2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043709 بازدید | 684336 پست
دو سال پیش من ابن سینا می رفتم،اونجا بود دکتر شوهرم بود،برا ما کار خاصی نکرد،گفت میکرو،آخرشم که جوا ...

به ما از اولش گفت فقط یه بار میکرو با بپوپسی اونم احتمالش ۲ درصده که همسرم راضی نشد

عزیزم حرکت که برای میکرو مهم نیست!برای شکلش فرتیل اید فکر کنم خوب باشه،نمیدونم مصرف کردید یا نه

بله عزیزم مصرف کرده بله حرکت مهم نیس ولی خوب چون زنده نیستن حرکت نداره دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرکاری کردیم حتی یک هزارم هم فرق نکرد تعدادش با مصرف دارو زیاد میشه ولی حرکتش صفر وشکلش صد در ...

عزیزم من بهتون ژل رویال رو پیشنهاد میکنم. از یه جا ژل رویال اصل پیدا کنین و همسرتون دو سه ماه  مداوم ناشتا مصرف کنن و نیم ساعت بعدش صبحونه بخورن. همسر من با همین کار و مصرف پودر آندروفرتی از صفر درصد شکل نرمال به ۳ درصد رسید. 

باور کنین من الان بخاطر شما عضو شدم بعد از مدتها خواننده خاموش بودن. گفتم بهتون بگم ان شالله که مفید باشه براتون.

عزیزم برا دی اف آی بالا هم جواب میده؟

Dfi رو راستش یادم نیست که چقدر بهبود بخشید، ولی تا جاییکه یادمه دکتر میگفت داشتن رابطه منظم باعث کاهش dfi میشه. توصیه دکتر به افزایش دفعات رابطه و تخلیه بود.

عزیزم هرکاری کردیم حتی یک هزارم هم فرق نکرد تعدادش با مصرف دارو زیاد میشه ولی حرکتش صفر وشکلش صد در ...

عزیزم دکتر بهناز صادق زاده اسکویی رو سرچ کن ویزیت غیر حضوری هم دارن. همسر منم وضع اسپرمش خوب نبود کلیییی داروی شیمیایی و سنتی خورد اثر نداشت، ولی با داروهای ایشون ک هم شیمایی هی هم سنتی، حتی مورفولوژیش ک میگن تغییر نمیکنه از ۲ رسید ب ۵ . شاید خدا خواست و براتون سبب ساز شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید کدوم مرکز میرید؟ دکتر به ما گفت برداشتن اسپرم از بیضه،خیلی تاثیر داره تو دی فی آی،و احتمال م ...

ابن سینا

۲۷ یا ۲۸ بود.

البته من اصلا اون موقع نمیدونستم این چیزا چی هست

چون مشکل ناباروری رو فکر میکردم فقط از طرف خودم هست.

۲ درصد نرمال خوبه حتی با کشین اسپرم از بیضه ش که عمل سرپایی هست خیلی راحت نتیج میگیرید ان شاءالله چو ...

جنین هام خیلی خوبن اکثرشون بلاست شدن و گرید آ و آ ب 

من تا حالا دوبار انتقال دادم یکبار مثبت شدم و بتا خوب نمیرفت بالا و سقط شد دومی رو منفی شدم.

فقط میدونم که باید خدا بخواد و تمام

دی اف آی خیلی بالا،شکل کاملا غیر طبیعی،حرکت صفر فقط تعداد داشت ولی خب غیربارور

حرکت ا بی سی صفر بود؟ دی آف ای تو جای گرم باشین محل زندگیتون بالا می‌ره ، تخلیه دو روز درمیون حتما باشه تا دوماه بعد بره آزمایش بده یه دکتر می‌گفت دی آف ای فقط تخلیه زیاد میخاد

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
2810