برقصم بازم اونا سو استفاده میکنن احتمالش هست

اخیی تو عروس خواهرت مگه فیلم رست کیاست ک بهت میخندن😂😂

😂😂😂نه جاو دروبین که معلومه نمیرقصم اصن قشنگ برقصم بازم اونا سو استفاده میکنن احتمالش هستاخیی تو ع ...

نگو نگو ک دلم خونه تصور کن مهمون میومد میگفتن فیلم عروسیو بذارین یکم بخندیم😂😂😂

...

من برای عروسی پسرخاله شوهر خواهرم رفتم آرایشگاه دیگه خاله ناتنی ک نزدیک تره😅😂 میتونی شنیون بری میک ...

😂😂آره. خودمم واشه شنیون مصمم ترم ینی اگه واشه میکاپ نتونستمم شنیون رو حتما باید برم. آخه من مطمئنم خاله تنیام و دخترای بی ذوقشون نمیرن و خرج نمیکنن😒😂😂چه فایده من خودمو بکشم که خوب به چشم بیایم بین این خانواده ساده بی الایش😂😂باید مامان خودمو راضی کنم البته مامانم خودشم میره من نگم 😂

یه لباس بلند شیک انتخاب کن از اینا که پارچش ساتنه و دامنش بلنده موهاتم یا یه شینیون ساده یا کرلی کن

خیلی شیک میشه آره

میکاپمم لایت و ساده باشه خار چشم شون میشم😂😂😂