2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043689 بازدید | 684336 پست
خداروشکر که برات مهم نیست مثل اینکه ما بیشتر از تو استرس گرفتیم    اسمی از دکتری که میخاد ...

طنین جون نمیدونم این میزان ریلکسی از کجا اومده 

انگار روحم داره برای مادر شدن آماده میشه 😍😅

دختر عموی همسرم کوچیکه ۳ سالشه رو فرشم پیپی کرد اسهال بود گلاب به روت 🙈

ولی کوچیک ترین استرسی یا حال بدیی نگرفتم 

در وقتای عادی اگ همسرم ابی چیزی بریزه خون به پا میکنم😶

همون لحظه یه ندایی اومد ک اشکال نداره اینا برن میدم قالیشویی 🥲😁

مامانش برام شامپو فرش کشید الحساب

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

طنین جون نمیدونم این میزان ریلکسی از کجا اومده  انگار روحم داره برای مادر شدن آماده میشه 😍😅 ...

بعد رفتن مهمونام باید یه خونه تکونی اساسی کنم

خانواده پر فراز و نشیبی هستن ( یه غیبتمون نشه🙈 )

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من قبلا اینجا بودم نمیدونم یادتون هس منو یا نه مشکلمم ضخامت اندومتر بود که تو همه سیکلا ...

خداروشکر عزیزم ولی چرا معجزه برا ما اتفاق نمیفته  تو این هفت سال بارها درمان رو رها کردم و بیخیال شدم ولی نشد و‌ناچارا برگشتم تو این راه

سلام عزیزم من قبلا اینجا بودم نمیدونم یادتون هس منو یا نه مشکلمم ضخامت اندومتر بود که تو همه سیکلا ...

سلام عزیزم. مبارکت باشه

یه چیزایی یادمه

خداروهزارن مرتبه شکر

قربون خدا برم که همچنان معجزه میکنه اگر ماها ببینیم

خداروشکر عزیزم ولی چرا معجزه برا ما اتفاق نمیفته    تو این هفت سال بارها درمان رو رها کردم ...

انشاالله برای شماهم اتفاق میوفته.فقط صبرکن تا وقتش بشه

اصلاح سبک زندگی و اصلاح مزاج و ورزش رو امتحان کردی؟ 

یه پاکسازی برای دفع سموم بدنت

یه بغض خوشحالی ... وقتی شماها از مادرشدنم حرف میزنید دعا میکنید تصور ک میکنم بغضم میگیره🥹 امید ...

خداروشکر که از سر خوشحالی

ولی یه کاری که خودم هم دارم انجام میدم بهت میگم

رویا پردازی نکن که اگر زبونم لال نشد تو ذوقت نخوره 

هممون بعداز منفی شدن حالمون بد میشه به خاطر رویا پردازی هامون که بهش نرسیدیم 

من هی میاد تو ذهنم رویا ببافم بعد مثل یه گربه خیس کله م رو تکون میدم که از سرم بپره بره 😂😀

دائم به خودت بگو من راه رو درست رفتم و تلاشم رو کردم و نتیجه دست خداست.

انشاالله به حق امام زمان عزیزمون این سری باردار میشی.

😅😁 وای من درحالت عادی یه هفته قبل پریود ببخشید دور از جون شما وحشی میشم  همش دعوامون میشه ب ...

من چند روز پیش سرظرفای نشسته ناراحتی کردم

الان بنده خدا اول همه ظرفا رو میشوره بعد میره بیرون

خدا کنه باردار باشم که از خجالتش دربیام🤲🤲

تبریک میگم عزیزم ، انشالله تا آخر بارداری سالمی داشته باشی 

منم تا حالا همه کار کردم حتی طب سوزنی و.....

وقتی ام که بیخیال شدم تنها چیزی که اتفاق افتاده این بوده که سنم‌ بالا رفته 😢

کاش خدا همه ی بچه های تاپیک رو سورپرایز کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام عزیزم مبارک باشه

چشممون روشن

به سلامتی بغلش کنی عزیزم🤩

ممنونم که بهمون خبر دادی و ما رو در شادیت شریک کردی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خداروشکر که از سر خوشحالی ولی یه کاری که خودم هم دارم انجام میدم بهت میگم رویا پردازی نکن که اگر ز ...

حرکت گربه خیس رو‌منم میزنم  درواقع همش درحال سر تکون دادنم،ازبس که واقعی نشد

چون عموی همسرم هست ، بالاخره خونه باید غذا درست کنم جمع جور کنم این مسافرتمون به نفعم میشه تا حدودی ...

آره اگه اینجوریه که به نفعته ولی خیلی خوبی که تو این شرایط مهمونداری میکنی .امشب یعنی راه میافتین فردا مطب باشی، ولی بعدش برو هتلی جایی بخواب و خیلی حرکت نکن که ان شاالله نتیجه بگیری 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

به سلامتی تبریک میگم بهتون😍😍چقدر آدم از شنیدن این خبرا خوشحال میشه .ان شاالله این چند ماه باقیمانده رو به سلامتی بگذرونین و صحیح و سلامت بغلش کنین 😍 ان شاالله این اتفاق برای همه بیافته و سورپرایز بشن که واقعا لذت بخشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم میدونم خسته ای و باور معجزه برات سخته ولی  نا امید نباش🤩❤️

بعد از یه مدت تلاش ناخواسته و متاسفانه آدم مایوس میشه ولی واقعا این راه صبر و پشتکار میخواد 😖

2810