2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

دوستای خوبم سلام

مرسی از آنا جون ک همیشه میانو با حوصله جواب سوالامونو میدن و از نگرانی درمون میارن

رفتم سونو البته فردا نوبت دکترمه و احتمالا اونجا باز سونو کنه،نمیدونم دوبار سونو در دو روز خطری داره یا نه، خداروشکر قلب داشت و سنش ۷ هفته و ۶ روز بود،

afsoon جون برخلاف انتظارمون فقط یه ساک بود، همش منتظر بودم بگه دوقلوئه ولی گفت فقط یکیه،که بازم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم

راستی تو این سونوگرافیا خیلیا نیان عکس میگیرن که اشعه اش خطرناکه واسه جنین،شانس من امروز ۳،۴ نفری عکس گرفتنو از کنارم رد شدن نگران شدم  خطر ناک باشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم سلام مرسی از آنا جون ک همیشه میانو با حوصله جواب سوالامونو میدن و از نگرانی درمون میارن ...

به به ببین کی اومده ستایش جونم مبارک ت وای چقدر خوشحال ميشم این کلمه قلب رو می بینم انشالله به سلامتی. به دل خوش فدات شم دیگ خیالت راحت شد الحمدالله.. عزيزم يادمه رفتی دکتر بهت گقت اهدایی و به اصرار خودت دوباره وارد سیکل شدی و حتی ميگفتی انگار دکتر به زور واست دارو داده دیدی.. خدا می خواسته دکتر همش وسیله هست والبته اگر درست گفته باشم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام دوستان عذر میخوام من یه سوال داشتم .فردا پانکچر دارم ابن سینا گفتن قسمت شکم با ژیلت تمیز بشه میخواستم بپرسم منظورشون همون بیکینی هست یا شکم هم باید. ژیلت کنم ؟اخه این ماه بخاطر درد تخمدانام اپیلاسیون نکردم خب با ژیلت شکم رو. بزنم که بعدا خیلی اذیت میکنه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام سلام من امروز روز هشتم پریودیم بود رفتم سونو کردم ضخامت رحمم 5.8 بود دکتر گفت کم چکار کنم بیاد ...

هیچ کس جواب سوالم نمیدونه آناجون کجایی دقیقا هرکس میدونه بیاد بهم اطلاع بده ممنون میشم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیزم سوال نکردی؟

سلام صفحه قبلی سوالم بود امروز روز هشتم پریدیم رفتم دکتر سونوم کرد اندازه ضخامت رحمم 5.8بود گفت کم قرار انتقال جنین فریز بدم قرص استرادیول میخورم لوبیا سبز هم خوردم نمیدونم چکار کنم ک بره بالا ضخامت رحم م دکتر گفت صبح پنج شنبه یعنی دو روز دیگه بیا سونو  موندم چکار کنم با قرص خودش میره بالا ؟

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام صفحه قبلی سوالم بود امروز روز هشتم پریدیم رفتم دکتر سونوم کرد اندازه ضخامت رحمم 5.8بود گفت کم ق ...

بله عزیزم استرس به خودت. راه نده کار خوبی میکنی همون لوبیا سبز خوبه آب هم زیاد. بخور و عسل هم زیاد. بخور استرادیول هم که میخوری خودش کلی موثره 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام صفحه قبلی سوالم بود امروز روز هشتم پریدیم رفتم دکتر سونوم کرد اندازه ضخامت رحمم 5.8بود گفت کم ق ...

عزيزم نگران نباش براي شما كه براي روز ٨ خوبه براي من ضخامت آندومترم به يك مصيبتي رفت بالا ولي خدا بخواد همه چيز درست ميشه ، اين چند روز نشاسته داخل شير يا آب حل كن بخور و روزي ٤ الي ٥ تا گوجه فرنگي خام و شده روزي نيم ساعت هم پياده روي تند داشته باش ، استرس هم نداشته باش ضخامتت حتما ميره بالا .

عزيزم نگران نباش براي شما كه براي روز ٨ خوبه براي من ضخامت آندومترم به يك مصيبتي رفت بالا ولي خدا بخ ...

بسیار ممنون حتما انجام میدم ببخش میگم نشاسته سرد نیست منظورم طبعش اشکال نداره از الان بخورم