2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من امروز اولین پروژسترونم رو زدم نمیدونم چرا شکم درد گرفتم

عزیزم از عواوض داروئه نگران نباش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها داروهای میکرو،مثل رقیق کننده یا داروهای ایمنی،آمپول هم جایگزین دارن یا فقط قرص هستن؟چون من به ...

عزیزم منم آسپرین بهم نمیساخت.......

عزیز م برا انعقادی بیشتر همون آمپول میدن، از خانواده سلکسان، انوکسوپارین، هپارین و.......

حتما به دکترت بگو بهت آسپرین نده.......

عزیزم منم مشکل معده دارم.......

رفلاکس شدیدی دارم......

که قبل شروع سیکلم رفتم پیش متخصص حلق و گوش و بینیم چون به همین دلیل پشت سر هم یه زمانی ذات الریه میکردم چون به خاطر رفلاکسم مدام خلط پشت حلق داشتم.....

میخواستم در مورد پردنیزولون باهاش مشورت کنم که ببینم مشکل رفلاکسمو تشدید نمیکنه.....

که برا دکتر زنانم نوشت که همراه پرد حتما باید پنتاپرازول بخورم با یه قرص دیگه که الان یادم نیست اما به آلرژی ربط داشت.......

خلاصه حتما یه مشاوره با دکتر گوارشت داشته باش قبل شروع یه سری داروهات......

من تازه با وجود کلی مشاوره و دقت بازم تو بارداریم خلط پشت حلقم تا حدی داشتم حتی یادمه به ماه هفت که رسیدم خلط خونی داشتم......

همچنان زیر نظر متخصص حلق و گوش و بینیم کجدار مریز این دوره رو گذروندم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه تو درب یخچال بذارم اشکالی داره؟

والا بستگی به دماش داره.....

من شخصا اینجوری ترجیح میدادم فقط میدونم نباید کریستالی بشه.......

Yasna جون من ی بار جوابتون رو دادم روی سلکسان یا ای وی ای جی نوشته در یخچال یا فریزر نگه داری نشود. ...

همونطور که سوگل جون گفتن اگه تو خونه جای خنک داری که دماش زیر ۲۵ باشه اونجا بذار ما چون خونه مون معمولا گرمه مجبورا از یخچال یونولیتی استفاده کردم.....

انا جون سوال ذارم. ميشه در کنار داروهای سیکل پانکچر و آمپول های تحریک تخمدان رحم هم آماده کنند برای ...

عزیزم بستگی به این داره رحمت آماده بشه یا نه.....

میتونی بگی امتحان کنن!!!!

به نظرم اگه رحمت از لحاظ دیگه غیر بحث ضخامت آماده باشه بد نیست برا انتقال فرش هم ترای کنی......

ببخشيد من ميام همش سوال می پرسم 🙈

فدات بشم خوب اینجا برا سوال پرسیدنه دیگه جیگرررررر.....

سلام آنا جون خوبی سلامتی عزیزم یه دکتر خوب دقیق مثل خودت برام معرفی می کنی تا پرونده ام ببرم پیش الکی داره جنین ام  میزارم حداقل این بار تحقیق کامل کنم

آنا جون قرص کیوتن رد با قرص پردنیزلیون میشه همزمان خورد

من دکترم قرص اسپرین  پردنیزلیون امپول سلکسان داد من کنارش کیوتین رد هم میخوردم  ب بنظرت  اشکال داره  خوردن همزمانشون؟

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
انا جون من با دکتر زرنانی در مورد کراس مچ صحبت کردم که می خوام برم این آزمایش رو بدم،گفت عفونت داشت ...

خوب پس احتمالا نیازی نداری به این تست.....

به نظر من که تستهای ایمنی و انغقادی واجبتره انجام بدی به هصوص انعقادی که حیاتیم هستن و جونت بهشون بستس.....

انا جون من با دکتر زرنانی در مورد کراس مچ صحبت کردم که می خوام برم این آزمایش رو بدم،گفت عفونت داشت ...

مرمر جون گیج شدم اصلا حواسم نبود این سوال تو هست......

ذهنم رفت پیش دوستی که این سوالو پرسیده بود.......

سلام آنا جون خوبی سلامتی عزیزم یه دکتر خوب دقیق مثل خودت برام معرفی می کنی تا پرونده ام ببرم پیش الک ...

عزیزم چوبکاری میفرمایی.....

والا دکتر خودم بد نبود اما در کل اکثر دکترا رو حرف خودشونن و یه جاهایی خودت باید زورتو بزنی و دکترو دور بزنی و در مقابل عمل انجام شده قرار بدی......

مثلا رفتی پیشش بگی خانوم دکتر چون گفتن شما بعد یه منفی همه چیو بررسی میکنین اومدم پیشتون.....

اما به نظرم میاد تستهارو یه جوری انجام بده بعد برو پیشش.....

چون حالا اومد یه سریارو نوشت و یه سریارو ننوشت بعدا خودت سر خود بری انجام بدی بیشتر عکس العمل نشون میده......

البته احتمال خیلی بالا همون اولش همه رو واست انجام بده.....

اما خوب دو راه داری یا با تستها بری یا رفتی پاتو تو یه کفش کنی تا همه چیو بررسی نکنین من دیگه جرات شروع سیکل دوباره رو ندارم......

یا رفتی مثلا بگی تو خواهرات سابقه همچین مشکلاتی رو داشتی و.....

خلاصه مسولیت اصلی یه جورایی گردن خودته......

خلاصه من این دو تا دکترو توصیه میکنم......

خانوم دکتر ط ر ا ز ی 

خانوم دکتر ر ز ا ق ی

عزیزم منم آسپرین بهم نمیساخت....... عزیز م برا انعقادی بیشتر همون آمپول میدن، از خانواده سلکسان، ان ...

مرسی آنا جون از راهنمایی کاملت، اتفاقا یکی دو هفته پیش ، رفتم پیش دکترم، به منم فقط پنتاپرازول داد ولی گفت مشکلت فقط استرسه، گفت یه دنیا دارو هم که بدم استرس داشته باشی بازم همینه. استرسم ندارما، اما چون ده سال پراسترس رو گذروندم ( همون ده سالی که مامانم تو کما بود) فکر کنم نهادینه شده. اما درنهایت مثلا با خوردن 2 تا آموکسی سیلین چندماه گلاب به روت و کلا از غذا میوفتم. اما تاکید کرده آسپرین اینا اصلا نخورم، میگه معده سالم رو هم ممکنه به خونریزی بندازه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی آنا جون از راهنمایی کاملت، اتفاقا یکی دو هفته پیش ، رفتم پیش دکترم، به منم فقط پنتاپرازول داد و ...

پس به دکترت تاکید کن آسپرین برات تجویز نکنه.......

معمولا آسپرین و سلکسان و امثالهم رو هر دو رو تجویز میکنن با هم اما من فقط سلکسان رو داشتم......

عزیزم منم آسپرین بهم نمیساخت....... عزیز م برا انعقادی بیشتر همون آمپول میدن، از خانواده سلکسان، ان ...

فکر کنم برا رفلاکس باید زیر سرت موقع خواب بلندتر از معمول باشه، نعنا و هرچیزی که حتی عصاره یا اسانسش رو داره هم نباید استفاده کنی، میدونم خیلی مراقبت میخواد، چقد تو بارداریت اذیت شدی مخصوصا ماههای آخر که شکم بزرگ میشه و به معده فشار میاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم