2777
2789
عنوان

رفتن از خوابگاه فقط چند دقیقه وقت میزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست
نهایت بتونم یک سوم روزمو بیرون از اتاق بگذرونم بقیه روز باید آدمای حق به جانب زیادیو تحمل کنم😂💔

اینش بده🥲

منم اذیت شدم خوابگاه

شاید چون آدم درونگرایی بودم

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شناخت نسبی دارمولی نسبت به بقیه کسایی که دیدم بیشتر میخوره باهام جور باشه از نظر اخلاقی

شناخت نسبی واسه هم خونه بدرد نمیخوره

از سر و کارش خبر داری؟ چجوری بگم نشه بخاد مثلا رلشو بیاره خونه یا مثلا بساط مشروب و قلیون و گل و دود و دم و اینا راه بندازه

بالاخره خونه بگیرین کاملا ازادین دیگ هر جیزی ممکنه

شناخت نسبی واسه هم خونه بدرد نمیخورهاز سر و کارش خبر داری؟ چجوری بگم نشه بخاد مثلا رلشو بیاره خونه ی ...

آره چون میخواستم بهش نزدیک بشم اینارو در آوردم

از این نظرا خیلی آدم منطقی و با چارچوبیه

چه خوب که میفهمین چی میگم چون گاهی بهم میگن حساسی و نازنازی😂در حالی که واقعا نمیتونم

نه خب آدما همه که مثل هم نیستن عزیزم

من ترم یک کلا ۸۰ درصدش بیرون از اتاق بودم

شناخت نسبی واسه هم خونه بدرد نمیخورهاز سر و کارش خبر داری؟ چجوری بگم نشه بخاد مثلا رلشو بیاره خونه ی ...

ولی به هر حال قطعن سری اخلاقیاتش هست که من هنوز نشناختم و باهام سازگار نیست

ولی اگه بهش بگمو بگه نمی‌خوام از خوابگاه برم خیلی خودمو پایین آوردم بنظرتون؟

ولی به هر حال قطعن سری اخلاقیاتش هست که من هنوز نشناختم و باهام سازگار نیستولی اگه بهش بگمو بگه نمی‌ ...

نه عزیزم چه پایین اومدنی

ولی بنطرم ک از خداشه

مگ دوست صمیمی چیزی داسته باشه از بابت اون نخاد بیاد

برای من خوابگاه اونقدرا بد نیست اوکیم باهاش ولی قطعا خونه مستقل بهتره آزادی عمل و استقلال و حریم خصوصی و حتی بهداشت بهتری داره 

ولی اونی که میخوای بهش بگی کلی احتمال میشه داد ممکنه توان مالیشو نداشته باشه یا خانواده‌اش موافق نباشن و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه عزیزم چه پایین اومدنیولی بنطرم ک از خداشهمگ دوست صمیمی چیزی داسته باشه از بابت اون نخاد بیاد

آره دقیقا...دوست هایی داره ولی نمیدونم چقدر بهشون وابستست که به این خاطر نیاد

آره دقیقابعدش کنار اومدین؟ بهتون خیلی سخت نگذشت؟

اره عزیزم با اینکه دو تا از هم اتاقیام خوب نبودن چاره ای هم نداشتم

دوس داشتم تنها بودم

ولی خب تنهایی هم برام ترسناکه

برای من خوابگاه اونقدرا بد نیست اوکیم باهاش ولی قطعا خونه مستقل بهتره آزادی عمل و استقلال و حریم خصو ...

دقیقا خیلی وقته بهش فکر میکنم و مزایای زیادی داره خونه برام

آره ممکنه موافق نباشه و همین منو میترسونه که مطرح کنم یا نه