2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزم من از روز ١٩ يعني بعد از مثبت شدن جواب آزمايشم تا هفته ٨ يا ٩ سه بار خونريزي قرمز روشن داشتم ي ...

مامان سبخان من خیلی زود این حالتم شروع شده فقط 12روز انتقال دادم تقرببا رو موعد پریودیم اینجوری شدم و. قرمز روشنه 

مامان سبخان من خیلی زود این حالتم شروع شده فقط 12روز انتقال دادم تقرببا رو موعد پریودیم اینجوری شدم ...

عزيزم نگران نباش به هر حال خونريزي يا لكه بيني براي ما نميتونه نشونه بدي باشه ، ان شا الله كه براي شما هم نشونه بدي نيست ، فقط تماس بگير شايد بايد پروژسترونت رو زياد كني و استراحت هم حتما داشته باش .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خيلي تبريك ميگم بهت🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈 خيلي التماس دعا دارم ازت،راستي ...

مرسی عزیزم 

بله علایمی نداشتم فقط زیر دلم گاهی درد میکرد

خدا کمکم کن
مامان سبخان من خیلی زود این حالتم شروع شده فقط 12روز انتقال دادم تقرببا رو موعد پریودیم اینجوری شدم ...

باران جون نگران نباش از دوستای مامانمون بودن کسایی که خونریزیشون زودترم شروع شده.......

انقدر به خودت استرس نده فقط با دکترت مطرح کنی کافیه نیاز باشه داروتو بیشتر مبکنه یا چیزیو قطع میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ظهر داشتم سکته میکردم

سکته چیه مادر؟؟

تو باید قوی تر از این حرفها باشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ظهر داشتم سکته میکردم

البته بهت حق میدم.......

به عنوان کسی که این روزا و استرساشو تجربه کردم بهت خق میدم اما تجربه بهم میگه هر چه قدر استرس رو کنترل کنیم به نفعمونه......

از روزا و لحظه لحظه مادر شدنت لذت ببر......