2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان عزيز من تبخال زدم، چيكار بايد بكنم؟ براي جنين ضرر داره؟پماد ميشه بزنم؟

ضمنا سر خود پماد نزن به دکترت بگو لازم باشه تجویز کنه.......

من یادمه تو بارداریم یه بار بد جوری لبم ترک خورد به مطب زنگ زدم منشی گفت آد بزن ولی به حرفش گوش نکردم و تاکید کردم از دکتر بپرسه چون میدونستم ویتامین آ برا بارداری خوب نیست اونم از دکتر پرسیده بود گفته بود آد نزنه......

خلاصه با روغن زیتون حلش کردم......

پس سر خود پماد نزن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزيز من تبخال زدم، چيكار بايد بكنم؟ براي جنين ضرر داره؟پماد ميشه بزنم؟

سلام مامی جون  خوبی ؟ نی نی چطورررره

کی می ری برای سونو ان شالله 

بی خبرمون نزار

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به تک تک دوستان عزیزم و مهربونم با یه دنیا غصه اومدم دوباره..همینکه میخوام شاد باشم و اینجور ...

سلام آتریسا جان 

حرفاتو خوندم واقعا ناراحت شدم عزیزم ... همه ی ما که اینجاییم کم و بیش درگیر شدیم خدا کمکمون کنه ..  می خواستم بگم چرابا دکتر دیگه امتحان نمی کنی ؟ البته من دکترتون رو می دونم که خیلی خوبن

ولی مثلا یکی از دوستان من 4 بار با یه دکتر سرشناس انتقال داد و اصلا یه بارم مثبت نشد 

بار پنجم رفت دکتر م ح س ن معینی و اونم بهش گفت من علمم در حد دکتر خودته کار بیشتری نمی کنم ولی ممکنه دستم برات خوب باشه و اینم شد 

الان تو هفته نهم بارداریه  شکر خدا  با اولین انتقال پیش دکتر جدید باردار شد ..

ببخشید زیاد صحبت کردم ان شالله خدا بهترین ها رو برات مقدر کنه ..

سلام افسون جون خبري نيست هيچ علامتي هم ندارم، اين هفته چهارشنبه احتمالا برم سونو

نی نی مون بی آزاره پس    

روند رشد بتات که خوب بود درسته ؟

سلام دوست جوناااا  امروز,من از دادم مثبت شد ایشالا روزی همه منتظرا به حق حضرت ابوالفضل  ...

عزیزم یک دنیا تبریک...انشالله خدا در پناه خودش حفظش کنه  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام دوستان

اناجون میدونم خیلی اذیت میکنم،ولی یه مشکلی پیش اومده من روزی ۴ تا استرادیول دارم صبحها بعد از صبحانه دوتاشو میخورم الان یادم نیست خوردم یا نه؟میشه دوباره بخورم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم والا به مشکل ایمنی ربط داره اما خوب وقتی بارداری طبیعی میخواد اتفاق بیفته لااقل سهمی از پس زدن ...

آنا جانم ميدوني، من الان سه ساله درگيرم خب همسرم كه نرماله پس من يا مشكلم از رحم و تخمدان بايدباشه يا مشكل ايمني انعقادي يا هردو ... اگه ايمني انعقادي با سقط خودشو نشون ميده پس اين باردار نشدنم از همون مشكلات آندو و چسبندگي و كيست بوده؟ ميدونم قطعي نميشه نظر داد ولي ميخوام بدونم نظر شما چيه

سلام .دوستان من قبل یه انتقال منفی داشتم تو مرکز میلاد مشهد .چند روز دیگه میخام دوباره وارد سیکل ای وی اف بشم .در ضمن همسرم هیچ مشکلی نداره ودکترم برای من فقط تشخیص اندومتریورز داده ولی نگفته چقدره .ماه پیش هم هیستروسکوپی تشخیصی داشتم کاملا نرمال بود .دوستان اگه کسی پیشنهاد های برای اینکه ایندفعه هم تعداد جنین هام زیاد بشه وهم انتقالم مثبت بشه بهم بگه تورو خدا اگر کسی چیزی میدونه چه از نظر تغذیه وچه دارویی لطفا راهنمایی کنید 

دوست جونا من بتام 1367 حتما باید از دوم رو هم انجام بدم؟؟؟

عزیزم مبارکت باشه،بتات عالیه، اینجا میگن تکرار کنین که رشدش رو بررسی کنن، به میزانش کار ندارن، مهم براشون میزان افزایش بتا دوم نسبت به اول هستش، مبارکت باشه🍼🍼🍼😘😘😘