2777
2789
عنوان

شب 5شنبه کی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 24 پست
چرا بی ادبم چیزی بود که خودت گفتی بهم حالا من شدم بی ادب ؟چشای من بازه ،شما گیراییت پایینه متوجه نمی ...

نه عزیزم، شب پنج شنبه میشه از الان تا اذان صبح ولی اگه بگیم پنجشنبه شب میشه دقیقاً از اذان مغرب روز پنجشنبه تا ۱۲ شب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم، شب پنج شنبه میشه از الان تا اذان صبح ولی اگه بگیم پنجشنبه شب میشه دقیقاً از اذان مغرب روز ...

من یه بار یه نمازی رو میخواستم بخونم که برا پنج شنبه ها بود زنگ زدم از این مرجع ها بهم اینو گفت 

اما زدم نت حرف شما رو نوشته بود درسته 

چه کار به مامانش داری!!!

بیخیال   

کلا بی سرو ته حرف میزنه درمقابل فهمیدنم مقاومت میکنه

ارزش جواب دادن نداره اصلا

ازت ممنونم  

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
بیخیال کلا بی سرو ته حرف میزنه درمقابل فهمیدنم مقاومت میکنهارزش جواب دادن نداره اصلاازت ممنونم

همین که شما شعور داشتی ،به کسی که میاد تو تاپیکت نظر میده توهین میکنی کافیه 

نمیخواد نماز حاجتم بخونی ،برو یاد بگیر دل کسی رو نشکونی اونجوری خدا بیشتر نگات شاید کرد 

ببینم حالا ارزش تو چقدره در مقابل خدا

همین که شما شعور داشتی ،به کسی که میاد تو تاپیکت نظر میده توهین میکنی کافیه نمیخواد نماز حاجتم بخونی ...

شما خوبی

ول میکنی حالا؟

گوگولی توهینه؟عجیبا غریبا

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
امشب شب پنجشنبه س

ممنون