2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله که اینسری نتیجه میگیرین .توکل بخدا ..دارو برای چی براتون تجویز کردن ؟ برای سیستم ایمنی ؟

ممنووونم عزیزم. همچنین ان شاالله ❤️ 

نه برا منو گف یا مشکل از جنینه یا ضخامت رحم.

فلوکسیداویل نوشت ک همون امگاها هستن و سیتاگیلیپتین.

پردنیزولون هم نوشت ولی اونو هنوز شروع نکرده دکتر.

ی دکتر ایمونولوژی دیگه تو تبریز ک رفتم ایشونبر اساس ی آزمایش دیگه گف تاکرولیموس بخورم بجاش. حالا نمی‌دونم اصلا از کی شروع کنمش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم مطب دکتر زرنانی کجاست؟شماره ش رودارید

سلام عزیزم من حضوری نرفتم از طریق سایت نوبت گرفتم بعد ک تماس گرفتن شرایطم رو گفتم و قبول کردن ویزیت اینترنتی بشم. البته با ویزیت دوبرابر ولی خب برا من خیلی بهتر از حضوری تا تهران رفتن بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم عزیزکم 🩵  راه افتادیم... دعای خیرتون بدرقه راهم💗🌻 🦋  انشالله جبران کنم مح ...

ان شاالله پر از خیر و برکت باشه فاطمه جان😍 الهی خوش خبر بیای

عزیزم من انتقال دادم ۲ بار فعلا منفی شده ولی خوب هیچ فرقی با بچه خود ادم نداره چون تو شکم تو بزرگ می ...

عزیزم شما از کدوم مرکز جنین اهدایی گرفتین ؟ 

شرایطش و قیمتش چه جوری بود ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بعد از یه مدت تلاش ناخواسته و متاسفانه آدم مایوس میشه ولی واقعا این راه صبر و پشتکار میخواد 😖

بله درست میگین با تمام  وجودم احساستون رو درک میکنم.

ان شا الله با جسم و جان معجزه رو لمس کنید❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منکه خیلی کاهو خوردم..بخدا این چیزها الکیه میگن.

اره فقط خدا باید بخاد 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
ی نوع قرص دارم اهن و فولیک اسید تو قرصه.البته دوسه تا ویتامین دیگه هم داخلشه..

اسمشو هر وقت حوصله داشتی بعدنا بگو منم بخرمش  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
منم میترسم واقعی نشه و فقز یه دل سوخته برام بمونه دفعه های قبل تا تاریخ تولد و چی بخرم و کجا میتونم ...

ولی من از اول میگفتم خدا فقط باید بخواد،خداهم هردفعه ثابت کرد که نمیخواد  

2810