2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
تا بخوایم دس بکار راه ای وی اف بشیم بچه یکسالیش میشه.. خداکنه طبیعی بتونم باردار بشم.. دلم میخواد ...

انشالله عزیزم❤️ طبیعی خیلی خپبه، فقط باید زیاد بهش فکر نکنی که استرس نگیری. جلوگیری نکن و زندگیتو بکن تا یکسال

من هم یکسالگی پسرم انتقال دادم که متاسفانه منفی شد

ولی واقعا زیر یکسال آدم نمیفهمه بچه داری چیه، وقتی راه می افتن تازه میفهمی چی شده 😄 البته بعضی بچه ها آرومن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥹🥹 میشه منم دعا کنین بیقرار میشم یهو تحمل منفی شدن و ندارم دلم میخواد جای فرشته کوچولوام پرشه

انشاالله که مثبت میشی عزیزم ،به خدا توکل کن ❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشاالله که مثبت میشی عزیزم ،به خدا توکل کن ❤️

خدا برا همه خوب بخواد🥲❤️

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خدا برا همه خوب بخواد🥲❤️

البته خوب که میخواد حداقل صبر و تحمل ما زیادشه بما قدرت همه چیو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام دوستان. بهارجان نساجان ان‌شاءالله ک مثبتین مادرای مهربون. آترین مهربونم دورت بگردم اینطوری نگودلم میگیره من مطمئنم تومادرمیشی میدونم خیلی سختی کشیدی کم نیارعزیزم توازمون الهی لعنت ب شیطان بگو تواین راه بایدکفش آهنی پاکنیم دیگ قسمت ماهم این بوده باسختی مادربشیم ک حتما صلاح ب این بوده عزیزدلم ذکرلااله الله وزیادبگو آرومت میکنه این ذکردژمستحکم گره گشایی میکنه. فاطمه خوبو نازنین ک با مهتاب جان عزیز زحمت کشیدین برامون زیارت عاشورامیخونین الهی ک بهترینانصیبتون بشه هر روزک میبینم تیک جلواسمامیزنین ازاینکه دوستای خوبی مثل شما دارم ک باقلب مهربونتون زیارت عاشورامیخونین چشام پرمیشه ازشوق چقدرخوبین شما فاطمه جان انشاءالله مثبت پررنگی. آتی جان بسلامتی انتقال دادی؟ رز عزیزم واسه روماتیسم اگ خاموش نشه جنین و پس میزنه بایدروماتولوژی اجازه بارداری بده منم روماتیسم دارم توفازخاموشیه الحمدلله ولیکن رحمم همراهی نمیکنه مایع تورحمم نمیدونم چیه مشکوک ب هیدروبودم ک دیروز عکس رنگی دادم الحمدلله اوکی بود همه چی هیدرو بود.این دفه دکترم سیکلموباآنتی بیوتیک میخواد شروع کنه.انشاالله دوستانی هم ک باردارن بسلامتی زایمان کنن دوستان منم دعاکنین اگ ب صلاحمه مادربشم تاروماتیسمم خاموشه بتونم انتقال بدم

سلام دوستان. بهارجان نساجان ان‌شاءالله ک مثبتین مادرای مهربون. آترین مهربونم دورت بگردم اینطوری نگود ...

💙🩵🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستان. بهارجان نساجان ان‌شاءالله ک مثبتین مادرای مهربون. آترین مهربونم دورت بگردم اینطوری نگود ...

ممنون عزیزم🥹علائم خاصی ندارم ک دلم خوش بشه🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزییییییییزم 🥹 تبریک میگم قدمش پر از برکت وشادی دعا کن برام ، دوست دارم دفعه اول بگیره و انشالله ا ...

ناراحت نباش 

امیدت به خدا باشه 

باور کن میگیره سری اول 

من خودم برای اهدایی که اقدام کردم چون شوهر منم دختر دوست داشت 

دکتر بهمون گفت اهدایی ها تعداد زیادیشون دخترن

چون دخترها سفت ترن و...

و اینکه ما هم تمام این روزها رو داشتیم 

الان همه اش شده خاطره و باعث شده به هم علاقه مون بیشتر شده چون تو شرایط سخت باهم بودیم 

الان هی میشینیم و یادش میکنیم و قربون صدقه دخترمون میریم 

هم شما و هم تک تک بچه های اینجا این روزاها رو تجربه میکنید من مطمینم 

خدا شاید با سختی به ماها بچه بده ولی بجاش یه بچه ی همه چی تموم میده که هر بار با دیدنش هزاران بار شکرش کنیم 

بچه های ما برامون فرق دارن 

اونا معجزه ان هدیه خدان نمایی از قدرت خدان

برای تک تکتون با تمام وجود خوشحالی و اشک ذوق بعد از دیدن جگرگوشه هاتون رو از خدا میخوام 

فقط و فقط امیدتون به خدا باشه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
ممنون عزیزم🥹علائم خاصی ندارم ک دلم خوش بشه🥹

گلم انقدر بهش فکر نکن انقدر استرس نداشته باش 

استرس برات خوب نیست میدونم سخته ولی یکم بیخیال باش 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
گلم انقدر بهش فکر نکن انقدر استرس نداشته باش  استرس برات خوب نیست میدونم سخته ولی یکم بیخیال ب ...

خوبم فداتشم 🫂ولی ادم دست خودش نیست نمیتونم فکر و خیال نکنم 🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ چله_زیارت_عاشورا#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت ک ...

ممنونم ازت دختر خوش‌قلب  

الهی برسی به هرچی که آرزوته  

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
2810