2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها براي منم دعا كنيد فكر كنم با مرخصي من موافقت نميكنم چون متاسفانه همزمان با من يكي از همكارام ...

ایشالله بهترینا منتظرته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناي عزيزم ممنون از جوابت ما بعد منفي شدن انتقال دوم،كاريوتايپ داديم و هر ٢ سالم بوديم و مشكلي ...

عزیزم چون تخمک اهدایی هست شاید سرم یه کمکی بکنه........

توکلت به خدا باشه ایشالله به قول دکتر تیر آخر به لطف خدا جواب بده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماماناي جديد مباركتون باشه.. براي ما هم دعا كنيد دوستان امروز روز سوم انتقالم هست، محل تزريق پ ...

نه عزیزم ضرر نداره همه مون استفاده کردیم فقط رو شکم و کمرت نذار باسیونت مجازههههههه.....

خود دکتر که گفت 2تا با فاصله 12 ساعت، دیگه نمیدونم به دُز دارو توجه کرد یا نه، الانم نیستن که بپرسم، ...

پس همون روال رو پیش برو بعدا اگه اجازه داد یکیش میکنه و با هم میزنی.......

در مورد شیافم علایمتو به دکترت بگو اگه حساسیت باشه عوضش میکنه.......

خانوما سر درد شديد دارم اشكال داره ژلوفن بخورم البته پريروزم خوردم هنوز هفته ديگه انتقالمه

عزیزم بهتره نخوری.......

بگو من که باردار بشم سردردامو مجبورم تحمل کنم اینم روش.......

من تا ماه ۴ سردردای وحشتناکی داشتم اما گذشتن.......

ایشالله این دفعه دیگه مامانی......

دلتو صاف کن و فقط به این فکر کن بارداریتو چه جوری بگذرونی که بیشترین لذتو ببری.......

از دست اين دكترا امروز با نظر خودم آسپرين پردينيزولين سرم ivig بهم داد من ميگفتم اون نسخه مينوش ...

چه میشه کرد........

دکتر شدیم رفت دیگه........

ایشالله به لطف خدا و تجویزای خانوم دکتر دارا این دفعه مامانی........

دیگه زایمانتو به همکارات ارجاع بدی خودت زایمانتو انجام ندیا.......

بوسسسسسسسسسس.....

خوبه که ذوق داری براش...اصلا هم خل نیستی....همه مون کلی برنامه داریم برای انتقالمون.... همسرم میگه ...

عزیزم.دقیقا منم می خوام پالتو بگیرم میگم بی خیال قراره حامله بشم یهو مانتو بارداری میگیرم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام دوستانم...من الان مطب بودم سونو کرد ک ضخامت اندومتر ۸ بود و گفت فردا برم برای تزریق آمپول داخل ...

عزیزم احتمالا جی سی اس اف هست یا هاش سی جی یا تزریقای مشابه دیگه.......

عزیزم تزریقای داخل رحم کاری ندارن اصلا نمیفهمی چی به چیه........

فقط همون گذاشتن اسپکولوم رو متوجه میشی......

احتمالا مال تو همون gcsf باشه.......

اگه اینه که شانستو بالا میبره......

سلام بازم تبریک فراوان به همه دوستان مخصوصا جانان عزیز م... بچه ها من دوتاجنین دارم کیفیت بی و سی و ...

ستاره جون

خوبی عزیزم،برای اینکه مطمئن بشی می خوای با یه جنین شناس مشاوره داشته باش،که خیالت راحت بشه

دکتر رزاقی بادیدن عکس جنین نظرش رو داد؟

من تعریف جنین شناس بیمارستان گاندی رو شنیدم

می شه بگی چه بیمه ای هستی؟

دقیقا همین بوده .این وسط من دوبار انتقال ندادم خیلی خوشحالم.الانم دوباره رفتم شروع سیکل.البته انا جو ...

افسون جون نگران سلامتیتم ایشالله خدا خودش ازت محافظت کنه......

ی سوال دیگه....ازمایش کاریوتایپ همون کشت کوروموزومی هستش یا چیز دیگه ای؟

عزیزم تو کاریوتایپ شکل کرومزومهارو بررسی میکنن و اینکه جابجایی یا وارونگی و..... وجود داره یا نه بررسی میشه اما خوب این یه مرحله از بررسیه.......

یعنی اگه مشکلی بود که دیگه نشون میده جنینا به احتمال زیاد مشکل دار هستن اما اگه سالم باشه کاریوتایپ میتونه هم جنین سالم داشته باشی هم مشکل دار یعنی قطعا نمیشه با کاریوتایپ سالم گفت جنینا سالمن.....

سلام به تک تک دوستان عزیزم و مهربونم با یه دنیا غصه اومدم دوباره..همینکه میخوام شاد باشم و اینجور ...

aatrisa جون

شما سپتوم رو با دکتر آصف جاه برداشتین یا دکتر رزاقی؟

دکتر آصف جاه نسبت به رحم به شما ok داد؟

نظر اصف جاه در این زمینه مهم تر هست چون تخصصش در مورد نا هنجاریهای رحم هست و دکتر باوجدان و با تجربه ای هست.

aatrisa جون شما سپتوم رو با دکتر آصف جاه برداشتین یا دکتر رزاقی؟ دکتر آصف جاه نسبت به رحم به شما o ...

مرمر جون اگه اشتباه نکنم با عاصف جاه عمل کرده و دکتر از عملش راضی بوده.......

به نظر منم باید موارد تخصصی رو به متخصصش سپرد و به اون اعتماد کرد.......

منم با نظرت موافقم به نظرم به عملش و نتیجش اعتماد کنه بهتره......

سلام دوستان عزيز من تبخال زدم، چيكار بايد بكنم؟ براي جنين ضرر داره؟پماد ميشه بزنم؟

عزیزم منم قبل انتقالم تب خال زده بودم دکترم سلن پلاس داده بود برام اگه اشتباه نکنم ولی سلن پلاس مال قبل انتقال بود باز به دکترت بگو ولی نگران نباش.......

تب خال یه رفلکسه جای نگرانی نداره.....

به خودت استرس نده......