2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

دوستای خوبم سلام، bhipجان تبریک میگم دوباره، بتاتون عالیه، بقیه دوستانی هم ک تازه انتقال دادن براشون ی بتای تپل آرزو میکنم

امروز مجبور شدم برم آز بدم چون رفتم سرکار و کمر درد شدید گرفتم عصری دیگه ب جا لک قهوه ای خون قرمز دیدم هنوزم کمرم درد میکنه

الان جواب بتامو گرفتم ۱۷۳۳ شده،ولی ب خاطر کمر درد و خونی ک عصر دیدم نگرانم از همتون التماس دعا دارم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم سلام، bhipجان تبریک میگم دوباره، بتاتون عالیه، بقیه دوستانی هم ک تازه انتقال دادن براشون ...

ستايش جان خيلي مباركه😍😍😍😍😍🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊❤️❤️❤️❤️❤️❤️انشاله ٩ ماه بارداري خوبي پيش روت باشه.براي منم دعا كن مثبت شم

يعني قبل امروز شما لكه بيني داشتي؟؟

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
من ۷آبان انتقال دادم ، و از روز پنجم انتقالم لک زرد دیدم ک بعد قهوه ای شد و امروز قرمز تقریبا هر روز داشتم، امروز خیلی بود و خون بود دیگه،خیلی نگرانم

[QUOTE=48053849]ستايش جان خيلي مباركه😍😍😍😍😍🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊❤️❤️❤️❤️❤️❤️انشاله ٩ ماه بارداري خوبي پيش روت باشه.براي ...[

مرسی عزیزم، ان شالله هرکی بچه میخواد به زودی دامنش سبز بشه مخصوصا شما دوستای خوبم

عزیزم میشه بپرسم بیمتون چیه تکمیلی دارین با کدوم شرکته؟؟

نفت عزیزم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم به نظرم یه استراحتی به مغزت بده و بذار جواب کاریوتایپ بیاد........ تو این مدت یه کم ذهنتو آزا ...

سلام انای عزیز و دوست داشتنی که این همه حوصله به خرج میدید و لطف دارید به تک تک مون😍😚😚😚😚😍😍😍🌹🌼🌸

بله کاملا درسته منتظر جواب آزمایش میمونم و تو این فاصله با جانشین دکتر آصف جاه گفتم ویزیت بشم و یه سونو سه بعدی برم ببینم چی میگن

فقط خیلی نگرانم و حوصله دکتر عوض کردن ندارم..یعنی دیگه به دکتر دیگه ای نمیتونم اعتماد کنم به نظرتون اگه رفتم سونو و اکی بود دوباره با دکتر رزاقی ادامه بدم یا نه...نظرتون خیلی واسم مهمه..دکتر نصر و دکتر طاهری پناه هم جز گزینه هام هستن اما خیلی سرشلوغن..خواهش میکنم بگید چکار کنم اخه من دلم میخواد خودم طعم مادرشدنو بچشم نه اینکه بشینم ببینم بچم داده تو درون یکی دیگه رشد پیدااا میکنه هرگززززز

پس حس مادرانه من چی پس آرزوهای من. ...وای خدااااا .. 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آتريسا جون عزيزم خوبي خانمي ؟ منتظر بودم يك پست بگذاري تا يك چيزي بهت بگم ، واقعا در مورد سوالت چيزي ...

سلاااااام به مامان سبحان گلی آینده و دخمل طلااااای الان🌸🌼🌹😍😚😚😚واسه  نی نی طلاااا خواستم صورتی بنویسم اما نداشت این رنگی شددد

خداشاهده که چقدررر از خوندن این پیامممم خوشحال شدم و اسکرین گرفتم یادگاری بمونه.. من خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم که به یادم هستید و با این خواب دلنشین چقدر روحیه گرفتم...من هم همیشه استیکر بارداری تونو که میبینم کلی ذوق میکنم و میشمرم مثلا الان چند ماهه اید و تو دلی خوشگلمون داره حسابی اون تو خوش میگذرونه به سلامتی... دلم به همینااا خوشه..دیدن مامانای گل مون

خلاصه که خدا میدونه تجسم خوابتون چقدر واسم شیرینه..فقط یعنی میشه که واقعی بشه ای خداااا

الهی که همیشه دلتون شاد و لب تون خندان و سلامت باشید در کنار عزیزان تون و عید امسال یکی از به یاد موندنی ها بشه با وجوود پرنسس زیبا و سلامت...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
aatrisa جون شما سپتوم رو با دکتر آصف جاه برداشتین یا دکتر رزاقی؟ دکتر آصف جاه نسبت به رحم به شما o ...

مرمر جان عزیزم ممنون که گفتی

من با دکتر آصف جاه دوبار لاپارا و میومکتومی شدم که اتفاقا گفتن سپتوم بوده و برداشتن و گفتن مشکلی نیست و برو واسه انتقال که دیگه 4 تا منفی... این دفعه آخر هم با دکتر رزاقی که ایشون هم گفتن یه سپتوم وسیع که کامل برداشته شده...آخه مگه چه خبره اون تو یه رحم 7 سانتی مگه چقد گنجایش داره.. بعد هنوزم میگن فضای کافی نیست یه تیکه رو آزاد کردیم اما تو سونو و...هیچوقت ننوشته که شکل رحم دفرمه س یا سایز رحم تغییر کرده...حالا با دکتر حکیمی فرد دستیار د آصف ویزیت میشم و سونو دکتر نصر هم میرم. ..دیگه نمیدونم چه کنم کل زندگیم مختل شده پرونده بدست این دکترر و اون دکتر. . ببخش طولانی نوشتم...الهی که شما سلامت باشید و به زودی مامان مرمر گل...آمین

سلام آتریسا جان  حرفاتو خوندم واقعا ناراحت شدم عزیزم ... همه ی ما که اینجاییم کم و بیش درگ ...

سلاااام افسووون جان شما همیشه لطف دارید به من که پیامها رو میخوندید و راهنمایی میکنید. ..خیلی خیلی ممنونم و واسه دوست تون خوشحالم خدارو شکر 🌹🌼

منم دقیقا همین چالش رو دارم اما باور میکنی جرئت نمیکنم و دیگه به هیچکس اعتماد ندارم...دیگه چه بلاییی میخواد به سرم بیاد نمیدونم ...حالا دارم سعی میکنم دوباره سرچ کنم دکتر جدید ولی خدا میدونه که دیگه توانی نمونده واسم. .اصلا نمیدونم با کدوم دکتر ویزیت بشم موندم سر دوراهی که هیچ فک کنمممم دارم میافتم ته دره والاااا بخدااا😁😁

افسون جان بهترینهااا رو واستون آرزو میکنم.. امیدوارم به خواسته های خوب دلتون برسید و به زودی مامان افسون گل بشید...العی آمین....البته فک کنم الان مامان 8 تا کنجد شدید ایشالا که دو سه تا خوشگل باهوش دل مامانشونو شاد میکنن واسه یه عمر...آمین🌼🌹🌸😚😚😚😚😚