2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دکترم گفتم میخوام برای  اسفند بیام برا میکرو . قرص مدروکسی پروژسترون بهم داد که از روز ۱۴ پریودی روزی ۳ تا بخورم تا ۱۰ روز و هر ماه همین کار را انجام بدم ولی فقط برای ۳ ماه قرص نوشت . 

میخوام بدونم این قرص برای چیه ؟ 

و اینکه من باید تا موقع میکرو ادامه بدم؟ اگه خواستم دیر تر از ۳ ماه دیگه برم برای میکرو باید بازم قرص ها را بگیرم بخورم اخه فقط اندازه ۳ ماه برام نوشته

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  

اناجون ی سوال ببین من قرص تیرویید می خورم البته tsh ام تو رنج بود. سوالم اینه نباید دکتر بلافاصله بعد بارداری برام آزمایش می نوشت؟ کلا شما بین مثبت شدن تا غربال اول آیا آزمایشی دادین کلا ؟ بعد سونوی اکوی قاب جنین چی؟ انجام دادین؟

سلام به دکترم گفتم میخوام برای  اسفند بیام برا میکرو . قرص مدروکسی پروژسترون بهم داد که از روز ...

عزیزم، این قرص برای تنظیم پریود کاربرد داره، برای جلوگیری و درمان اندومتر ضخیم، شما مشکلت چیه؟

ستایش جان بهتون تبریک میگم امیدوارم صحیح وسالم نینیتو بغل بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بارانبهاری جان به خودت استرس نده اصلا خیلیها دوست دارن این لک روببینن که نشونه وعلایمی ازلانه گزینی باشه ایشالا که همین طوره وشما مامان شدی دوروز دیگه هم میای خبر بتای خوب روبهمون میدی

واسه منم دعاکنید ازفردا داروهاموشروع میکنم وتا سیزده یاچهارده روزدیگه انتقال دارم

موعدم ۲ روز پیش بود

ستاااااایش جونم، مبارکت باشه، خیلییییی خیلیییی برات خوشحالم، ایشالله که بزودی نگرانیات برطرف میشه ، صدای قلب نی نی هارو میشنوی و لذت میبری.😍😍😍😘😘😘😘❤❤❤

ایشالله ۹ ماه بارداری راحتی داشته باشی و سالم بغلشون 😍😍😍

دوستای خوبم سلام، bhipجان تبریک میگم دوباره، بتاتون عالیه، بقیه دوستانی هم ک تازه انتقال دادن براشون ...

مرسی عزیزم ایشالا شما هم بسلامتی نی نی,هاتو بغل کنی

خدا کمکم کن