2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ببخشید منظورت از حفره شکمی دقیقا کجاست؟یعنی دقیقا کجاهام درگیره؟ دردم هم فقط روز اوله اما از بس شدیه ...

عزیزم پس فکر نکنم خیلی حاد باشه.......

درد منمو مسکنم تسکین نمیداد.......

اما به نظرم بد نیست یه ویزیتی (زیر نظر متخصص آندومتریوز) بشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عالیه عزیزمممممممم......

مرسی عزیز دلم،ممنونم از این حسسسسسس خوبی که بهمون منتقل میکنی

دلم خیلی تنگ شده بود برات

برای خودت و دلگرمی هات و انرژی مثبت تاپیک

امیدوارم همه ی بچه ها به نتیجه برسن و خبر مثبت شدنشون رو اینجا بگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پس فکر نکنم خیلی حاد باشه....... درد منمو مسکنم تسکین نمیداد....... اما به نظرم بد نیست یه و ...

یه دنیا ممنون با یه عالمه آرزوهای خوب برای خود مهربونت و خانواده عزیزت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام سلام من امروز روز هشتم پریودیم بود رفتم سونو کردم ضخامت رحمم 5.8 بود دکتر گفت کم چکار کنم بیاد بالا تا پنج شنبه در ضمن لوبیا سبز هم خوردم  قرص استرادیول روزی چهارتا میخوردم. به دادم برسیدددد 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

بچه ها روزی چند میل ضخامت رحم بالا میره 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
خوب خوبه کلی امید بهت داده....... ایشالله که همون طبیعی مامانی...... نه که حتما قضیه سپتوم رو هم پ ...

خدا كنه، پيگيرم البته ولي گفتش اونو بذار واسه بعد اگه ميكرو نياز شد قبلش انجام ميدي و سريع وارد سيكل ميشي فعلا هيچي... به نظرت اميدي هست ؟؟؟

دوستای گلم اینم ورژن جدید پرنسسمممممممم.......

ان شاءالله سالم و سلامت باشه زير سايه پدر و مادرش و كنار خواهر و برادراي آينده اش 😍 عزيزم الهي دكتر شدن و عروس شدن و مامان شدن و عاقبت بخيريشو ببيني

عزیزم درسته بارداری و شیردهی میبره تو فاز خاموشی ولی خوب من تجربه پریود بدون درد و قبل انتقال داشتم ...

کاش بشه

التماس دعا

فقط کافیه خدا بخواد

هرچه دلم خواست نه آن میشود، هرچه خدا خواست همان میشود