2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043619 بازدید | 684328 پست
خانما انگشتا دست و پام یهویی یخ میشه از عوارض دارواس؟ چون پارسالم مثبت شم این حالتو داشتم

بله به خاطر هورمون هاست. من تو انتقالای  منفی هم اینطور بودم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بله به خاطر هورمون هاست. من تو انتقالای  منفی هم اینطور بودم.

🥲شما چندروزه انتقال دادین علائمی ندارین

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما انگشتا دست و پام یهویی یخ میشه از عوارض دارواس؟ چون پارسالم مثبت شم این حالتو داشتم

🥹🥹 یادم نیست کدوم عزیز  بود 

ولی اونم مثبت شد ، این مدلی بود

الهی به حق بیبی فاطمه زهرا س مثبت باشی قشنگم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥹🥹 یادم نیست کدوم عزیز  بود  ولی اونم مثبت شد ، این مدلی بود الهی به حق بیبی فاطمه زهر ...

ممنون قربونت برممم 🥺خدا دل همه ی منتظرا رو شاد کنه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

🥲شما چندروزه انتقال دادین علائمی ندارین

من روز ۱۱ هستم.

سینه هام ورم دارن و تیر می کشن. بدنم سسته انگار سرماخورده باشم،احساس خواب آلودگی دارم همش.

سردمه و کلا پتو به دست یا رو تختم یا رو کاناپه

کلا کارامو خودم کردم و حتی دو بارم جارو برقی کشیدم این چند روز.

دیگه هرچی خدا بخواد. بیشتر ازین نمی تونم رعایت کنم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من روز ۱۱ هستم. سینه هام ورم دارن و تیر می کشن. بدنم سسته انگار سرماخورده باشم،احساس خواب آلودگی دا ...

الهی که مثبت باشی🥺❤️❤️❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ومنی که بعد ده سال با میکرو و کلی دعا و نذر رو نیاز بچه دار شدم 

دوقلو و الان بالای ۱۵ سن دارن 

و منی که پشیمونم چرا اینقدر خودمو اذیت کردم برای بچه داشتن چقدر زجر کشیدم از زمان بارداری د زایمان و بزرگ کردنشون و الان که تمام وقت و زندگیم شده بچه هام و خودم از زندگی چیزی نمیفهمم 

اگه صلاح نباشه اتفاقی بیفته اصرار بیش از حد نکنید فکر نکنید زندگی بدون بچه قشنگ نیست خودتون رو به آب و آتیش نزنید 

باور کنید خبری جز کارو مسئولیت و بدو بدو نداره

بچه های این دوره با قدیم فرق دارن

خدایا منو ببخش ناشکری نمیکنم خواستم بدونید اگه خدا نکرده خدا براتون نخواست اصرار نکنید راضی باشید به رضای خدا

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
خانونا کسی prpبرای افزایش کیفیت تخمک انجام داذه ؟چطوریه ؟بنظرتون تاثیری داره؟

من انجام دادم تاثیری ندیدم 

راستش چند سال پیش به دکترم گفتم انجام بده اونم گفت برای کسایی که انجام دادیم فایده ندیدیم ،منم دیگه انجام ندادم 

ولی پارسال انجام دادم گفتم شاید اگه تو تعداد هم تاثیر نذاره تو کیفیت شاید بذاره که اونم فرق نکرد 

حالا نمیشه برای همه هم یه نسخه پیچید چون واکنش‌‌ بدنا فرق می‌کنه اما برای من که اینطوری بود عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

تا حالا هر کی بعد انتقال دست‌ و پاش‌ یخ شده مثبت شده ☺️ 

انشالله به امید خدا مثبت میشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشاالله سه روز دیگه با خبر خوش میای..

ایشالا عزیزم. شما که بارداری روحتون به آسمون نزدیک تره و خدا صداتونو میشنوه. ممنون از دعاتون.

ومنی که بعد ده سال با میکرو و کلی دعا و نذر رو نیاز بچه دار شدم  دوقلو و الان بالای ۱۵ سن دارن ...

تا بوده همین بوده عزیزم.

نمیشه برخلاف جریان طبیعت زندگی کرد. من خودم بیشتر از ۵ سال جلوگیری کردم. ولی نمیشه. الان گفتنش راحته ولی اگر ۱۵سال پیش بچه دار نمی شدین الان یک آدم میانسال افسرده بودین. لطفا نگید نه.خدا رو شکر که الان درگیر بچه ها و دغدغه هاشونید ان شاالله خیرشونو ببینید.

درسته که زندگی تمامش زاد و ولد نیست، ولی بخش مهمیش هست. اینو نمیشه انکار کرد. اما اینم قبول دارم نباید تمام هم و غم آدم بشه، تا میشه باید براش تلاش کرد که فردایِ پیری و تنهایی پشیمون نشیم که به اندازه کافی تلاش نکردیم. 

همین الان رو نماز دعا کردم ک ب ارزوت برسی.و دامنت سبز بشه.رو نماز پیامتو باز کردم

مرسی فدات شم 😭🙏 خدا تو دلیتو حفظ کنه و به سلامتی در آغوشش بگیری. 

تا حالا هر کی بعد انتقال دست‌ و پاش‌ یخ شده مثبت شده ☺️  انشالله به امید خدا مثبت میشی

🥹🥹 میشه منم دعا کنین بیقرار میشم یهو تحمل منفی شدن و ندارم دلم میخواد جای فرشته کوچولوام پرشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810