2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانم...من الان مطب بودم سونو کرد ک ضخامت اندومتر ۸ بود و گفت فردا برم برای تزریق آمپول داخل رحم برای اندومتر ...میخوام بدونم  این آمپول چیکار میکنه و اینکه درد داره 😕 چجوریه کلا....ممنونم از راهنماییتون

دو قلوجان.بعضی از کروموزومهاش اشکال دارن.من سه بار و یه قلب تشکیل نشده فهمیدم باید بررسی دقیق بشه.به قول دارا جان خودم گفتم دکتر نوشت.من سنم چهل و یکه.پنج ساله دکترا بازیم می دن تازه فهمیدن بدون پی جی اس نباید انتقال می دادن

دو قلوجان.بعضی از کروموزومهاش اشکال دارن.من سه بار و یه قلب تشکیل نشده فهمیدم باید بررسی دقیق بشه.به ...

يعني اينكه دليل عدم تشكيل قلبم همين بوده؟

انشاالله ايندفعه جنين هاي سالم داشته باشي

خانوما ی سوال .نوبت گرفتن از بیمارستان لاله برا دکتر افلاطونیان خیلی سخته و نوبت دهیش طولانیه؟و به چه شکلیه اگه ممکنه راهنماییم کنید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ی سوال دیگه....ازمایش کاریوتایپ همون کشت کوروموزومی هستش یا چیز دیگه ای؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به تک تک دوستان عزیزم و مهربونم با یه دنیا غصه اومدم دوباره..همینکه میخوام شاد باشم و اینجور ...

آتريسا جون عزيزم خوبي خانمي ؟ منتظر بودم يك پست بگذاري تا يك چيزي بهت بگم ، واقعا در مورد سوالت چيزي نميدونم ولي ميخواستم بگم روز اربعين خوابت رو ديدم ، خواب ديدم دوباره داري مراحل پانكچر رو انجام ميدي و من توي خواب داشتم ميگفتم چه خوب كه امروز اربعينه حتما كلي براي آتريسا جون دعا ميكنم كه اين بار حتما نتيجه بگيره ، من كه فقط يك خواب ديدم ولي خدا رو توي خواب قسم دادم به حق امام حسين حاجت دلت رو بده خانمي ، ان شا الله اين دفعه حتما نتيجه بگيري عزيزم .

دوست عزيزي نوشتن سپتوم رحم داشتن و برداشتنش عزيزم منم رحمم سپتوم داشت سال٩٢عملش كردم منم ٥بار انتقال داشتم درمجموع كه بار پنج مثبت شد به لطف خدا هميشع با خودم ميكفتم مال سپتومم هست كه عمل كردم باردار نميشم ولي اينطور نبود پيش اصف جاه بعد عمل رفتم كفت نه رحمت جا داره الانم بهش فكر ميكنم يكم نگران ميشم ولي توكل بخدا شما هم نگران سپتوم نباش عملش كردي  تاپيك رحم دوشاخ برو خيلي ها داشتن بعد عمل باردار شدن 

انا جون عزیزم مرسي جواب ميدی والا من اگر بخوام از اول شروع کنم باید برم تهران و جنین هام اهواز هستن ...

عزیزم شما گفتی جنینات گرید بی و سی هستن؟

آخه به نظرم اومد گفته شد ر ز ا ق ی گفته نمی ارزه اینارو انتقال داد برا همین گفتم مجدد پانکچر شو و جنینارو بیخیال نشو........

عزیزم راستشو بخوایی دقیق نمیدونم سوالت چی بوده و من چی جواب دادم اما اگه جنیمات اهوازن و میخوایی ادامه کارو تهران شروع کنی به نظرم جنینای اهوازتو یا انتقال بده شاید شانس بیاری نه که بذار بمونن و تهران کارتو انجام بده......

انتقال جنین از یه مرکز به مرکز دیگه تو تهران ممکنه اما بین شهرستان رو نمیدونم......

ممنون میشم سوالتو تکرار کنی تا یادم بیفته چی به چیه چون واقعا حافظم یاری نمیکنه!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 مرسی آنای مهربون و با حوصله...والا من دقیق نفهمیدم انقد که ناراحت بودم..فقط خیلی اصرار کردیم گ ...

عزیزم به نظرم یه استراحتی به مغزت بده و بذار جواب کاریوتایپ بیاد........

تو این مدت یه کم ذهنتو آزاد کن.......

یه استراحتی به خودت بده.......

بذار بعد میشینیم یه فکری میکنیم ببینیم چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com