2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043700 بازدید | 684336 پست
نسا جان ، دکتر بهم گفت آزاد سازی نیازی نیست ☹️ روز ۱۳ هستم عزیزم اخرین پریودم ۹ خرداد بود چهارشنبه ...

عموی همسرت چرا نرفته خونه پدر شوهرت؟ وای مهمون دیگه آخرشه تو این شرایط.

من بودم پاره میشدم از حرص.میخواین با خودتون بیارینشون؟ عاشقتم 😁😁 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نسا جان ، دکتر بهم گفت آزاد سازی نیازی نیست ☹️ روز ۱۳ هستم عزیزم اخرین پریودم ۹ خرداد بود چهارشنبه ...

عزیزم به حرف دکترت گوش بده و اعتماد کن

من قرار بود دوتا انتقال بدم.هر دو هم بلاست

یکی از فریز کامل دراومده بود یکی جالب درنیومده بود .دکتر گفت به نظرم یکیشون انتقال بده میترسم اونکه خوب در نیومده اونیکی رو خراب کنه. منم گفتم شما بهترمیدونی.

قطعا دکترت بهتر میدونه و تجربه داره که چیکارکنه.

توکل به خدا انشاالله اینسری مامان میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکنم بشن ولی ببین خودش چی میگه دکتره

دکتر گفت نیازی نیست بزنی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی هم عالی ..دیگه چیزی نمونده که بری برای ای یو آی 😍

قربونت برم عزیزکم 🩵 🫂 

با دلای پاکتون برام دعا کنید ، مثبت بشه بار اول 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا؟ با این تعداد فولیکول باید بهت میداد که آزاد بشن. البته ممکنه روز تزریق بفرسته سونو و همون روز ...

نسا جان من چون بار اولمه 

اینطوری پرسید ، بار چندمته ؟ چند سالته 

تاگفتم اول / ۲۶ ، گفت پس نیاز نیست بزنی

ولی من همیشه آزادسازی میزدم وقتی تو سیکل ivf میرفتم

الان نمیدونم چیکار کنم.

میگم نکنه چون بار اوله دکتر سهل انگاری میکنه؟

برای دکتر چ فرقی داره من دارم تا ۷ بار یه جا هزینه رو پرداخت میکنم! 

بنظرت برم بخرم سر خود؟ فقط زمان دقیق استفاده ازش رو نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عموی همسرت چرا نرفته خونه پدر شوهرت؟ وای مهمون دیگه آخرشه تو این شرایط. من بودم پاره میشدم از حرص.م ...

😅😅😅

دیشب اومدن هستن حالا حالا پیش ما

دیگه سعید گفت اینارم ببریم یه هوایی ام بخوریم 😅

شاید باورت نشه ، ولی میخوایم خواهرشوهر و برادر شوهرمم بیاریم اصفهان حالو هواشون عوض شه🤣🥹

نه عزیزم برای این چیزا اصلا عصبانی نمیشم ، چیزی نیست ک ارامشم خراب بشه به دید یه مسافرت هست برامون

تاحالا اصفهان نیومدیم😁 هیچکدوممون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به حرف دکترت گوش بده و اعتماد کن من قرار بود دوتا انتقال بدم.هر دو هم بلاست  یکی از فری ...

مرسی قشنگم 😍 

توکلم به خداست🩵✨ انشالله برام بخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به حرف دکترت گوش بده و اعتماد کن من قرار بود دوتا انتقال بدم.هر دو هم بلاست  یکی از فری ...

انشالله شماهم خبر خوش بهمون بدی😍✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر  انشاالله همش آزاد بشه و صاحب چندقلو بشی

میگم از این ۴ تا تخمک ممکنه چنتاش ازاد بشه ؟

چون انگاری یکی دوتا بالغه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نسا جان من چون بار اولمه  اینطوری پرسید ، بار چندمته ؟ چند سالته  تاگفتم اول / ۲۶ ، گفت ...

همینا رو بگو به دکتر که من همیشه باید آزاد سازی میزدم ببین چی میگه 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
😅😅😅 دیشب اومدن هستن حالا حالا پیش ما دیگه سعید گفت اینارم ببریم یه هوایی ام بخوریم 😅 شاید باو ...

متوجه نشن چجوری باید برین برا انتقال میفهمن که

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
نسا جان من چون بار اولمه  اینطوری پرسید ، بار چندمته ؟ چند سالته  تاگفتم اول / ۲۶ ، گفت ...

سر خود که نمیشه زد.

نه واقعا برای دکتر هیچ فرقی نمی کنه. حتما دلیلی داشته. یک روز و نیم قبل عمل باید بزنی . مثلا چهارشنبه میخوایی بری باید دوشنبه شب بزنی آمپول رو. 

من دیدم تو مطب اول وقت می فرستاد سونو یه سریا رو. بعد تزریق بازم فولیکول وقت داره آزاد بشه، چون اسپرم تا ۵روزم تو بدن هست. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مهتاب جان گفت چهارشنبه صب مطب باش بعد گفت نمیخواد ازاد سازی بزنی  مگه بدون ازادسازی میشه ؟ ...

عزیزم اینهمه خرج و‌ برو و بیا خیلی ریسکه بدون آزادسازی، نمیدونم، توکل به خدا

2810