2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان سبحان جان عزیزم  با شیر سویا بخورم یا شیر گاو

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی؟؟عزیزم نشاسته رو چجوری بخورم؟؟ ببخشید شیرسویا رو باید چجوری درست کنم

عزيزم نشاسته رو توي شير يا آب حل كن بخور . فرني هم ميتوني درست كني ، شير سويا من آماده ميخريدم البته الان نميدونم چرا كم شده انگار مواد اوليه اش وارد نميشه چون من دوست داشتم تا يك ماه پيش هم همينطوري ميخوردم ولي چند جا همسرم پرسيده پيدا نكرده ولي بگردي هايپرماركتهاي بزرگ حتما دارن .

دوستای خوبم سلام مرسی از آنا جون ک همیشه میانو با حوصله جواب سوالامونو میدن و از نگرانی درمون میارن ...

ستايش جون به سلامتي باشه خانمي ، خيلي خيلي مباركت باشه ، ديگه هم استرس هيچ چيزي رو نداشته باش خدا خودش حافظ بچه هامون هست .

سلام عزيزم فكر نميكنم لازم باشه روي شكمت ، اصلا مگه روي شكم چقدر مو داره .

نمیدونم منم یه برگه دادن روی اون. نوشته شایدم منظورشون. همون بیکینی باشه😐

فکر. کنم باید. بزنم که فردا نخواد. اعصابم بخاطرش خورد. شه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بسیار ممنون حتما انجام میدم ببخش میگم نشاسته سرد نیست منظورم طبعش اشکال نداره از الان بخورم

عزيزم خوب كنارش خرمايي ، گردويي ، موزي چيزي بخور كه معتدل بشه ، من كلا هميشه خودم سعي ميكنم همه چيز رو طوري بخورم كه طبعش معتدل بشه .

دوستای خوبم سلام مرسی از آنا جون ک همیشه میانو با حوصله جواب سوالامونو میدن و از نگرانی درمون میارن ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم الهی به سلامتی بدنیا بیاریش و از لحظه های بارداریت لذت ببر امیدوارم خداوند. حافظ جفتتون باشه 😍😍😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نمیدونم منم یه برگه دادن روی اون. نوشته شایدم منظورشون. همون بیکینی باشه😐 فکر. کنم باید. بزنم که ف ...

بستگي به خودت داره والله من اصلا به غير از پاهام اون هم بيشتر قسمت پايينش و دستهام بقيه بدنم خيلي خيلي كم در حد كرك مو داره و فقط يك بار براي عروسي اپيلاسيون كردم . 😂😂😂

عزيزم خوب كنارش خرمايي ، گردويي ، موزي چيزي بخور كه معتدل بشه ، من كلا هميشه خودم سعي ميكنم همه چيز ...

مامان سبحان شرمنده بخدا. حلال کن شما نشاسته  با شیر سویا میخورید برای ضخامت رحمت 

دکتر امروز بهم گفت گرمی نخور بخصوص عسل  نمیدونم چکار کنم   میترسم همش سردی بخورم خوب نباشه  

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
یادم اومد اسمه دکتر سونوگرافی سهیلا صفایی پور بود،اگه شهرک مسکن بتونی بری میترا محمدیان هم کارش خوبه

سلام. روز هشتمم چهارشنبه میشد. اکثر مراکز سونوگرافی  هم پنجشنبه ها تعطیلن. اینه مجبورم فردا برم. فردا میرم سونوگرافی دکتر نازنین فرشچیان برای عکس رنگی. مطب دکتر کشاورزی هم پیدا کردم. فکرکنم از دکترای دیگه راحتتر نوبت میده. منشیش هم گفت تلفنی هم وقت میدیم.برخلاف مطب دکترای دیگه که تلفن جواب نمیدن. اکثر خانوماهم آی وی اف شده بودن و مثبت شده بودن. حس کردم دستشم خوبه! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

واقعا خوشحال شدم از خبر خوشی که دادین.خدابراتون حفظش کنه. عزیزم توی رادیولوژی فقط اون اتاق که طرف میخوابه عکس میگیرن اشعه داره و عکسیکه عکس رادیو لوژی گرفته اشعه ازش ساطع نمیشه. اصلا استرس اینجور چیزا رو نداشته باش. دکترت اگه ریپورت سونو رو ببینه که فکرنکنم دوباره سونو کنه. همسر من فیزیک پزشکه و میگه سونوگرافی اونم بازمان کم مشکلی پیش نمیاره. در واقع سونوگرافی بر اساس امواج اولتراسونیک انجام میشه که بی ضرره. اما بهتره دفعاتش کم باشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷