2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7332 بازدید | 325 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارومیه متصفانه وعضیت ما خیلی فرق داشت شوهرم پسر خان بود پدر اونم داشت دختر عموش براش خاستگاری میکرد ...

درست میگی وضعیتتون سخت بودە

امیدوارم خوشبخت باشی عزیز دلم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
براش یه فکرایی دارم کردم نشد شاید اینبار بشه

مراقب خودت باش ... اگه بخای  از درد بزرگ دوری کنی پس  باید درد کوچک رو بپذیری‌... بلایی سر خودت نیاری تو مجبوری راهی نیست اینجا هم نمیشه بیشتر حرف زد... ظالم همیشه سالمه‌‌... ولی یادت باشه خدا حقتو میگیره ... تو زندگیت هیچ وقت تسلیم سرنوشت نشو اون ملعون هم خدا انتقامشو میگیره براات 

بعد باهاشون دوست باشی بگیر هستن رفیقم با کورد دوسته یعنی اهل ازدواج و زندگی هستن

خیلی بگیرن،ب شانس هم ربط دارە

والا من با هرکی بودم سر یە ماە نشدە فرستادن خواستگاری

ولیییی درکل فارس با فارس خوبە،ترک با ترک،کورد هم با کورد

میدونی یکم فرهنگا متفاوته 

اینم بگم کە کوردا،عروس غیرکورد واسشون مجبوبە اغلب،دوستت فارسە یا چی؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
کورد کرمانشاهه

شناحت از کوردای اونجا ندارم،یە تاپیکی بودم ی دخترە اهل اونجا بود،ممدنمکی

میگفت پسرای سمت خودمونو نمیپسندم

مراقب خودت باش ... اگه بخای از درد بزرگ دوری کنی پس باید درد کوچک رو بپذیری‌... بلایی سر خودت نیار ...

انشالاع روزی میاد تقاص اینارو پس میده و با چشای خودم میبینم اینشالله یه دوماد مثل این گیرشون بیاد کپ این

هی خدا چن بار توضیح بدم آخه منظورم رو چرا نمیفهمین

واسە همینە میگم نباید اسم قومیتو آورر

22سالشه ولی من میدونم این هیچوقت درس نمیشه

خیلی بچە بودین پسسس

پس خودتم الان کلی ازمن کوچیکتری

سنت کمە تو این زندگی بمونی نابود میشی 

2810